Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 neler? street fighter'dan birde mortal kombat'tan vazgeçemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Lethious said: neler? street fighter'dan birde mortal kombat'tan vazgeçemiyorum ben. mortal kombat hangi .rom'lar mevcut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mortal kombat 3 var bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 3 den sonra çok var. mk3, ultimatemk3, mk-trilogy falan gidiyor. hatta ultimatemk3 hacked var. mk4'e kadar olan tüm dövüşçülerle oynayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 vov göz atalım. ben mame oynarım ama hani sevdiğim birkaç oyun vardır böyle eskilerden. daha sıkı takip edeceğim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Dinosaurs & Cadillacs (tersi de olabilir sanki :p) Final Fight Captain America Teenage Mutant Ninja Turtles Street Fighter serisi, özellikle Super olanlar Metal Slug serisi Samurai Shodown serisi Art of Fighting Şu Savaş uçakları ile ilerleme platformu Golden Axe The Punisher Kovboylu bir oyun vardı, 4 kişilik, platform yine Double Dragon (Street Fighter gibi olan) falan filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 samurai shodown II ve IV puzzle fighter/gem fighter super dodgeball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Dinosaurs & Cadillacs bi de su 3 elemanin oldugu hani Haggar'di bi tanesi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dinosaurs & cadillacs'ı bende seviyorum. gerçekten güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Penthesilea said: Dinosaurs & Cadillacs bi de su 3 elemanin oldugu hani Haggar'di bi tanesi : ) Final fight :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 4kişilik kovboy oyununun adı sunset riders olması gerek yazımda hatam olabilir 5-6 sene önce oynuodum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 final fight'dir olay ya. boyun yeti$mezdi arcade makinasina tabure cekip olaya girerdim. hey gidi gunler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Anerchy said: final fight'dir olay ya. boyun yeti$mezdi arcade makinasina tabure cekip olaya girerdim. hey gidi gunler hey... B)- yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 captain commando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Favori meme diye okudum da yok artik yani. +metal slug ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 meme var diye geldim ben de öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar