Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çocuğumu kesecem şimdi nerde bu mod hani?
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hala haber yok geceye doğru indirmeye başlarız heralde. silp, ben anakin :) patato patata patates lol
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?35,1930249,1930252#msg-1930252
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yeni forum fonksiyonlarından birini ilk kez kullanıyor olmam nedeniyle tarihler karıştı. Arama yapmadan konu açmayınız.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 birleştirirken gg olmuş, ben de diyorum yeni gamex mi oldu =)
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bende dedim nooluyor yarım saattir,ben atmadım bunu diyordum dfasd neyse,korktum da ondan şey şey ettirdim
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 6 kasım oldu hala ses yok, çıktımı? yoksa benimmi haberim yok?
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yurt disi sitelerde hoax olarak siniflandiriliyor bu mod artik. yapimci donation paralarini cebe atti diye geciyor tartisma forumlarinda. yani cikaracaksa artik bugli ya da saglam bir seyler cikarmak zorunda. itham altina girmeye baslamis.
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dolandırıcı? 4 sene bu mod üzerinde çalışan biri için böyle denmez her ne kadar sürekli ertelenip çıkmıyoda olsa, gittik fuarda oynadık olmasa oynayamazdık zaten eninde sonunda çıkacak bu mod.
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 e ozaman cikip bi aciklama yapsaymis kac milyon kisiye hayalkirikligi yasatti okadar kisi bagista bulunmus adam 1 kasimda forumlarida kapamis 5inde cikacak denen oyundan hala bi haber yok. Cıkıp bi aciklama yapmadigi surece bu adam scammerin allahidir
Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Geçen sene demosunu oynadığımı hatırlıyorum sonra ha çıktı ha çıkıcak derken yalan olmuştu mod. O kadar e-mail atmıştık ben ve demoyu oynayan etrafımdaki insanlar. Oyunu geliştiren insanı tanımıyorum belki de Lucas arıza çıkartmıştır ama bir açıklama yapılmadığı için benim gözümde (gayet de haklı olarak) yapımcı ve Lucas Arts kolpacı konumundadır. Biri bir şey desin artık.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dont worry freinds I will release Tonight. demiş adam ayın beşinde ama hala yok. çocuğumu kesecem lan bari newsletter yollama madem yapmadın.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ya bu oyun zaten Duke Nuke'm Forever gibi bişeydir. Jedi Kinght 2 çıktığından beri yapım aşamasındadır.
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bu sefer harbi çıktı çıkacak sandık sitenin ana sayfasına bile konuldu ama hala bir sonuç yok, birde bu oyun değil mod, jedi academy oyununun üzerine kurup oynuyoruz ek paket gibi.
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 herhangi bi haber varmı çıktımı mod ?
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ciddi misin sliphatos? yuhanza
Öne çıkan mesajlar