oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yeni sistemden önce günlük (eğer bişe indirmessem) 30-50mb civarı bi trafiğim oluyordu. yeni sistem geldikten sonra trafik 150mb falan olmaya başladı. sistemde değişiklik olarak nod32 yükledin yenisini ama o da günde 2 kere update yapıyo zaaten oyle koca bişe indirmiyo. bu trafiğe neyin neden olduğunu öğrenemedim. tarama yaptırdım bişe yok. acaba sizde de böyle bi artış oldu mu günlük trafikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 alüüü cvp pleas :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 netlimiter monitor indirip bak hangi program ne kadar indirmiş diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hmmm teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kurdum ve baktım, nod32 ve firefox çok yakın kullanım yapıyor. nod32 8.7mb yapmış firefox 8.5mb. nod32 gelen trafiği denetlediği için mi yapıyo yoksa gerçekten internetten bişeler mi indirip duruyo anlamış değili. gün boyu açık kaldığını düşünürsek, günlük 60mb dan aşşağı bi trafik olmaz. onceki versiyonda yoktu böyle bişe ya allah allah. eskisini kuracaz artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 netlimiterden baktım. firefox yiyor. her zaman takıldığım sitelerde takılıyorum. sanırım patinin yeni sistemi kota sömürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 evet yeni sistem eskiye nazaran daha fazla yiyor. baya bi icon & smiley felan eklendi. youtube frame i felanda var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Netlimiter düzgün ölçüm yapamıyormuş (telekomun yalancısıym). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 dumeter da var bende. onla da yakın sonuçlar var. kaldı ki doğru yapmasa ne kadar yanlış yapcak? iki katına çıkaracak kadar yanlış yapmaz ;) ttnetten baktım zaten dediklerimi doğruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bi dakka gormemisim 30-50 mbdan 150 mb a firlamasini. yeni sistem o kadar kasmaz abi. farkli bisiydir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 windows otomatik güncelleştirme mi indiriyo acaba dicem ama? SP3 geliyo diyolardı belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yok agalar, direk bu bahsettiğim kota firefox a ait, onu da takip ettim. takıldığım siteler aynı, değişen bişe yok, youtube a falan da girmiyorum zaten, burdan olursa nadiren bakıyorum o kadar. her zamanki şeyleri yapıyorum yani. ama siz de bakın bi, öyle artış var mı? eğer yoksa benim firefoxta bişeler var belki. firefox virüsü omg O.o edit: otomatik güncelleştirme de açık değil zaten, sadece güncelleme var uyarısı çıkıyor eğer olursa, güncellemeleri indirme olayı da manuel. indirip abi indirdim demiyor. indirimmi diye soruyo :) aslında bana da tuhaf geliyor sadece patinin direk kota sömürmeye başlaması, netlimiter varsa siz de incelerseniz daha sağlıklı veri elde etmiş oluruz. dün sabah 10 dan gece 02 ye kadar 185mb kota yemişiz.bi iki bişe indirdim onlar 15mb max. en az 2 ye katlandı benim günlük kotam yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 valla sayaç tuttum 16.30-16.34 arası 1134kb veri indirdim sadece patide gezerek, o da 11-12 sayfa falan en fazla. öyle işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yani yeni sistem biraz sömürüyor. sayfalara çok fazla tıklamamak gerek artık, alakasız yerlere girmeyecem bundan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ahah görüyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 PrudenT said: valla sayaç tuttum 16.30-16.34 arası 1134kb veri indirdim sadece patide gezerek, o da 11-12 sayfa falan en fazla. öyle işte :P 4dk da 1mb götürüyosa, 1 saatte 15mb eder. günde 5 saat paticikte takılsan, oldu sana 75mb. oouuv yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 benim için problem değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sınırsız bağlantım olsa benim için de dert olmazdı zaten :P zaten 1 ay sonra askere gidiyorum. ya burdan sorayım, şimdi ben aralık 10 gibi internet bağlantısını iptal ettiricem askere gideceğim için. o ayın faturası yine normal tarife mi gelecek? yoksa adamlar bakıp sen 10 günde şu kadar mb yemişsin, onun parasını mı ver diycekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oper said: sınırsız bağlantım olsa benim için de dert olmazdı zaten :P zaten 1 ay sonra askere gidiyorum. ya burdan sorayım, şimdi ben aralık 10 gibi internet bağlantısını iptal ettiricem askere gideceğim için. o ayın faturası yine normal tarife mi gelecek? yoksa adamlar bakıp sen 10 günde şu kadar mb yemişsin, onun parasını mı ver diycekler? Bence normal parasını istiycekler.. Bu arada baktınız kotayı geciyonuz 7gb falan oldu direk abanın arkadaslar en fazla 59ytl geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar