Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çocuğumu kesecem şimdi nerde bu mod hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hala haber yok geceye doğru indirmeye başlarız heralde. silp, ben anakin :) patato patata patates lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ostrogotluk yapma sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?35,1930249,1930252#msg-1930252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yeni forum fonksiyonlarından birini ilk kez kullanıyor olmam nedeniyle tarihler karıştı. Arama yapmadan konu açmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 birleştirirken gg olmuş, ben de diyorum yeni gamex mi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bu mod yalan oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 nasi yalan oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 alıcam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bende dedim nooluyor yarım saattir,ben atmadım bunu diyordum dfasd neyse,korktum da ondan şey şey ettirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 6 kasım oldu hala ses yok, çıktımı? yoksa benimmi haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hani nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Patladı elimizde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yurt disi sitelerde hoax olarak siniflandiriliyor bu mod artik. yapimci donation paralarini cebe atti diye geciyor tartisma forumlarinda. yani cikaracaksa artik bugli ya da saglam bir seyler cikarmak zorunda. itham altina girmeye baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 herif dolandirici cikti iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dolandırıcı? 4 sene bu mod üzerinde çalışan biri için böyle denmez her ne kadar sürekli ertelenip çıkmıyoda olsa, gittik fuarda oynadık olmasa oynayamazdık zaten eninde sonunda çıkacak bu mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 e ozaman cikip bi aciklama yapsaymis kac milyon kisiye hayalkirikligi yasatti okadar kisi bagista bulunmus adam 1 kasimda forumlarida kapamis 5inde cikacak denen oyundan hala bi haber yok. Cıkıp bi aciklama yapmadigi surece bu adam scammerin allahidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Geçen sene demosunu oynadığımı hatırlıyorum sonra ha çıktı ha çıkıcak derken yalan olmuştu mod. O kadar e-mail atmıştık ben ve demoyu oynayan etrafımdaki insanlar. Oyunu geliştiren insanı tanımıyorum belki de Lucas arıza çıkartmıştır ama bir açıklama yapılmadığı için benim gözümde (gayet de haklı olarak) yapımcı ve Lucas Arts kolpacı konumundadır. Biri bir şey desin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dont worry freinds I will release Tonight. demiş adam ayın beşinde ama hala yok. çocuğumu kesecem lan bari newsletter yollama madem yapmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ya bu oyun zaten Duke Nuke'm Forever gibi bişeydir. Jedi Kinght 2 çıktığından beri yapım aşamasındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bu sefer harbi çıktı çıkacak sandık sitenin ana sayfasına bile konuldu ama hala bir sonuç yok, birde bu oyun değil mod, jedi academy oyununun üzerine kurup oynuyoruz ek paket gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 herhangi bi haber varmı çıktımı mod ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 havai'deymiş yapımcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ciddi misin sliphatos? yuhanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yok mu hala haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar