Moss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 eet nerflediler iki gemiyide yakında gallantede oynayacak gemi kalmayacak zaten su an kombat nanoya dondu ilk bas 10 k yapan vagabondlari nerflese ya ccp :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 onlarıda nerfliycek zaten myrmidon'a kılım zaten bide utanmadan t2 med ac takmıyolarmı kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Benim anlamadığım minmatarlar neden hiç sızlanmıyo forumlarda. En kötü dps,en kötü tank minmatarda. Minmatar hariç herkes ağlıyo :p Asil ırk canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 cunki en adrenalinli en ucmalı kacmalı combatı biz yapıyoruz, kazanmasakta zevkli oluyo =). işte tek sorun önüne gelenin t2 med ac kullanması ve barrage m'in tanesinin 1400isk'nin üstüne cıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Zaten minmatarın 3 adet düzgün gemisi var sabre,vagabond ve rapier/huggin.Eh bırak da nerflemesinler onların da hızını bilmemnesini :).Ayrıca nano combat olayı blobberlara karşı çok etkili,nerflenirse eve "kim daha çok adam getirmiş" e döner.Nano gang FCliği yapıyorum genelde ve inanılmaz eğlenceli adrenalin ve hız süper :). En iyi bs gallantede,en iyi bcler gallentede,recon ve hac olarak da gayet güzel.Ama myrmidon un nerflenmesine ben de karşıyım açıkçası,tek damage yapabildiği şey drone ve drone nerfleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nerf tam olarak nedir? ben patch notlari okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 drone bandwitch hadisesi ,her iki gemide 5 tane heavy drone kullanamayacak artık sanırım (myrmidion 'dan eminimde eos tan emind eğilim).yalnız ierrdeki patchlerde sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eosun turret sayısı 7 den 5 e indirildi med slot sayısı 4 e düşürülde ve birde artık 5xheavy çıkartamayacak, maymun oldu gemi yani, myrmidonda keza öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oha cok sacmaymis... ben command ship train edebilecem ya, hemen nerf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ee o zaman eos u mecburen pve fitleyecez elimizde kaldı atacak deiliz 5 turret fitleriz gezeriz yada girerim bi suicade combata patlar bende kurtulurum anlamadıgım sey bi yerlerine mi batiyor bu gemiler cok gucluymus ee guclu olsun diye o kadar skill kasıyoruz heralde 2.5 ay veriyosun o gemiye tam binmek icin myrmidon icin hic bisey demiyorum zaten sen dorne gemisi yap sonra geminin dronelarini nerdle slot sayısını azalt blah blah bunlari yapiyosan azalt bakiim vagabond'un slotlarini yada yap bi patch command shipler belli hizin ustunue cikamayacak de nerdee eos cok kuvvetli myrmidon cok guclu geciniz bu isleri adamı yakalayacan dibine girecende damage vuracan nerdee kim kimi yakalamıs bu son 1 ayda o gemilerle anca fleetlerde solo isinde nano gemi harici yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 harbi hayal kirikligina ugradim. Eos'a 1 haftam kalmisti. oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Gallante hac 5 navigation skilleri 5 Drone skilleri 5 4 Snake implant set Faction droplar Boyle bi ishtar fitledigin anda su anda oyunun kralısın cok cok buyuk traplere dusmedigin muddetce kan kusturursun eger patlayip podlanirsan kendin kan kusarsin oyun su anda bu hale geldi malesef.... (minmatar icinde gecerli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bakalım yeni gemiler nası olcak... paladin şov olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o gemileri alıp pvp ye girenler icin show olacagı kesinde : ) ilk basta jitadaki tipler gezecek sonra sonra pvp ye cıkarlar gibime geliyor. Hala bi machariell navy megayı pvp de gorunce woouw diyosak o gemilerde ole olacagi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 T2 battleshipler EW olarak rezalet,mesela bir rook 7 tanesini birden jamleyebiliyor %100 şansla,pvpde pek işe yaramaz.Anca işte mission filan.Zaten demişlerdi mission gemisi olacak vs diye daha önce. Bir de,Astarte kullanın yahu,niye illa ki Eos diyorsunuz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 astartede guzel gemi ama +5 heavy drone adamı bozuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi o 5 heavy drone olayı saçmaydı yani bende o zaman harbingera 3 tane heavy lazer koyayım buna döndüydü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Biseye dondugu yok olayin eos kullanmak icin kac m sp gerekiyor farkinda misin?? Bide 5 heavy drone cikarmak icin kac sp gerekiyor.Bırakalım bu isleri nasıl ben nanodan yakınıyorsam digerleride dronedan yakında dronedan yakınanlar galip cıktı anlamsız bi haraket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Eos'un pek overpowered olayı yoktu bence heavy dronelarla bile.Sonuçta heavy drone acayip yavaş tracking i kötü ve çok kolay patlatılabiliyor.Yani bu şeye benziyor ben sleipnirle gelmişim adam benim silahlarımı patlatıyor gibi. Nerflenmesinin ana sebebi eve-o forumlarındaki ağlamalar oldu.Halbuki insanlar azıcık düşünseler "Nasıl karşı taktik üretebilirim?" diye, anlayacaklar ki drone'u olmayan bir eos ölü eosdur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 eeh yani eos un turretlerinin brutixden bi farkı yok zaten tek damage yaptigi sey droenlar onuda herifin yanina girecekte herif kacamayacak drumda olacak ta olme essegim olme ishkurda nerfleniyormus yakında dominix de bi nerf atarlar kastigimiz drone skillerinide kaldirip cope atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sanırsam yanlış anlatmışım ama ben myrmydon için demiştim bi myrmydon benim Bc mi 5 ogre 1 le alıyosa vardır burda bi yanlış :P ki bende 7 tane t2 pulse lazer var oda ayrı bi olay yani onun t1 drone skillerinden fazla gunnery skillim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 medium blaster spec lvl V o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ursusarctos said: sanırsam yanlış anlatmışım ama ben myrmydon için demiştim bi myrmydon benim Bc mi 5 ogre 1 le alıyosa vardır burda bi yanlış :P Myrmidon'un dronelarını önce patlatmayı deneseydin.Drone gemileriyle savaşırken,önce dronelarını hedef alıp onları bitirmelisin,kolay patlıyor dronelar.E damage'ını bitirdin mi gerisi kolay zaten.Ha bir de web range e girme tabi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 nasıl biliyor isini ee greatwildnas yigidin harman oldugu yerdir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar