Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eos myrmidon nerf : ((

Moss

Öne çıkan mesajlar

Zaten minmatarın 3 adet düzgün gemisi var sabre,vagabond ve rapier/huggin.Eh bırak da nerflemesinler onların da hızını bilmemnesini :).Ayrıca nano combat olayı blobberlara karşı çok etkili,nerflenirse eve "kim daha çok adam getirmiş" e döner.Nano gang FCliği yapıyorum genelde ve inanılmaz eğlenceli adrenalin ve hız süper :).

En iyi bs gallantede,en iyi bcler gallentede,recon ve hac olarak da gayet güzel.Ama myrmidon un nerflenmesine ben de karşıyım açıkçası,tek damage yapabildiği şey drone ve drone nerfleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ee o zaman eos u mecburen pve fitleyecez elimizde kaldı atacak deiliz 5 turret fitleriz gezeriz yada girerim bi suicade combata patlar bende kurtulurum anlamadıgım sey bi yerlerine mi batiyor bu gemiler cok gucluymus ee guclu olsun diye o kadar skill kasıyoruz heralde 2.5 ay veriyosun o gemiye tam binmek icin myrmidon icin hic bisey demiyorum zaten sen dorne gemisi yap sonra geminin dronelarini nerdle slot sayısını azalt blah blah bunlari yapiyosan azalt bakiim vagabond'un slotlarini yada yap bi patch command shipler belli hizin ustunue cikamayacak de nerdee eos cok kuvvetli myrmidon cok guclu geciniz bu isleri adamı yakalayacan dibine girecende damage vuracan nerdee kim kimi yakalamıs bu son 1 ayda o gemilerle anca fleetlerde solo isinde nano gemi harici yalan
Sosyal ağlarda paylaş

Gallante hac 5
navigation skilleri 5
Drone skilleri 5 4
Snake implant set
Faction droplar

Boyle bi ishtar fitledigin anda su anda oyunun kralısın cok cok buyuk traplere dusmedigin muddetce kan kusturursun eger patlayip podlanirsan kendin kan kusarsin

oyun su anda bu hale geldi malesef....

(minmatar icinde gecerli)
Sosyal ağlarda paylaş

Biseye dondugu yok olayin eos kullanmak icin kac m sp gerekiyor farkinda misin?? Bide 5 heavy drone cikarmak icin kac sp gerekiyor.Bırakalım bu isleri nasıl ben nanodan yakınıyorsam digerleride dronedan yakında dronedan yakınanlar galip cıktı anlamsız bi haraket
Sosyal ağlarda paylaş

Eos'un pek overpowered olayı yoktu bence heavy dronelarla bile.Sonuçta heavy drone acayip yavaş tracking i kötü ve çok kolay patlatılabiliyor.Yani bu şeye benziyor ben sleipnirle gelmişim adam benim silahlarımı patlatıyor gibi.

Nerflenmesinin ana sebebi eve-o forumlarındaki ağlamalar oldu.Halbuki insanlar azıcık düşünseler "Nasıl karşı taktik üretebilirim?" diye, anlayacaklar ki drone'u olmayan bir eos ölü eosdur :).
Sosyal ağlarda paylaş

eeh yani eos un turretlerinin brutixden bi farkı yok zaten tek damage yaptigi sey droenlar onuda herifin yanina girecekte herif kacamayacak drumda olacak ta olme essegim olme ishkurda nerfleniyormus yakında dominix de bi nerf atarlar kastigimiz drone skillerinide kaldirip cope atariz
Sosyal ağlarda paylaş

ursusarctos said:
sanırsam yanlış anlatmışım ama ben myrmydon için demiştim bi myrmydon benim Bc mi 5 ogre 1 le alıyosa vardır burda bi yanlış :P

Myrmidon'un dronelarını önce patlatmayı deneseydin.Drone gemileriyle savaşırken,önce dronelarını hedef alıp onları bitirmelisin,kolay patlıyor dronelar.E damage'ını bitirdin mi gerisi kolay zaten.Ha bir de web range e girme tabi :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...