draedan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 http://swg.warcry.com/scripts/images/view_image.phtml?id=14286&site=13[signature][hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 çok hoş :) bende istiyom hehe[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hade len oyunda bole bi armor yok olamaz,oleyse ben yeniden bh olurum bu armor icin sirf ehehe. bu armor pek cok bh trainerin uzerindeki armor, bu iste bi gariplik var gerci ss de soe de ama nereden buşmuski adam bunu offff yaofff hep sona biz kaliyoz. dumur olur ve makus talihime kuserim :)[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hmmm İlginç duruyo SOE forumda da bi adam topic açmıştı, loottan mandalorian chest plate düşmüş ticket atmış bu ne gibisinden, csr olmamalı diyerek inventoryden almış falan yazmış bişiler işte...[signature][hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hadi canım çok saçma olmuş o zaman. sen lootable yap sonra da pardon elimden kaçtı de.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Client side hack programi , kesin bone armor datalarini mandalorian armorla degistirmis, Eskiden powerhammer grafigini lightsaberla yer degistirip jedi yaptim diye cikanlardan biri heralde.[signature][hline]Madturk Master Buff Bot Eclipse RIP TOI 20*Master Jedi Whore Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bu hack, cheat isleri bu oyunda baslarsa omrü dk sürmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben bestinede bundan bir full set giyen gördüm sonra günlerce vendorları dolaştım ama bulamadım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 aha buda iyi hackledilerse ve hackliyolarsa olay biter direk. bi arada ruud denılen herıf ıstedıgın seye ıstedıgın sekılde slıce yapıyodu,kovmuslardı elemanı. sımdı yenıden baslamıs.ustelık 5 prof yaparak jedı actı herıf bosuna kasıyoz galıba.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) [Bu mesaj sadATS2 tarafından 14 January 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Composite armorun client side dataları hack edilmiş hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben bu armor ısıne taktım bab , aha soluyom bu gece veya yarın terslık cıkmazsa armorsmıthe baslıyorum ne dersenız dıyın bab kendı armorumu kendım yapacam ve bı adet de rıs armor yapacam isteyen olursada fazla yaparız umarım o quest buglı degıldır. bu konuda source icin kalıte malzemelere ıhtıyacım olacak haberınız ola bence kıvırırız bu ısı, sırf bu ıs ıcın 1 ay armorsmıth kalırım valla. bılıyom ugrasmaya degmez parasını basıp alırım ama taktım bı kere eger cok bayık deılse yapacam bu ısı.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Yapilirmi bu. Bu resim boyle post edilir mi! Tikadiniz beni sabah sabah. Bundan sonra parca parca post edin oyle hodo diye full set mandalorian gorunce bir garip oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: sadATS2, 14 January 2004 17:19 tarihinde demiş ki: ben bu armor ısıne taktım bab , aha soluyom bu gece veya yarın terslık cıkmazsa armorsmıthe baslıyorum ne dersenız dıyın bab kendı armorumu kendım yapacam Benim de holodan weaponsmith çıkmıştı. TKA bitsin ona başlıcam, beraber dükkan açarız Sad. Sad-Devvo Brothers diye :-P[signature][hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ahah uyar valla, gerci 1 2 gun oyuna gırmeyebelırım ama bu armor olayına taktım acarız dukkan bab olsun bızımde bı dukkanımız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 abiler armor yapcaksaniz benim disayna bi bakin Helmet advanced composite 3 layers energy - acid -stun Chest energy- kinetic-heat bicep - energy NS shards Laggings- energy-acid-kinetic All others base without extra protection low enc with NS shards PvP icin ozel dizayn edilmistir Slice istege ve race e gore degisebilir.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar