Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 mehmet sedef kaldıramıyor maçı daha ayakta duramıyro adam çok heycanlı
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Delgadoyu kitlediler, BJKnın hücum gününü hemen hemen sıfırladılar
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Llama said: mehmet sedef kaldıramıyor maçı daha ayakta duramıyro adam çok heycanlı tam tersini düşünüyorum. ayakta durup top kaptırmayan tek beşiktaşlı mehmet sedef maçta.
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aradaki fark bariz biçimde ortada bu maçta, oyunun kontrolü TAMAMEN adamlarda ve liverpool gibi geliyolar kaleye. mehmet sedef ayrı hikaye =/
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 DoruK said: Llama said: mehmet sedef kaldıramıyor maçı daha ayakta duramıyro adam çok heycanlı tam tersini düşünüyorum. ayakta durup top kaptırmayan tek beşiktaşlı mehmet sedef maçta. :D suanki pozisyonda tam oldu ha :D
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 allahım hataya bak hakkaten kanser eder bu takım insanı, kaldıramıyor mehmet sedef hakkaten.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aramis said: DoruK said: Llama said: mehmet sedef kaldıramıyor maçı daha ayakta duramıyro adam çok heycanlı tam tersini düşünüyorum. ayakta durup top kaptırmayan tek beşiktaşlı mehmet sedef maçta. :D suanki pozisyonda tam oldu ha :D lol kaptırmadı lan yine de :p
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 doruk nası izliyorsun sen maçı yaa beyazlar biziz haa ona göre
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 spiker de amma polyannacı çıktı lan, daralttı herif.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Llama said: doruk nası izliyorsun sen maçı yaa beyazlar biziz haa ona göre la ben yazarken iyi oynuyodu bi hata yaptı sonra sonra bi tane daha sonra 3-4-5-6... hayret bişi. iyi de kimse iyi oynamıyor kardeşim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nie ofansif oynuyo bu ertuğrul ingilteredesin uzun pas cennetindesin senin neyine defansta açık vermek
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Endişeleniyorum açıkçası .. Yurt dışı platformunda umarım eski günleri hatırlamak zorunda kalmayız
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 golden önce taçta top riise den çıkmış. demirören takımı çeksin cl den
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 insallah 4 5 olmaz. yazik takim olarak cok kotu oynuyor besiktas.
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 6 kasımda Fenerbahçe ile sewindiğim skandalı Beşiktaşla yaşarsak üzülürüm
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hatalı TAÇ KARARI !!! BEŞİKTAŞ MARSİLYA MAÇINA PAF TAKIMLA ÇIKSIN !!
Öne çıkan mesajlar