Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Demosunu cekiyorum şimdi bakalım nasılmış http://www.lucasfiles.com/index.php?s=&action=file&id=1514 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 :..( calıstıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 gün itibariyle intel gamex tanıtım galasında ön koltuklarda yer alabilmiş şanslı biri olarak yapımcının ağzından dinleyip şahit olduğum tüm izlenimlerimi aktarmayı planlıyor, okumayı başarabilecek olanları şimdiden kutluyorum. öncelikle oyunun yapımcısı ve geliştiricisi osman günyaz tüm samimiyeti ve bilgisi ile oradaydı. aldığım notlara değdi diyebilirim. bizi temmuz'a kadar çıkacak olan yaklaşık 2 gb boyutlarında şahane bir ja modu bekliyor. çıktığı tarihte oyun dergilerince verileceği gibi kendisine e-mail ile ulaşmak kanalıyla da oyunun cd'sini edinebileceğimiz garantisini verdi. kotf'da episode 1'den 6'ya kadar her önemli bölümü oynayabileceğiz. neler yok ki bu bölümler arasında; hoth savaşı'ndan tutun da palpatine'in in sidious kimliği çıkmadan önce mace windu tarafından tutuklanmaya çalışılmasına kadar; vader ile luke'un son düellosu'dan anakin ile obi-wan'ın son düellosuna kadar birçok sahneyi ister dark ister light side tarafından oynayabiliyoruz. kotf'un yapımı yaklaşık 4 yıl sürmüş; bu uzun sürenin ardında yatan neden de teoride birçok maddi ve manevi destekçisi olsa da osman günyaz'ın projenin arkasında tek başında bulunmuş olması. oyunun her aşamasında dünya çapında star wars fanlarından her yönden destek almış; gerek fikir gerek uygulama olarak. bu devasa boyutlardaki modda filmlerden tanıdığımız 100'ü aşkın karakter yer alıyor. ama en orjinali sanıyorum ki episode 2'den tanıdığımız general graves olmuş. çünkü bu şahıs oyunda aynı anda 4 adet ışın kılıcı kullanabiliyor ve buna ek olarak tekme ile yumruktan oluşan şık kombolara girişebiliyor. tanıtım demosunda obi-wan'ı tam anlamıyla yedi bitirdi diyebilirim :) senaryoyu oynarken istediğimiz herhangi bir anda dark side / light side arasında geçiş yapabiliyoruz. herhangi bir droid'i canlandırabileceğimiz gibi darth vader'in kontrolünü de ele alabiliyoruz bahsi geçen sahnelerde. tabi bu kadar şık düellolar olur da yeni efektler olmaz mı demiş osman günyaz ve oyuna bolca kan efekti eklemiş. bu da jedi knight serilerinde bir ilk sayılır. oyun motorunun izin verdiği surette gayet şık kan efektleri oyuncuları bekliyor olacak. ayrıca oyundaki tartışmalı sahnelerden biri de episode 3'te anakin'in velet jedi'leri kestiği sahne olmuş. uzun tartışmalardan sonra bu sahne de oyuna eklenmiş. "o jedi'lerin çocuk durduklarına bakmayın, hepsi uçuk birer jedi şövalyesi" diye espriyle karışık bir açıklama da getiriyor osman günyaz adı geçen sahneleri demoda oynatırken. oyun da bir de scenario editor tarzı bir eklenti var, bu araç sayesinde önceden haritayı gezip npc'leri diziyor ve ardından kendi yarattığımız ve kurallarını belirlediğimiz single player macerasına atılıyoruz. tabi bu kadar single player'dan bahsettik; ama oyunda sağlam multiplayer düelloları da bizi bekliyor olacak. hatta asus lan party standında bizzat denedik ve zevkin doruklarına çıktık diyebilirim. oyunda mekan tasarımları tamamen amatör kişiler tarafından yapılmış fakat hiçbir şekilde gerçeklerini aratmıyorlar. bu devasa haritalarda çok çeşitli araçlar kullanabiliyor; hatta işin en sürpriz yanını açıklamak gerekirse devasa star destroyer'lerin çıkıntıları arasında x-wing ve tie fighter'lar kullanarak aksiyon dolu uzay savaşlarına da girebiliyoruz. bir sürpriz daha; oyundaki tüm yeni modelleri jedi academy'ye aktarıp senaryoyu baştan oynayabiliyoruz. jedi academy'nin giriş demosunu hatırlayanlar vardır; karakterimiz uzay gemisinde eğitime gitmektedir v.s osamn günyaz aynı sahneyi deneme amaçlı dark side'a dönmüş anakin ile gösterince bütün salon kahkaya boğuldu diyebilirim. böyle ironik anlar da yaşanmadı değil. belki de işin en güzel yanlarından biri oyunun her kısmında türkçe desteği de olması; diyalogları türkçe olarak görmek insanı gerçekten havaya sokuyor diyebilirim. sonuçta temmuz'a az bir zaman kaldı ve yapımcısının ağzından bu detayları dinleyip ekranda da izlemek ayrı bir keyifti. kesinlikle dikkate alınması gereken bir mod; özellikle her jedi knight sever edinmeli. [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:39 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Heh Cuma günü sahnede Dünya'da ilk oynayan kişilerdendim oyunu,doğruyu söylemek gerekirse görünüşte güzel olan ama karakter tasarımı yüzünden bir çok bugla karşı karşıya kalan bir mod KOTF. Osman abi'ye bunu oynadıktan sonra da söyledim aynı akşam MSN'de de,herşeyiyle çok çekici ve güzel olmasına rağmen ciddi saber bugları var.Dikkate alacağını söyledi,büyük ihtimal düzeltmeye çalışacaktır. Eh 4 senedir yapıyor,4 senedir bekliyoruz bizde,sürekli iletişim halindeyiz,bekliyoruz ailecek eksikte olsa,tamam da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yayımlanmasına ramak kaldı , www.kotf.com'dan alıntı Sabırla beklediğiniz ve destek mesajlarınız için teşekkürler. Bir süredir oyunda tesbit edilen çeşitli kritik hatalar üzerinde calışılıyordu. Bu yüzden de oyunun çıkışı üst üste bir kaç kez iptal edildi. Artık hata tesbiti ve onarımı tamamlandı.Knights Of The Force çok büyük bir mod yaklaşık 2gb büyüklüğünde. Bu nedenle iki parça halinde yayınlamayı planlıyorum. Her parça yaklaşık 1 gb boyutunda olucak. Ve yayınlanan parçayı indirdğinizde jedi academy oyununa sahipseniz modu hemen oynayabileceksiniz. yayınlanıcak ilk parçada 13 görev 70 harita 170 skin ve daha önce duyurulan tüm kotf özellikleri bulunuyor. ikinci parçada multiplayer özelliği ve 30 dan fazla yeni görev olucak. Şuanda oyunun setubı üzerinde calışıyorum. Bu sefer winrar gibi basit bir sistem ile hazırlamıyorum. çünkü daha önce demoda gördümki insanlar readme dosyalarındaki ve kurulum sırasında çıkan mesajları hiç okumuyorlar kısaca yapılması gerekenleri yapmıyorlar ve buda pek çok hataya neden oluyor. bu yüzden şuanda tam anlamıyla otomatik bir kurulum hazırlamaya çalışıyorum. Bilgisayrınızda jedi academy varmı yokmu bunu tesbit edicek edemezse sizden jedi academynin nerde kurulu olduğunu göstermenizi isteyecek. Ardından modun çalışması için gerekli yazılımları kuracak ve Jedi Academyi günceleyerek kotf dosyalarını gerekli yerlere kopyalayacak. Kısaca tam sürüm kotf'un kurulumu oldukca karmaşık ancak kullanıcı dostu olucak. setup yazılımının ayrı bir script dili var şuanda onu ögrenmeye çalışıyorum ve istediklerimi yapabilmek için denemeler yapıyorum. setub 3-4 gün içersinde hazır olcağını tahmin ediyorum. Ancak 2 gün boyunca şehir dışına olacağım çalışmaya dönünce devam ediceğim. note (Jedi Academynin güncellenmesi hakkında) sizin kullandığınız jedi academy güncellenmiyecek. KotF Setubı bilgisayarınızdaki Jedi Academy dosyaları kopyalayacak ve bu dosyalarla bilgisayarınızda KotF için yeni bir Jedi Academy oluşturulacak. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 11:38 tarihinde, Delyyyy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 allaaam allaaaam. ağlıycam ulan! özelliklere gel!http://www.kotf.com/main/parts.htm tamam şimdi beni yalnız bırakın ağlıyorum durun bunu da izleyin grievous var laaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 OH SHIT MAN!!1 Nerden alıoruz bunu söyleyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yarına tüm dosya hostlarına çıkacakmış. ben moddbden çekicem ücretsiz üye oluyosun hayvan gibi indiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 torrent vyea moddb den indiririm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 qui gon yalan eder maul'u orda bi an boşluğuna geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Grievous videosu nedir öyle ya ohannesburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Cebitte ve gamexde oynamıştım bayağı güzel bir mod ve sonunda çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahah daha yeni mi çıkıyor bu mod. gamex'te görevliydim yaz başında, sadece bana tanıtımı ne zaman, vs.. diye soran 10-15 eleman vardı valla. güzel bir şeye benziyor ama hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Jedi Knight modumuydu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hakkaten ne modu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 jedi academy de de outcastte de çalışan bi mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sadece jedi academy için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ostrich adma kendi sitesinde yatmıs hem JO hem JA içindir die, yok ingilizce bilmiosun desem orada koca koca Türkçe yazan türkçe yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o değil de link mink bişey yok daha ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bleda ostrich oyunun beta testeri gibi birşey :) Ben,o,borneon ve patiye üye olmayan birkaç arkadaş gamex'te ilk halka açık betasını oynamıştık Osman abi ile konuşup,videolarımızda var sdfsd.Bayağı eksiği vardı,oyunu da sanırım 4 yıla yakındır yapıyordu Osman abi. ostrich'in elinde 2 seneye yakındır neredeyse oyundaki tüm mapler var,bazı skinlerde.Osman abi vermişti zamanında ostrich'te bize dağıtmıştı hehe.Hatta çektiğimiz JA Fan filmlerinin hepsinde bu haritaları kullandık biz :) Tabii modla oynamak bayağı iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ee yani beta tester olmak her seyi biliyor sun mu oluyor? Adam gitmiş yazmıs Ja modudur ama Jo içinde kullanıalbilir ( ve eger jo cd niz varsa jo bölümlerini ja da oynayabilirsiniz) die açıkçası aksini kendim görmedikçe orada yazna orjinaline inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 i know english better than you mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Osman abi 4 sene önce JK2 için yapıyordu bu modu JA çıktıktan sonra daha fazla desteği olduğunu anlayıp JA'da geliştirmeye devam etti JK2 için sadece türkçe alt yazı çıkarmıştı ve eski çıkardığı ve sattığı CD sadece map ve skinden ibaretti(öyle hatırlıyorum). Bu mod sadece JA destekliyor JK2 için sadece map ve skin vardır eğer JK2 için ekstra bir ekleme yapmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ostrich bu projenin başlarından beri osman abiyle iletişim içinde,hatta birkaç yardımı da dokundu diye biliyorum.Beta Tester'i o anlamda söylemiştim. Benim bildiğim kadarıyla mod JK2'de tam desteklenmeyecek,belki hiç desteklenmeyecek.Çünkü Osman abi söylemişti sanırım msn'de,JK2 birçok yönden eksikmiymiş neymiş yani mod tam anlamıyla yapılmazmış böyle birşey. ostrich gelince bilgi verir. edit:daha hızlısın sülocum aferin,ben yazarken herif tüm açıklamaları yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 anakin mi o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar