Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 patilerden giden oldumu hiç? bu cumacumartesi Ankaradalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 6 Aralık'ta Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü katkılarıyla Boğaziçi Üniversitesi'ndeler. Detaylar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 plasticmouth said: izmirdekine iştirak edicem ben de.. cumaya aldım bilet haberin olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 helal lama,bende adım cumaya biletimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bugun varya koştura koıştura gittim anlatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 8 aralıga aldım biletimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bu sene açıkcası sevemedim.. ama benim kafamı super mega güzel yapan herkeze teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eskişehirdekine gittik çok da eğlendik. özellikle bernard allison 'ın hastası kaldık. kızlar da gitaristine ama olsun. edit: berbarn nedir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 18. Efes Blues Festivali'nin sanatçılarından John Primer ve Bernard Allison, Pozitif ve Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü işbirliğiyle Boğaziçi Üniversitesi'ne konuk oluyor. Saat 15.30'da başlayacak olan etkinlikte iki sanatçı hayranlarıyla buluşacak ve çok zevkli bir workshop gerçekleştirecek. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu bu etkinliğe hepinizi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tarih versen süper olacaktı "hik"'imin başı!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 şikayet edicem etmiyorum=) Bu arada evet, bu etkinlik 6 Aralık Perşembe gerçekleşecek, Boğaziçi Üniversitesi'nde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 28 kasım gecesi harikaydı. her sene gibi bol bol bira eşliğinde bağıra bağıra şarkılar söylendi :) eğlendik. seneye devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 glamdring_S said: tarih versen süper olacaktı "hik"'imin başı!! :D Moderasyon dürttü arkadaşlar, şunu açıklığı kavuşturayım, Zaugna, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Halkla İlişkiler Komiyetesi başkanı biz ona okulda kısaca hik başkanı derken bu zamanla hik'imin başına dönüştü takdir edersinizki, yani orda bir küfür yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 biz cuma günü gittik, yedik bile bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 neyi yedik pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 konseri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hamm ya bizim fotolar ne oldu yaa, ben hala bağlantı kaplosunu bulamadıgımdan fotoları atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ekşiye şöyle yazdım, c/p liyorum: saf eğlencenin adıdır. istanbul ayağında adolphus bell'i seyredemedik geç kaldığımız için; ama sahne figürlerinin efsane olduğunu duyduk sonradan. john primer ve bernard allison ise kelimenin tam anlamıyla döktürdüler. daha şova yönelik bir performans sergileyen bernard allison ile chicago bluesgeleneğini devam ettiren john primer seyirciyi ciddi anlamda coşturdular ama ben bütün her şeye rağmen oyumu john primerden yana kullanıyorum. ekstra bir olayı, ekstra bir şovu yoktu ama blues ruhunu daha çok hissettiriyordu seyirciye. her şey derken? şöyle diyeyim, sahne dar geldi bernard allison'a. solo atarken sahneden kayboldu, geri geldiğinde sağ standların üstündeydi, sonra seyirci arasına karıştı (evet, hala solo atıyor), seyircilerin arasından geçerek sahneye geri döndü. konserle ilgili aklımda kalan 2 önemli detay var, 1: seyirci çok rahattı. her yaştan insanlar vardı ve her tip de vardı ortamda; ortam için gelenler, yaşlılar, asiler falan. buna rağmen gayet rahat geçti konser, herkesin önünde boşluk vardı rahatça dans edebileceği, eğlenebileceği. biraz uğraşıp 2-3 şarkıda en öne gitmeniz bile mümkündü diyebilirim 2: organizasyon çok başarılıydı. en başta ses düzeni olmak üzere, içeri girişten çıkışa dek gayet kusursuz geçti organizasyon. fiyatlar uygundu, vestiyer hizmeti iyiydi, insanlar nazikti, dekorlar çok iyi hazırlanmıştı; blues'un rahatlığını mekanda hissetmek mümkündü kısacası. bravo pozitif sonuç olarak, grupları bilmenize falana filana gerek yok, önemli olan eğlenmeyi biliyor, eğlenmeyi istiyor olmanız. bu koşulları yerine getirdiğiniz sürece gerisini sahnedekiler tamamlıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bu da foto=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eheleyy cok iyiydi cok guzeldi. one man band gercekten mukemmeldi..muziğinin yanısıra adolphusun dansları da muhtesemdi.bernard alison seriousla beni aglattı,öldurdu daha ne yapsın mutevazi tavırları ve zman zman metalica,queen gibi dev isimlerden sarkılar calmaları seyirciyi iice costurdu ,seyirciler arasında gezindi fln sevimliydi baya.biranın 6ytl olması ayıptı,gunahtı yapılmamamalıydı.bizde buna istinaden kultablası corduk mekandan ayıp ettik belki ama napalım cok guzeldi(sigara içmiorm yalnız ne fenayım)..birde daha önce bir arkadasın hasta olacaksın dediği stand by me coverı gercekten cok hostu...off cok guzeldi böa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar