Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 pzt salı çarş 09-16 perş cuma 9-12 cmts pzr boş böyle light bi programım var. Salı akşamları bazen de pazarları tango'ya gidiyorum o kadar. Aktivite arıyorum ben. Part time işi bile düşündüm o derece sıkıldı canım. /help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 fotoğrafçılıkla ilgilenmeyi düşünürsen iyi vakit geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Okul kulüplerine takıl, hem okulda çevren olur hem de zamanın geçer? iş de bulabilirsin neden olmasın o da bi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 burger kink veya migrosa başvur migrosta maaş yol parası ve alışveriş çeki veriyorlar bide sigortan falan başlıyo yatırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 garbage :P model/maket yap efsane zaman olduruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Fült? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Öncelikle tangoya gitmeyi bırak :P Flüt çalmaya ara verdiysen al sana fırsat ama evde sıkılıyorum çalışamıyorum diyosan ve dans meraklısıysan flamenko öneririm. Spor da yapabilirsin fitnıs mitnıs falan. Yada kapalı havuz varsa üye ol bol bol yüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar