Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ya bırakın frikik yarışmasını o takvim nedir ya! Direk klozetin üstüne asarım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cok ileri medeniyet canım bu japonlar,asmıs artık adamlar.demek bi yerden sonra bi kac kablo yanıyo,bi de arada dusen kızlara atlıyan bi sapık var.o neci onu cozemedim ben.(sanki gerisini cozdumde} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 adamlar acaip geyik bi program yapmış eğleniyorlar.. ancak daha maço bir kültür onlarınki, bizim değer yargılarımızla yargılamaya çalışmak hatalı olur. du lam bi tane eğlenceli koyayım, elemanları çok hızlı bir koşu bandı üzerinde koşturuyorlar, diğer taraftan da kurabiye falan yediriyorlar.. http://www.youtube.com/watch?v=PHXksVhtZr8 bunda ise sıcak sosiliyi kızlar bir taraftan diğerine geçirmeye çalışıyor.. http://www.youtube.com/watch?v=kiUz2WzaPnw alem adamlar, komik programlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Japon olmak varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bunlar bişe deil ya :p ben dün isledim bitane.. 2 japon kızın ellerini ve gözlerini bağlıyolar... 3 deyince bi koridor'a salıyolar.. bi kız sağ duvara diğer kız sol duvara.. duvarların üzerinde asılı dildolar var ... yani çoğu dildo ama biri gerçek, duvarların arkasında da japon abiler var :p Önce gerçek olanı bulmaya çalışıyolar sonrada oral yöntemlerle en çabuk boşaltan kız kazanıyo, fikir süper biraz daha normal bişie benzetilse tutar tvde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yuhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hot asian teens. hmm Ben ukraynayı bırakıp japonyaya gidiyorm dagshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Soooriye ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yalnız takvime yapılan yorumlar süper: said: bnadal ruhun şad olsun kamasutracım. nasıl ...ceğimizi bile sayesinde öğreniyoz valla. still_loving_you bu fotoğraflar eski, hatta yaklaşık 2 senelik. bu senenin takviminde ne işleri var? yenilerini çekseler ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bende videosu vardı onun slayt çov şeklinde o kamasutranın eski o linkini koyammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar