diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 keşke yürüyen tabuta koysalar cesetleri ne güzel olur yolda sokakta caddede ışıkta duran yeşilde geçen tabutlar falan böyle mükemmel olur ya arada bi bi iki tanesi açılsa korksak falan tabutlar arada çarpışsa ölüler düşse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bir baba hindii heeey allaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 err o zaman zombıler ne yapacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 mantıklı gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bence çok güzel bir fikir hemen patentini almak lasım bide yürüyen tabut yapmak lasım.Düşünsenize mükemmel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 iste baydiklari zaman tabuttan cikarlar zombilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tabutlar yüksek hızda çarpıştığında da ölmezler ne güzel fikir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi işte onu diyom çok yaratıcı dahiyane bir fikir.Yere düşen ölüler olunca tabut geri koycak falan ne biliyim her yerde bir tabut trafiği olcak canın sıkılcak gidicen bi kaç tanesinin yanına açıcan kapağını kaçıcaksın falan çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hayal meyal günler gibi seksi dostlaaar seksi dostlaaaarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 arkadaşlar bu yürüyen tabutlar fikrini nasıl daha da geliştririz. Mesela abi sinirin bozuk çok adam dövesin var durdur bi tabut yoldan çıkar adamı bi güzel döv geri koy abi kim ne diycek adam ölü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 diablotg said: arkadaşlar bu yürüyen tabutlar fikrini nasıl daha da geliştririz. Mesela abi sinirin bozuk çok adam dövesin var durdur bi tabut yoldan çıkar adamı bi güzel döv geri koy abi kim ne diycek adam ölü zaten bence bu fikri fazla geliştirme kurcalamda oluruna bırak bi dışarı cık temiz hava fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ha mesela şöle anlatiim: o tabuttaki benim sevdiğim biriyse onu çıkarır seni sokarım o tabuta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tamam laraken katılıyorum sana hatta sen sokmadan ben kendi isteğimle girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bence biz seni öldürelim, sonra sen tabutla istersen snowboard yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 he direk kilit varsa tabutta, boğmak daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 toggie fikrin güselmiş beğendim ne güsel işte daha da yaratıcı fikirler lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesela Valla böyle olacaksa ben girerim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Eppur si muove said: Mesela Valla böyle olacaksa ben girerim. ;) oha lan odamdan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar