Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: crouch'un attıgı ilk gole kaleci hatası diyen adam, futbol bölümünü terk etsin, çok ciddiyim. Yaw sektirir tamam da kardeşim adamın önüne sektirdi tüm topları alda at diye. Ne bileyim kornere doğru çel, boş alana çel. Gidiyor top gene adamın önüne. Ayrıca Crouch orada iyi de vurmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 simdi besiktasin kadrosunu saysaniz su adam kalsin, bundan iyisini turkiyede bulamayiz veya bu fiyata bple iyi yabanci bulunmaz dediginiz kac tane adam var? benim aklima bobo geldi sadece yabanci olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tello, s. özkan, s. kurtuluş, hiç beğenmediğim delgado, öyle yada böyle cisse. yeter mi? beşiktaş'ın kadrosunun sorunu dengesiz olması. iyi ve kötü oyuncuların bolca bulunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tello, delgado ve cisse konusunda sana hic katilmiyorum digerleri tamam zaten hepsi kotu diye bisey demedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hadi delgado halı saha topçusu zaten belirttim beğenmediği, cisse de gösterişsiz oynuyo göze batmıyo da tello'yu niye beğendiremedik onu anlamadım. adam uzak ara en iyi yabancımız yahu bu sene tabe bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yahu adam 5 metreden köşeye giden topu cıkarırken bir de ne tarafa sektirecegini mi hesap etsin. off, sıkıldım valla neyse. uzamasın artık, herkesin görüşü kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Burda suçlu,atılan 8 gole 9 golle karşılık veremeyen BJK forvetleridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yahu insaf.. Halı saha maçlarında hepiniz kaleye geçmişsinizdir.. Herhalde gelen şutları o sertlikte zannediyorsunuz.. Size öyle toplar gelsin bırakın sektirmeyi kendiniz içeri girersiniz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bence suçlu taraftar. kapalı tribünü anfield road'da oluşturamadıkalrı için asdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Slat said: Yahu insaf.. Halı saha maçlarında hepiniz kaleye geçmişsinizdir.. Herhalde gelen şutları o sertlikte zannediyorsunuz.. Size öyle toplar gelsin bırakın sektirmeyi kendiniz içeri girersiniz be.. Adamın mesleği kalecilik ama?Girelim biz bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yazmistim bi mesaj ama sildim tellonun olu toplari gayet iyi neyse ben maca geciyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 BulletRide said: Burda suçlu,atılan 8 gole 9 golle karşılık veremeyen BJK forvetleridir ne suçu ne suçlusu, Ne dedi sinan engin dün; adamlar her bir tarafı ile gol attı hiç acımadı, şambrel gibi olduk alttan üstten attılar maç bitmese daha atıcaklardı:D allah varsa belanı versin tüpçü sokağa çıkamaz olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 işte en azından ufakta olsa birşeyler yapsaydık olmadı diyebilirdik fakat dün gece öyle bir oynadılarki söylenecek söz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bence boyle olacagi belliydi birazda:P gerci besiktas kotu oynamayi gectim oynamadi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 satsa bu kadar yemezdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 valla ya beleşe gitti maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 besiktas rekorlarının fifanın sitesinden kaldırılmasını protesto etmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Olamaz olamaz, konu aşağıya düşmüş, bin'e on kala bu olmamalı :/ Bi de bugün kenan öner çıkıp "Bu takım sivasspor maçında sahaya çıkıp, bu aybı temizleyecek" dedi ya böbürlene böbürlene. Hindi gibi şişti herif bunu söylerken beaaa :? asdfdfds ya ne diim artık (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sivasspor şu an ligin en formda ekibi...Nası örtecek merakla izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sivasspor baya bi üzülmüştür bjk'nin paf takımı ile çıkmayacagına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 rezil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: sivasspor baya bi üzülmüştür bjk'nin paf takımı ile çıkmayacagına :D ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Slat said: Yahu insaf.. Halı saha maçlarında hepiniz kaleye geçmişsinizdir.. Herhalde gelen şutları o sertlikte zannediyorsunuz.. Size öyle toplar gelsin bırakın sektirmeyi kendiniz içeri girersiniz be.. muaehaue yok ben bile yemem 8 tane kalede çıksam. eziquerros dolu bu takımın defansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 To be Besiktased (verb) to be damaged beyond repair. Totally trashed. (Synonyms: clobbered, flattened, taken to the woodhed, hammered, ___________(insert other suggestions) Examples: My car was Besiktased by a Mack truck. It's a total wreck. Dude, how many beers did you have last night? You were so Besiktased! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 1000.mesaj nice 8 lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar