Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi canlı performans..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugüne kadar gördüğünüz en iyi canlı performans(lar) hangileri ?
Benim pariste seyrettiğim "Les elles" ve ardından çıkan "Sting" konseriydi ikiside mükkemel performans sergilediler...[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
pek canlı izleme olanağım olmadığı için kısıtlı alternatiflerim arasından dream theater'ı seçiyorum. öyle deli bir sahne performansları olmasa da...[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
iron maiden rock in rio olabilir belki.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:

Jarre diyorum neden?
Bööle şeyler çalıyo.

böyle yerlerde

moskova

hongkong

mısır

2 milyon kişinin izledii konserler filan...

ay yine explorer patlamadan şunu postliim[signature][hline] retro
Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.

Mesaj tarihi:
Ya tabii bir de Steve Vai vardır ki konserde kayıttan daha iyi çalar. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
u2
rammstein
rolling stones
j.m jarre
pearl jam
iron maiden

geldi aklima benimde

secim zor artik..hani amac gaz vermek mi amac hayran birakmak mi ? ona gore eleme yapilir bence :p

rammsteinin verdigi gaz ile jarre i bir tutmak i ih gibi...yada u2 nun sahne dekor show u ile pearljam in ki karsilastirmak komik olur :p[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
said:
hilikus, 12 January 2004 05:32 tarihinde demiş ki:
u2
rammstein
rolling stones
j.m jarre
pearl jam
iron maiden

geldi aklima benimde

secim zor artik..hani amac gaz vermek mi amac hayran birakmak mi ? ona gore eleme yapilir bence :p

rammsteinin verdigi gaz ile jarre i bir tutmak i ih gibi...yada u2 nun sahne dekor show u ile pearljam in ki karsilastirmak komik olur :p

mono senin de gitmediğin konser kalmamış :) nerelerde gittin bunlara ?[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
dt fanıyım die sölemiyorum şimdiye kadar izledim tv canlı, dvd, vcd, minidisc, mpeg divx ne varsa en iyisi buydu: Dream Theater - The Dance of Instrumentals (live in the long beach - new york 2002 - World turbulence tour)
Mesaj tarihi:
hehe
pearl jam le rolling i burda izlediydim
u2 yu pop turnesinde engultere de tutturduydum :p

jarre haric digerlerini dvd den biliyrum ehi :)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 11 January 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
iron maiden rock in rio olabilir belki.

+1[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
valla ben kendi canlı performansıma bayılıyorum herkese de tavsiye ederim abi adam (bizzat kendim) çok yetenekli.. :D[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
  • Yeni Oluştur...