Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 pzt salı çarş 09-16 perş cuma 9-12 cmts pzr boş böyle light bi programım var. Salı akşamları bazen de pazarları tango'ya gidiyorum o kadar. Aktivite arıyorum ben. Part time işi bile düşündüm o derece sıkıldı canım. /help
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 fotoğrafçılıkla ilgilenmeyi düşünürsen iyi vakit geçer.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Okul kulüplerine takıl, hem okulda çevren olur hem de zamanın geçer? iş de bulabilirsin neden olmasın o da bi fikir.
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 burger kink veya migrosa başvur migrosta maaş yol parası ve alışveriş çeki veriyorlar bide sigortan falan başlıyo yatırıyolar
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 garbage :P model/maket yap efsane zaman olduruyor..
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Öncelikle tangoya gitmeyi bırak :P Flüt çalmaya ara verdiysen al sana fırsat ama evde sıkılıyorum çalışamıyorum diyosan ve dans meraklısıysan flamenko öneririm. Spor da yapabilirsin fitnıs mitnıs falan. Yada kapalı havuz varsa üye ol bol bol yüz.
Öne çıkan mesajlar