behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oyun bugün çıkıo netteki videolarda 8600gt ile dx10 da rahat oynanıo. yorumları ve torrent linklerini alalım plz daha düşmedi maluım :) >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 torrente düşmüş, bu aralar çıkan tüm oyunlar gibi yine oldukça büyük boyutta , 7.5 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 O kadar büyük HDD ler alıyoruz yine yetmiyor, yine yetmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 torrent i çıktı ama feci yavaş off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oyunda ben dahil birçok kişinin karşılaştığı çökme sorunu var. çökmesi sorun degilde o kadar oynadıktan sonra save lerin gitmeside hertürlü küfürü ettiriyor insana. 2 defa baştan başladım 2 günüm boşa gitti. sinirlere ve zamana yazık. acil patchle cozulmesi lazım bu problemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 cod 4 sonrasında actım oynamaa basladım biraz boş geldi tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Oyun bence fazla abartılmış bir oyun. Tipik konsol arcade oyunu. Özelliği falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ha bu arada attığım mesaj biraz illegal olmuş adres verdiğimden dolayı, ama editleyemedim de, kusura bakmayın valla, silinebilirse de memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 başka oynayan yok mu? gamespotta 9 almış oyun. güzel bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Silphatos said: sildim. Aynen, bende sildim 3. act'te. Konsolcuların gereksiz abarttığı yüzeysel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hmmm benim çok hoşuma gitmişti oysa. PC versionu güzel değil mi yoksa? Bence bir X360'da oynayabilekseniz oynayın. PC versionunu denemedim fakat X360'daki çok zevkli. Ayrıca Single player'dan çok Multiplayer'ı bağlıyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi ben orda madboy'un mesajı sildiğimi söylemek istemiştim. keşke oyunu çalıştırabilse de PC'm, deneyip silsem eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Silphatos said: abi ben orda madboy'un mesajı sildiğimi söylemek istemiştim. keşke oyunu çalıştırabilse de PC'm, deneyip silsem eheh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 LathspeLL said: Silphatos said: sildim. Aynen, bende sildim 3. act'te. Konsolcuların gereksiz abarttığı yüzeysel bir oyun. ahaha >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ahah sdfs, bu arada evet oyun yüzeysel biraz, pek olayı yok grafik ve aksiyonun eğlencesi dışında, uçuk bir eğlencesi de yok zaten, ama vakit öldürmek için iyi, eğlenceli buldum ben, gerçi kesinlikle 8.5 üzeri not haketmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yaw bende oyun ispanyolca başlıyor.Lang.txt dosyasını silin deniyor ama o zamanda oyun açılmıyor kafayı yiyecem.İspanyolcada hiç çekilmiyor be abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 GOW'un asıl özelligi co-op'dur yaw bi de multisi onları bi oynasaydınız silmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 xbox a ciktiktan sonra duydugum olumlu şeylerden sonra bi gazla cektim oynadim. tek söyleyebileceğim cok cok vasat bi oyun. belki bu kadar abartı şeyler duymasaydim oynayabildim ama en fazla yarim saat oynayabildim. standartlarimda olcukca düşüktür yani kane & lynch i 2 günde bitiren bi insanim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 indirdim işkence gibi kurulumdan sonra açtım monitor tanımsız frekans diyor. boşunamıydı şimdi bu acılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ekran kartı driver ını kontrol et. gerçi oynamasanda olur, sıradan bir oyun, x-box ta co-op olayı gzl oda arkadaş sohbeti olduğu için yoksa çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sildim zaten. şöyle güzel bi single oyun bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Açıkçası hem bu oyunu hem de Kane & Lynch'i deneme fırsatı buldum. Bir yerden sonra GoW feci sıkıyor. Tamam sağlam çatışmalar var, en ufak hatanı affetmiyor bilgisayar. Ama bir yerden sonra da sıkıyor kardeşim, siper al ateş et, ilerle vs. Kane & Lynch'de ise sağlam aksiyon var, türlü türlü mekanları geziyoruz, senaryosu da çok hoş. Bu oyuna çok haksızlık edildi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Kane & Lynch kötü oyun değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 multiplayer'ı çok efsane de live'da şu oyunu deli oynuyorlar frag alamadan tamamladığım haritalar oluyor.. ssj4songoku said: Hmmm benim çok hoşuma gitmişti oysa. PC versionu güzel değil mi yoksa? Bence bir X360'da oynayabilekseniz oynayın. PC versionunu denemedim fakat X360'daki çok zevkli. Ayrıca Single player'dan çok Multiplayer'ı bağlıyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar