Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knights of the Force yarın çıkıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yurt disi sitelerde hoax olarak siniflandiriliyor bu mod artik. yapimci donation paralarini cebe atti diye geciyor tartisma forumlarinda.

yani cikaracaksa artik bugli ya da saglam bir seyler cikarmak zorunda. itham altina girmeye baslamis.
Mesaj tarihi:
Dolandırıcı? 4 sene bu mod üzerinde çalışan biri için böyle denmez her ne kadar sürekli ertelenip çıkmıyoda olsa, gittik fuarda oynadık olmasa oynayamazdık zaten eninde sonunda çıkacak bu mod.
Mesaj tarihi:
e ozaman cikip bi aciklama yapsaymis kac milyon kisiye hayalkirikligi yasatti okadar kisi bagista bulunmus adam 1 kasimda forumlarida kapamis 5inde cikacak denen oyundan hala bi haber yok.

Cıkıp bi aciklama yapmadigi surece bu adam scammerin allahidir
Mesaj tarihi:
Geçen sene demosunu oynadığımı hatırlıyorum sonra ha çıktı ha çıkıcak derken yalan olmuştu mod. O kadar e-mail atmıştık ben ve demoyu oynayan etrafımdaki insanlar. Oyunu geliştiren insanı tanımıyorum belki de Lucas arıza çıkartmıştır ama bir açıklama yapılmadığı için benim gözümde (gayet de haklı olarak) yapımcı ve Lucas Arts kolpacı konumundadır. Biri bir şey desin artık.
Mesaj tarihi:
Bu sefer harbi çıktı çıkacak sandık sitenin ana sayfasına bile konuldu ama hala bir sonuç yok, birde bu oyun değil mod, jedi academy oyununun üzerine kurup oynuyoruz ek paket gibi.
  • Yeni Oluştur...