Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kota sorunu

oper

Öne çıkan mesajlar

yeni sistemden önce günlük (eğer bişe indirmessem) 30-50mb civarı bi trafiğim oluyordu. yeni sistem geldikten sonra trafik 150mb falan olmaya başladı. sistemde değişiklik olarak nod32 yükledin yenisini ama o da günde 2 kere update yapıyo zaaten oyle koca bişe indirmiyo. bu trafiğe neyin neden olduğunu öğrenemedim. tarama yaptırdım bişe yok.
acaba sizde de böyle bi artış oldu mu günlük trafikte?
Sosyal ağlarda paylaş

kurdum ve baktım, nod32 ve firefox çok yakın kullanım yapıyor. nod32 8.7mb yapmış firefox 8.5mb. nod32 gelen trafiği denetlediği için mi yapıyo yoksa gerçekten internetten bişeler mi indirip duruyo anlamış değili. gün boyu açık kaldığını düşünürsek, günlük 60mb dan aşşağı bi trafik olmaz. onceki versiyonda yoktu böyle bişe ya allah allah. eskisini kuracaz artık napalım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok agalar, direk bu bahsettiğim kota firefox a ait, onu da takip ettim. takıldığım siteler aynı, değişen bişe yok, youtube a falan da girmiyorum zaten, burdan olursa nadiren bakıyorum o kadar. her zamanki şeyleri yapıyorum yani. ama siz de bakın bi, öyle artış var mı? eğer yoksa benim firefoxta bişeler var belki. firefox virüsü omg O.o

edit: otomatik güncelleştirme de açık değil zaten, sadece güncelleme var uyarısı çıkıyor eğer olursa, güncellemeleri indirme olayı da manuel. indirip abi indirdim demiyor. indirimmi diye soruyo :)

aslında bana da tuhaf geliyor sadece patinin direk kota sömürmeye başlaması, netlimiter varsa siz de incelerseniz daha sağlıklı veri elde etmiş oluruz.
dün sabah 10 dan gece 02 ye kadar 185mb kota yemişiz.bi iki bişe indirdim onlar 15mb max. en az 2 ye katlandı benim günlük kotam yani :S
Sosyal ağlarda paylaş

sınırsız bağlantım olsa benim için de dert olmazdı zaten :P
zaten 1 ay sonra askere gidiyorum.
ya burdan sorayım, şimdi ben aralık 10 gibi internet bağlantısını iptal ettiricem askere gideceğim için. o ayın faturası yine normal tarife mi gelecek? yoksa adamlar bakıp sen 10 günde şu kadar mb yemişsin, onun parasını mı ver diycekler?
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
sınırsız bağlantım olsa benim için de dert olmazdı zaten :P
zaten 1 ay sonra askere gidiyorum.
ya burdan sorayım, şimdi ben aralık 10 gibi internet bağlantısını iptal ettiricem askere gideceğim için. o ayın faturası yine normal tarife mi gelecek? yoksa adamlar bakıp sen 10 günde şu kadar mb yemişsin, onun parasını mı ver diycekler?

Bence normal parasını istiycekler.. Bu arada baktınız kotayı geciyonuz 7gb falan oldu direk abanın arkadaslar en fazla 59ytl geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...