behran Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Azmodai said: supreme ruler 2020 kotu bir oyun ya. resmen tamamlanmamis duruyor ve cok eksik bence. evet ve sıkıcı bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 supreme ruler ruhsuz, berbat bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben biraz baktim SR2020 ye ve harbi tamamlanmsi bir oyundan cok beta gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 allah belasını versin supreme rulerın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Europa Universalis: Rome-- Vae Victis cıkmış 2.1 patch'i galiba heralde artık oyun adam olmuştur şu ana kadar hiç oynamamıştım. Artık oyunda ki dengesizlikleri düzeltmişlerdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ya ben kurdum oynuyorum da multiden baymişken şey soracam mesala ben makedonlar ile spartayı aldığımda sparta toprağı onların renginin üzerine çizgili bi şekilde benim rengime dönüşüyor. ama orada hiç kontrolüm yok. hep diplomasi ile savaştan sonra şehir çekiyordum da sparta tek toprak olunca mal gibi kaldim hehe. nasil alacağım orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Europa Universalis: Rome-- Vae Victis le basladım bende. En eski çağdan basladım. Ukraine'nin oralarda bi devlet'le. Eski kırım işte. Yalnız hiçbirşey yapamıyorum. Hiç bir devlete saldıramıyorum ve hiç bir barbar'a da saldıramıyorum kolonicilik var galiba bu oyunda da ama benim devlet'te hiçbirsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 doğru düzgün devlet (roma, kartaca, seleucid, mısır gibi) al derim, dandiklerle pek birşey yapılmıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 niye her oyunu aynı bunların ya. Hani bir oyun hard hardest olurda bu hardest'tan da öte sana 0 şans veriyo e madem öyle seçtirtme bari o ülkeleride. Hani Aztec'in amerika'da olduğu için gelişememesini anladım'da . Roma'nin ilk dönemlerinde ki bir avrupa barbar kabilesinin 0 şansının olmasını anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar