Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 http://www.imdb.com/name/nm0001556/ David Morse'u daha önceden hiç bilmezdim. Ancak son zamanlarda çok sık karşılaşır oldum. House'da gıcık polis Michael Tritter olarak gördüm ilk. House, kendi yaşantısına çeki düzen vermediği için, Michael Tritter karşısında onu cezalandıran kişi rolünde duruyordu. Sonra Hack'te gördüm Mike Olshansky olarak. Burda da az gıcık bir adam değil hani, ama kısmen iyi bir eski polis "ex-cop" olarak bulunuyordu. Hack dizisinin esas kahramanı. Disturbia'da da Robert Turner rolünde kötü adamı oynadı. Nedense hep böyle bir "annoying" yani rahatsızlık verici, artis, kafa göz dalan bir adamı oynuyor David Morse. 1953 doğumluymuş. Keşke biraz daha genç olsaydı da, daha uzun uzadıya izleyebilsek adamı. Yine de yakında çok şaşırtıcı bir filmde karşımıza çıkabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 House'daki karakteri 16 Blocks'dakiyle neredeyse tamamen aynı. Herhalde onu izleyince "House'u anca böyle bir karakter paklar" demişler. Sert adam veya bezmiş memur tiplemelerine cuk oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar