GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 niye bunu görünce yemek istemezler anlamıyorum... yedikten sonra da kopamıyolar eki eki bi yedim de sizin için kazanın resmini çektim [yiyen kızlara genelde gel bunuda ye diye espri yapılır bu kötü bişeydir tabi esefle kınıyoruz!!] yapılışı : http://forum.paticik.com/read.php?25,2921625
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu yemekte aşçı bize içinde bulunduğu kötü,karanlık ve aydınlanamayan duygularını anlatmak istemiş
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 o gördüğünüz şey yanlış hatırlamıyosam koyun vb hayvanların bağırsağından yapılıyor. bağırsak iyice temizlenip kaynatılıyo mu napıyo artık,sonra iç konulup pişiriliyo boyle.. neyden yapıldığını bildiğim için hiç yemem... ıykk
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sol alttakinde damar bile var!1!!!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 damar değil ip o yahu
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 penis sandım bi an. bir sürü penis. her yerde penis. penis penis penis
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bunun ismi bumbar sanırım ama burdaki güzel olamamış çünkü bu böyle yapılmaz kızartılması gerekir. Ne lan bu böyle haşlamışlar. Birde geçende şeye çok şaşırdım Adanalı komşu vardı adamlar içli köfteyi haşlayıp yiyiyordu. Edit: Yahu ne kadar malım şırdanmış ismi zaten. Benim dediğim bumbar koyunun bağırsağından yapılıyor. Böyle temizleniyor sonra içine pilav dolduruyorlar böyle baharatlı filan sonra kızartıp yiyiyorsun.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 midem kalktı akşam akşam ya kuzenim allahtan masanın üstünde değildi yoksa spo vermeden yaptığın bu salaklık yüzünden düşüp bileğini burkabilirdi.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Voys said: penis sandım bi an. bir sürü penis. her yerde penis. penis penis penis ehem..
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kokoreç den vazgeçmemek lazım illa bağırsak yenecekse. kokoreç bi tanedir, candır, kandır.
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 haşlanmış olan içli köftedir zaten, kızartılanın adı uğrok(diyarbakır yemeğidir)
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nackreint said: bu yemekte aşçı bize içinde bulunduğu kötü,karanlık ve aydınlanamayan duygularını anlatmak istemiş (tu)harbiden yaw
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çokakıllıadam said: Bunun ismi bumbar sanırım ama burdaki güzel olamamış çünkü bu böyle yapılmaz kızartılması gerekir. Ne lan bu böyle haşlamışlar. Birde geçende şeye çok şaşırdım Adanalı komşu vardı adamlar içli köfteyi haşlayıp yiyiyordu. Edit: Yahu ne kadar malım şırdanmış ismi zaten. Benim dediğim bumbar koyunun bağırsağından yapılıyor. Böyle temizleniyor sonra içine pilav dolduruyorlar böyle baharatlı filan sonra kızartıp yiyiyorsun. bumbar değil mumbar :P ayrıca kızartılırmı :S bu işin piiri biziz! asdasd Laraken said: kokoreç den vazgeçmemek lazım illa bağırsak yenecekse. kokoreç bi tanedir, candır, kandır. bu mide zaten bağırsak değil
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 said: Voys Üye § 04 Nov 2007, 23:25 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- haşlanmış olan içli köftedir zaten, kızartılanın adı uğrok(diyarbakır yemeğidir) uğrok dediğin şeye antakya da oruk (oğruk diye okunur) deriz arapçadır ve arap yemeğidir.
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mumbar böle bişi değil yahu yani görünüşü hiç yemedim de ananem evde yapardı yemek pişene kadar kimse evde duramazdı bi yemek bukadar mı berbat kokar yaaa
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ombak senın dedıgın direk üçgen içli köfte, bu benim dediğim yuvarlak malzemesi biraz daha farklıydı sanırım yanlış hatırlıo olabılırım yapmıyorum ben cunku babanem yapıo :D dışındaki o şeyin tadı farklı
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 orukun çeşidi çoktur, kebabı bile vardır, ince uzunu vardır, top gibi yuvarlak olanı vardır vs. http://www.antakyarehberi.com/yemekrehberi/dishekim_interface/Sonuclar/oruk.asp
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Gwindonsurion, adanadamısın nerdesin sen aga? şırdan falan? içli köfte adanada haşlanır zaten. onun olayı odur abicim ne kızartmasından bahsediyosuaaan.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nackreint said: bu yemekte aşçı bize içinde bulunduğu kötü,karanlık ve aydınlanamayan duygularını anlatmak istemiş bencede:D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 @ oper : evet adanalıyım =) herkesin düşündüğü gibi biyer değil ama adana genelde terleyen kebapçıların küfreden insanların dolu olduğu biyer gibi düşünülür ama öyle diildir valla bazı kızlar küfretmiyo mesela.. ilk kez şırdan yeme diyalogları +18 - borcum ne kadardi? - yok borcun morcun hadi afiyet olsun... - hayirdir? - izliycem yalniz biraz seni... - lan? - eline de pek yaki$ti... - lan?? - ahahahahah - uhuhuhuhuh -------------------------- hayatında ilk defa şırdan görmüş birisinin yaşayacağı dialogdur.yanındaki adanalı arkadaşları binbir türlü fırlamalıklar yaparak bu insanı canından bezdirmeleri muhtemeldir. + abi bu ne? - at yarraa eheheh yesene lan!! + yok abi saol ben tokum valla yemem.. - ehehehe ye lan koyun sakakatı bu bişi yapmaz bak içindeki de pirinç. + yok abi saol.. --------------------- (bunu ben ekledim + olan benim başımdan geçti) +o ne lan resmen yorak yiyosunuz siz!!! -tadı güzel oğlum ye ne var +ee seninkinin topları daha büyük eki eki - ...
Öne çıkan mesajlar