Remus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 zaten kirmizi kin ve nefretlerini kusmuş admin tayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 ben de "bu banlı olan kim, bildiğin kafasına siyah çuval geçirip yok etmişler" dicektim gfhbskjd fakat niçin zencili reboot'luyosunuz kuzum? zenciler kendi dizisini çekemiyo mu? biri vavra'nın "bu zenciler kendi tarihlerini anlatmam için bana muhtaç mı?" tweet'ini koysun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 allah bilir büyücüleri de lezbiyen yaparlar >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 bunun ps2 oyunu vardı zamanında ya nerden aklıma düştüyse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar