Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ee nolmuş yani herkes facebook'ta birbirine yolluyosa tömbek :D herkesin facebook'u yoktur heralde diye düşündüm koydum,koymaz olaydım. Zegna said: bir topigin o bolume deger olduguna inanmiyorsaniz, "gabage" yazmak yerine sikayet edin. siz "garbage hedo hodo" yazinca gene birsey olmuyor,sikayet ettiginizde tasiniyor konu. Yeni sistem ile guzel bir hava yakalandigina inaniyorum, lutfen bunu bozmaya calismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ettim report zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 öhm amma hızlısınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ombakkombak said: ettim report zaten negüzel,bravo kutluyorum ozaman seni,repine abanıyorum hatta B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 niye agresifleşiyon? garbıça taşınırsa sana bir zararı mı var? garbıçta vatan toprağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok yauv ne agresifleşmesi :) taşınmasına yada garbage'lik olmasına değil benim tepkim.yani araaya girip "öe garbış la işte bu alla alla you suck" diye mesajlar hoşuma gitmiyo sadece,report edip sayfayı kapatmak yeterli bence böyle bi durumda :) ki unutmadan ekleyim,ben garbage bölümüne doğru düzgün hiç takılmamış ve hatırladığım kadarıyla,ÇÖP niteliğini taşıyan "Benim adım ne,OSMAN HEHEHEEE" diye mesajların yeraldığı(enazından ben öyle hatırlıyorum,girdiğimde de gördüğüm mesajlar bu şekilde) biyer olarak farzettiğim için konu dışına açtım.Yoksa garbage bölümünede açardım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 you suck mesajını garbıçtaki bütün başlıklara koyuyorum ben o yüzden koydum sana bir ayrıcalık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ombak, Zegna'nın mesajını alıntıladım, "Rahatsız oluyorsan şikayet et" dediği, şikayet de etmişsin zaten, ne diye uzatıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kilit geliyo anlaşıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar