Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şırdaaaaaaaannn!!!!!!


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o gördüğünüz şey yanlış hatırlamıyosam koyun vb hayvanların bağırsağından yapılıyor. bağırsak iyice temizlenip kaynatılıyo mu napıyo artık,sonra iç konulup pişiriliyo boyle.. neyden yapıldığını bildiğim için hiç yemem... ıykk
Mesaj tarihi:
Bunun ismi bumbar sanırım ama burdaki güzel olamamış çünkü bu böyle yapılmaz kızartılması gerekir. Ne lan bu böyle haşlamışlar.
Birde geçende şeye çok şaşırdım Adanalı komşu vardı adamlar içli köfteyi haşlayıp yiyiyordu.


Edit: Yahu ne kadar malım şırdanmış ismi zaten. Benim dediğim bumbar koyunun bağırsağından yapılıyor. Böyle temizleniyor sonra içine pilav dolduruyorlar böyle baharatlı filan sonra kızartıp yiyiyorsun.
Mesaj tarihi:
midem kalktı akşam akşam ya

kuzenim allahtan masanın üstünde değildi yoksa spo vermeden yaptığın bu salaklık yüzünden düşüp bileğini burkabilirdi.
Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam said:
Bunun ismi bumbar sanırım ama burdaki güzel olamamış çünkü bu böyle yapılmaz kızartılması gerekir. Ne lan bu böyle haşlamışlar.
Birde geçende şeye çok şaşırdım Adanalı komşu vardı adamlar içli köfteyi haşlayıp yiyiyordu.


Edit: Yahu ne kadar malım şırdanmış ismi zaten. Benim dediğim bumbar koyunun bağırsağından yapılıyor. Böyle temizleniyor sonra içine pilav dolduruyorlar böyle baharatlı filan sonra kızartıp yiyiyorsun.


bumbar değil mumbar :P

ayrıca kızartılırmı :S bu işin piiri biziz! asdasd

Laraken said:
kokoreç den vazgeçmemek lazım illa bağırsak yenecekse. kokoreç bi tanedir, candır, kandır.

bu mide zaten bağırsak değil
Mesaj tarihi:
said:
Voys
Üye
§ 04 Nov 2007, 23:25 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
haşlanmış olan içli köftedir zaten, kızartılanın adı uğrok(diyarbakır yemeğidir)
uğrok dediğin şeye antakya da oruk (oğruk diye okunur) deriz arapçadır ve arap yemeğidir.
Mesaj tarihi:
ombak senın dedıgın direk üçgen içli köfte, bu benim dediğim yuvarlak malzemesi biraz daha farklıydı sanırım yanlış hatırlıo olabılırım yapmıyorum ben cunku babanem yapıo :D dışındaki o şeyin tadı farklı
Mesaj tarihi:
Gwindonsurion, adanadamısın nerdesin sen aga? şırdan falan?

içli köfte adanada haşlanır zaten. onun olayı odur abicim ne kızartmasından bahsediyosuaaan.
Mesaj tarihi:
@ oper : evet adanalıyım =) herkesin düşündüğü gibi biyer değil ama adana genelde terleyen kebapçıların küfreden insanların dolu olduğu biyer gibi düşünülür ama öyle diildir valla bazı kızlar küfretmiyo mesela..

ilk kez şırdan yeme diyalogları +18

- borcum ne kadardi?
- yok borcun morcun hadi afiyet olsun...
- hayirdir?
- izliycem yalniz biraz seni...
- lan?
- eline de pek yaki$ti...
- lan??
- ahahahahah
- uhuhuhuhuh

--------------------------

hayatında ilk defa şırdan görmüş birisinin yaşayacağı dialogdur.yanındaki adanalı arkadaşları binbir türlü fırlamalıklar yaparak bu insanı canından bezdirmeleri muhtemeldir.

+ abi bu ne?
- at yarraa eheheh yesene lan!!
+ yok abi saol ben tokum valla yemem..
- ehehehe ye lan koyun sakakatı bu bişi yapmaz bak içindeki de pirinç.
+ yok abi saol..

---------------------
(bunu ben ekledim + olan benim başımdan geçti)
+o ne lan resmen yorak yiyosunuz siz!!!
-tadı güzel oğlum ye ne var
+ee seninkinin topları daha büyük eki eki
- ...

×
×
  • Yeni Oluştur...