WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 www.sharereactor.com search bölümüne "kenshin" yaz bütün 94 bölüm karşına çıkacak. Dl etmen için edonkey gerektiğini söylememe gerek yok herhalde said: SandroNightFall, 24 October 2003 11:30 tarihinde demiş ki: Dün keşfettim bu diziyi ve süper buldum. Zaten FRP oynayan birisinin bu diziyi beğenmemesi saçmalık olur gibime geliyor. Grup oldukça hoş bence. O öküz gibi kılıç taşıyan adam karizma koyuyo :-P Neyseki p.tesi ve salıları 9 da evden çıkıyorum. Okul 5 dk uzaklıkta derste 9:20 de başlıyo. çarşamba-perş-cuma'da evden 8:30 çıkıyorum. yani haftada 2 bölüm izleyebiliyorum. Haftasonları yayınlanıyormu merak ettim bilen var mı? Bide bu dizinin diğer bölümlerini falan indirebileceğim yada cd sini alabileceğim bir yer var mı?[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 galiba aslında caponcasında da kenji diyolarmış... :hmm:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 24 October 2003 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 aslında kenshin diye bir isim duymadım ben japonca'da, bugün araştırma yaparken şu yazıya rastladım ve kenshin'in uydurma olabileceği aklıma geldi: (bugünkü bölümün özetini geçmişler) "Kenshin sticks his sword straight out in front of him and Yahiko and group wonder what he's doing. Kaoru tells them that he's using the Shinken technique (Shin+Ken = Ken+shin) which means believing in the sword. He uses this technique to sneakily "measure" the arm length of Hannya." bu arada o maskeli wolverine'i haşat etti hayran oldum, herif "ahaha nası godum amaaa" derken pençeleri suratı filan dağıldı bir anda, babam da "vaovv" oldu.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 kenshin olayını anlaman için oav'ı izlemen lazım. bunun hocası bizimkine ismini soruyo. bu böyle sakin sessiz bi isim söylüyo ama hatırlamıyorum. hocası da buna "bi savaşçı ismi diil bu, bundan sonra senin adın kenshin olcak" diyo. yani Swordheart... bugünkü shinken olayı benim de dikkatimi çekmedi diil ama heralde neyi nereye yazdıının önemi var???[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 sailor moon şarkılarından ibaret japonca'm, :-p o kadarını bilmiyorum ama olay anlaşıldı. bizimkiler amerikan sürümünden çevirmiş belli ki, amerikalılar da bütün japonca isimleri çevirdiklerinden (ami olur amy, hani ortaokul tarih kitaplarında "goethe (göte)" yazar ya o hesap) olay kenji'ye dönüşmüş.. hergün duyunca kenji kenji diye insanın aklında kenji kalıyor, zaten araştırma kaoru'ya da cori filan derdim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 haha bu enimelerden dolayı at gözlüğüyle dünyaya bakan kütük kafalşı rtükçüler direk kanald yi kaparlar.. Muhabbette aynen böle olur -bu ne bıçım çızgı fılm hüleyn kapayın kapayın! Heidi koyun şirinler koyun Türkiyedeki aile yapğısı bizden sorulur hüleyn.. işalla olmazda rahat rahat izleriz ama..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it [Bu mesaj Obscura tarafından 25 October 2003 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Arkadaşlar japonca okuyan biri olarak ben bir açıklık getireyim.Japonca'da isimlerin okunuşları değil yazışları önemlidir çünkü onlar bizim gibi ses değil anlam ifade eden harfler(aslında tam olarak harf diyemeyiz ama neyse) kullanırlar. Kenshin'nin yazılışı 2 kanji(japonca sembolleri yukardaki diyişimle harf)'den oluşur.İlk'i kılıcı sembol eder ikincisi ise kalbi. Japoncada tamlamamalar ingilizce gibi değil türkçedeki gibidir.Yani heart of sword değil sword of heart yazılır.Yani, direk "kılcıın kalbi" olarak.O yüzden shinken ise kalbin kılıcı anlamına gelir bundaki felsefe.Kılıcını kullanırken kalbini dinle gibi birşey oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 eywallah agam. peki bu kenji işine ne diyosun?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 kenshin icin shubo olmu$ dıyolar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 İllede izlettireceksiniz şu oav ı:) said: Grudge, 25 October 2003 02:07 tarihinde demiş ki: kenshin olayını anlaman için oav'ı izlemen lazım. bunun hocası bizimkine ismini soruyo. bu böyle sakin sessiz bi isim söylüyo ama hatırlamıyorum. hocası da buna "bi savaşçı ismi diil bu, bundan sonra senin adın kenshin olcak" diyo. yani Swordheart... bugünkü shinken olayı benim de dikkatimi çekmedi diil ama heralde neyi nereye yazdıının önemi var???[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Kenji'nin bu olayda hiçbir alakası yok desem yalan olur onun tek bir alakası var kenshin'nin ilerde olan cocuğunun ismi olması.Ama bana sorarsanız kenshin'nin ismini söyleyemediklerinden kenji demişler.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 kenshin nin gerçek ismi shinta hocası kenshin ismini veriyor.. himura(anime ismi ruronni diye geçiyo ama?) kenshin(ken kılıç shin kalp demekmiş galiba) diye kullanıyor isim olarak lakabı ise hitokiri(katil suikastçi) battosai(hiten mitsurigi riyu tekniğini hızlı kullandığı için(çok hızlı kılıç çektiğinden) alıyor..) amerikalılar samurai x diye çeviriyorlar.. kenji kenshinin çocuğunun ismi aslında.. benim bildiklerim bunlar..[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com [Bu mesaj kender tarafından 27 October 2003 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kender tarafından 27 October 2003 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 abi dumur oldum resmen. animax'ı 8:30 a atmışlar. hiç hayra alamet diil bu...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ben de bir an yamuldum ki sabreden derviş muradına erdi, 20 dk kadar kaydırmışlar anlaşılan yayın akışını ama belli olmaz. ben yarın da erken kalkacağım.. bugünkü bölümde de bütün elemanları geberttiler yahu, bakalım yarına kimler çıkacak. aoshi geri dönene kadar gene dövecek birileri lazım.. :) bu arada en aşmış teknik güya hiten mitsurugi ama her bölümde onunla da dalga geçen birileri çıkar oldu.. :-p ben bir an gatling çıktı sandım :rock: ama maxim çıktı, gerçi maxim kolla döndürülmez ki. orada biraz hayalkırıklığına uğradınm doğrusu.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yok yok belli[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 türk tv'lerinin yayın akışı cetvelinde "Allah bir" yazsa gene tereddüt ederim.. :) neyse yarım saat daha fazla uyku, hayırlı olmuş. hatta şunu 10'a filan alsalar değme keyfime..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 10:00-12:00 arasıdan kadar uzak olursa o kadar iyidir. Çünkü o saatlerde hangi ünlüye talk show yapacakları belli olmaz. Yada gereksiz ötesi brezilya dizisi koyarlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bu gün kaçırdım yaa :(. saati kurmayı unutmuşum. biri annatsın noolduğunu lutfen...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Yojhi antrenman yaparken terliği savruldu wede hasar gördü, bu sırada ordan geçmekte olan bir kız(ismini unuttum) terliği ona werdi+tamir etti we tanışmış oldular. bizimki doğal olarak aşık oldu. Sonra resturantta yemek yerken o kızın garson olduğunu öğrendiler. Resturant sahibi kıza kuyudan su getirmesini söyledi. Bizim yojhide kızın suyu zar zor çektiğini görünce yardım etti. Bu arada kız yoshi ye yoshicik demeye başladı tabi bizimkide buna sinir oldu. Kız suyu alıp götürürken bu bölümün kötü adamları karşısına çıktı, kız istemeyerekte olsa onlar için çalışıyordu. Ondan resturant ın anahtarının kopyasını muma yapıştırmasını söylemişlerdi. İşte bir sürü konuşmalar filan. Sonra yoshi meydana çıktı bir kaç adamı patakladı ama en sonunda sağlam bir dayak yedi hepsinden. Bu arada yoshi nin kawgasını kuyudan su çıkarmasını filan kenshin ve diğerleride izliyordu. Yoshi dayak yerken kori ona yardım etmek istedi fakat kenshin ona engel oldu. her zaman yardım edersek kendini hiç geliştiremeyecek fln. Yoshi dayak yedikten sonra tabi intikam almak istedi. Kızdan returant ı ne zaman soymaya geleceklerini öğrendi. Daha sonra yoshi yi yine training yaparken gösterdiler. birden fazla kişiyle mücadele edemiyordu. derken ne tesadüftürki ordan kenshin geçiyordu. Bu problemini ona anlattı kenshin ona bir taktik verdi( Adamları gördüğünde kaçacaktı peşinden geldiklerinde önce en hızlısını sonrada arkadan gelenleri tek tek haklayacaktı). Sonra yoshi resturant a doğru yola koyuldu. Kötü adamların ele başlarından anahtarı kaptığı gibi kaçmaya başladı. Sonra daracık ince bir sokağa geldi. burda adamlarla teke tek dövüştü ve yere serdi. (Bu arada arkasındaki binanın çatısında kenshin ve sensuke sokağın başındada kori ve o kız vardı). Neyse kötü adamları onu böyle yenemeyceklerini anladıklarında kılıçlarını çıkardılar(daha önce tahtalarla dövüşüyorlardı). bunun üzerine kenshin ve sensuke yoshi nin arkasındaki binanın çatısından görünmeleri ile kötü adamların liderleri hariç hepsinin kaçmasına sebeb oldular. Lider ve yoshi neden kaçtıklarına anlam verememişti. yoshi arkaya bakında sensuke ve kenshin hemen saklandı. İşte yoshi son adamla dövüştü we kazandı. Döüvüşün sonlarına doğru kori ve o kız ortaya çıktı tabi tahmin edecesini ki yoshi o sırada kaybetmekteydi geçen konuşma sonunda adamı dövdü. Soran yoshi kenshin i ve sensuuke yi gördü onlarda kuş taklidi yapmaya başladılar yemedi tabi:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Battoujitsu= Kılıcı kınından çekrek saldırma tekniğine denir.Sadece hiten mitsurigi ryu'ya ait değildir.Himura Kenshin normal ismidir.Rurouni ise gezgin anlamına gelir.İsmi ile bir alakası yoktur.Anime'nin ismi Rurouni Kenshin'dir o alaka yani.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 grudge iyi ki bugün kaçırmışsın, öyle pek mühim bir olay olmadı; son birkaç bölümdeki matrix ajanıvari tiplerden sonra emekli polis haydut filan hafif geldi.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 İlk kez izleyecem işallah yarın :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 valla bu topic olmasa anime bölümünün hit alacaği bile yok ama neyse !!![hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 aaaaaarrrrrrrrggggggghhhhhhhhh!!!!!!!!!!! hulllllaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn saati yanlış kurmuşuuuuuuuummmmmmmm!!!!!!!! işgüzar babam da uyandırmamış "ayaktaysan uyandır şu saatte" dediğim halde, kafayı üşütücem offffffff kısaca ne olduğunu söyleyebilir mi birisi lütfen bugün? ekleme: neyse net'te buldum bugünkü bölümü anlatan bir yazı, gerek kalmadı.. sanosuke gibi çıldırıp zanzayla doğrayacam eviiiiiiii!!!!!!!!!![hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 29 October 2003 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Hehe ben izledim bugünkini.Bir tane ezik ve dışlanmış sumoyu yanlarına alıp yeteneğinin açığa çıkmasını sağlıyorlar.Fazla beğenmedim :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar