Razu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 wordde bir şey yazamıyorum.hiç bi buton çalışmıyor.bişi yazmaya çalıştıgımde seçim kilitki olduğu için değiştirmeye izin verilmiyor diyor.aynı şey powerpointte excelde de var. http://img152.imageshack.us/my.php?image=yardmcl7.jpg böle oluyor sayfa tıklanmıyor hiç bi şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 acaba office full sürüm olmayabilir mi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 office 2007 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet office 2007.başlarda çalışıyordu sonra bozuldu (=. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 office xp kur düzelir (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 office 2007 baya karisik diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kullanım süresi dolmuştur. ayrıyetten open beta'dan beri kullanıyorum, office 2007 güzeldir. office 2003'ten daha da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oper said: acaba office full sürüm olmayabilir mi? :/ he evet, sadece full surumde yazi yazabiliyorsun :P diger surumlerde sadece okuyabiliyorsun.. oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ehuahu komik şey yerim seni :P bahsetmek istediğim trial falandır, süresi bitmiştir vs. diye geldi aklıma. (:P) office 2003 rullaz yaa.. 2007 kastırıyo. ya da open source olanın adı neydi o da pek bi güzelmiş. heh open office.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ye beni oper ::o saka bir yana trial'larda oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eskiden yazabiliyodum şimdi bende de aynı sorunu veriyo "seçim kilitli olduğundan düzeltmeye izin verilmiyor" yok mu bunu çözen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 evet çok çikin bi sorun acaba trial versyonu mu onu nerden öğrenicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yeni laptop aldıysanız uzerinde gelen vista ile birlikte 30 gunluk office 2007 de geliyor. 30 gun sonra dosyalarda değişiklik yapamıyorsunuz. Devam etmek için full sürümünü satın almanız gerekiyor. Aynı durum download edilen trial sürüm içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 word ribbon'a tıklayın, açılan pencerenin aşağı sağ tarafında "word options" butonu var, basın. sol taraftaki sekmelerin en altında "resources"a basın, "activate office word" seçeneğine basın, key'iniz varsa vs. aktive edebilirsiniz. zaten aktive edilmişse sizi uyarır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 trial dan çıkaramadım kaldırmak istiyorum silinmiyo da bela mısın ya bill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kaç yıl oldu bill yönetmiyo halen bill diyosunuz ya :) adam sadece kaymağını yiyo artık :D MS'in sahibi ama direkt yönetmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet. son 5 yıldır BEN yönetiorum microsoftu ^^ bişe varsa bana konuşun! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yürü be oğlum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -dragon vista var ya vista... -ee? var?? -asdfasdfasdf -fabrikası da sana olm!!1 fabrikası da sanaaa!!11 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar