numberten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Tebrikler. Bu arada Torgant yazmıs biri o adamın değerini bilin su oyunda gördügüm en iyi shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ben de illidan kestim dün ya ama warglaive düşmedi dagger la yetinmek zorunda kaldım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben de bugun ilk defa karazhana girdim, elime aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bu arada hyjal'da ilk 3 bossu 1 hafta içinde kesersiniz. şimdiden gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gz revo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hyjnal trashlara alısınca azgolara kadar kolay sonra kasış biraz BT desen ilk boss healerın yeteneklerine bağlı sonra akama gibi bir boss var neden koymus blizzard anlamadım free epix alsın die millet sanırım tebrikler bu arada süper bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gz revo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 eline kings defender falan aldığını umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Revo resto drood lazımmı? =) (1300 bonus heal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Black Temple'daki ve Hyjaldaki bütün bosslar nerdeyse kael'thas daha kolay =) yani daha kolay kapılıo hyjal da bi archimonde da, black temple da da biraz gurtag da, biraz reliquary de takılırsınız. 1-2 aya kalmaz illidan iner =) kael'thas anahtar gibi bişey direk geçtin mi prosun demek hehe kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 zamanında vashj ph2 bizi daha cok zorlamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tebrikler, bundan sonra önünüz açık. Herkesin dediği gibi Hyjal da Archimonde a kadar şaka gibi. BT ise biraz farklı Shahraz zordu eskiden şimdi şaka gibi. Onun dışında Gurtogg ve RoS biraz koordinasyon gerektiriyor. Sonra bi Illidan var nispeten zorlu olabilecek. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gz. hyj ve bt de başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tebrikler...Bugünü ne zmndır bekliorum bilseniz, sonunda bitti darısı sıradakinin başına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Selen said: Tebrikler...Bugünü ne zmndır bekliorum bilseniz, sonunda bitti darısı sıradakinin başına:) Ahah ne zmndır bekliyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Arkadaslarima sonsuz basarilar Arkanizdan geliyoruz SSC Clear a az kaldi :P En iyileri sizle olsun. Saygılar... Human Warrior Xanny For The Lechium www.lechium.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Teşekkürler Xanny :) Size de tebrikler çok kısa sürede oldukça çok boss'u geçtiniz. Vashj down ss'ini bekliyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 cok az kaldı önümüzdeki haftaya kısmet olucak gibi duruyor ahmeti vent e gönder taktikleri sömürmem lazım :P sende gel tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar