Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adamınbiri said: yarın ayın beşiktaşı pardon 8i Ne gerek var buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yıldırım:sinan bak 1986-87 Şam. Kul. Kup. Beşiktaş - Dinamo Kiev : 0 - 5 2000-01 Avr. Şam. Ligi AFC Leeds United - Beşiktaş : 6 - 0 ve şimdi de 2007-08 Avr. Şam. Ligi FC Liverpool - Beşiktaş : 8 - 0 s: 5,6.. şimdi de 8.. y:ha evet.. s: gelişme var en azından.. seneye bi gayret 9yeriz başkan y: o_O!! OMG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oraya giden 2500 kişiye yazık oldu en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 En azından tarihe tanıklık ettiler...İyisiyle kötüsüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 malik said: o kaleciyi milli takım kalecisi yapıyorlardı . iyi diyorlardı. o hakanı milli takım kalecisi yapsın terim ,futbol bilmiyor . arkadaşım çok biliyorsan sen geç milli takım başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 besiktaslılar markus merk e sinirlenmisler genclerle cıkacaklarmıs bundan sonra fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: Ben Hakan'ı geleceğin milli takım kalecisi olarak görmüyorum. Sezon başından beri Beşiktaş'a hiç puan kazandıramadı aksine kaybettirdi. Milli takımda oynadığı maçlarda da hatalı goller yedi. Şuan gözüken o ki Volkan çoook daha iyi bir kaleci Hakan'a göre Sen görmüyosan göndermeliler hemen. Hakan'ı iki maçta izlemişsin bu belli oluyor. Kaleciler işte, malesef her zaman oldugu gibi hep günah keçileri onlar. Kurtardıkları zaman kimsenin umrunda olmaz, sadece yediklerini hatırlarsınız. Bu takımdan en son gidecek adamdır Hakan. O olmasaydı cift haneli rakamlara ulasmıstı Liverpool. Dün yediği gollerin yarısını da cıkardı ama bir allhın kulu gelip uzaklastıramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fener maçıyla bu maçı karıştırmayın lütfen.Evet liverpool resmen sildi attı bizi.%100 suç bizde.Bunun ne özürü ne mazereti olamaz.Yazıklar olsun.Hayır maç 8-5 filan bitse dicem çok atak oynanmış.Alakası yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abicim adam bi hayrettin gibi yemiyor yani defansın ve takımın genel olarak suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: Luinir said: Ben Hakan'ı geleceğin milli takım kalecisi olarak görmüyorum. Sezon başından beri Beşiktaş'a hiç puan kazandıramadı aksine kaybettirdi. Milli takımda oynadığı maçlarda da hatalı goller yedi. Şuan gözüken o ki Volkan çoook daha iyi bir kaleci Hakan'a göre Sen görmüyosan göndermeliler hemen. Hakan'ı iki maçta izlemişsin bu belli oluyor. Kaleciler işte, malesef her zaman oldugu gibi hep günah keçileri onlar. Kurtardıkları zaman kimsenin umrunda olmaz, sadece yediklerini hatırlarsınız. Bu takımdan en son gidecek adamdır Hakan. O olmasaydı cift haneli rakamlara ulasmıstı Liverpool. Dün yediği gollerin yarısını da cıkardı ama bir allhın kulu gelip uzaklastıramadı. Hakan'ın Beşiktaş'a gelmesi başlı başlına bir hatadır. Sezonun ilk maçında GS'nin 2 penaltısını kurtardı diye hemen göklere çıkarıldı ama bu sezon çok hatalı gol yiyor. Bu maç Crouch'un ilk golü ve Gerrard'ın frikiğinde sektirilmeyecek topları sektirdi hem de tam önlerine lokum gibi.. Ve ayrıca yantoplarda da kötü. GS maçında elinden kaçırmıştı Hakan atmıştı. Marsilya maçında yine yan top hatasından maçı kaybettirdi. Fenerbahçe maçında Deivid'in üstüne gelen şutunu sektirdi yedi... Ama kurtardığı maç yok henüz. Ben sadece fikrimi söylüyorum ne sinirleniyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hakemi şikayet eder bjkliler ahauah tekrarlansn maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 12'de 8 yediyse bi kaleci,ucundan hata aranır..Çok az ama ufacık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 12 de 8 yemedi lol 19 da 8 ve defans bu kadar lamerse yapçak bişey yok amele defans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tamam ben de ufak bir hata arayalım diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 12'de 8 ne yahu. 19 şutu var liverpool'un kaleyi bulan. her kaleci hata yapar. cok iyi dediğin volkan'ı da goruyoruz 2 senedir, adamın yemediği şekilde gol kalmadı, her türlüsünü aldı içeri. görüşüm değişmedi senin hakkında. hakan'ı sadece büyük maçlarda izlemişsin işte, bi halttan haberin yok yorum yapıyosun. gecen sene 2 panltı kurtardı diye alındı demişsin alakası yok. gecen sene sen bi tek galatasaray macında izledigin için hakan'ı bunu hata olarak gosteriyosun. hele crouch'un attıgı ilk golde sektirmemesi gerekirdi demişsin. daha ne diyim ben sana lol. şutun nerden cekildigine de bi bak bari be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 4 maçta 12 gol yemiş takım 9 u liverpooldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hakana yüklenilmeyi doğru bulmuyorum. önünde ibrahim üzülmez gibi yer tutmayı bilmeyen bi adam, kaç hafta maç eksiinden sonra maça çıkan serdar, iletişimi 0 diatta var. 2 ön libero koray ve cisse naaptı bütün maç? hele koray... ayrıca rüştü neden kulübede hala. bu maçların adamı olarak alınmadı mı? frikik dışında hakanın sektirdiği topların hepsi 5-7 metreden. suçlu arıyosak bu yönetimdir. taraftarın tepki koyma vakti gelmiştir ve bu iş çarşı'ya düşüyor. ama maalesef birilerinin çıkıp al paranı gir demedikçe bu adam oturmaya devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben de ilk basta hakana yuklenmeyi dusunurdum farklı bir sekilde kaybedilmis bir avrupa macından sonra.ama sonra bir baktım dise dokunur bir atagımız yok liverpool karsısında.ustelik defans yapma konusunda da bir 2.lig takımı kadar bile basarılı olamadık.sonucta hakan bazı tutması gerektigi dusunulen topları sektirmis olabilir.ama onun sektirdigi yerde ben hep rakip takımın oyuncularını goruyorsam yanlısı sadece hakanda aramam.spor yazarları kac zamandır yuklenecek birini arıyorlardı,umarım mutlu olmuslardır :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hakan hataliydi ama bole defansta olmazki 8. golde ne yapabilirdi mesela? veya ondan onceki golde..veya o ondan oncekinden onceydi karistiriyorum verkac yapti gerrard sonra diattaya carpip gol oldu 6. miydi o? 5 miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 carparak giren 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 işte onu diyorum. benayoun denen adamın 3 golü de aynı arkadaş ya. ulan hadi 1 gol yedin diğerlerinde aklın nerde. yazık yazık... bunun önlemini almayan da ertuğrul sağlam ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hakan bence elinden veya kucağından top kaçırmamayı öğrenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ntvspor haberine göre de sivas maçında paf kadroyla çıkılmaktan vazgeçilmiş. bu takım ayıbı temizleyecekmişmiş. yazıklar olsun. sivasa 88 gol atsan ne olur? http://www.ntvspor.net/pages/16710.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aha. açayım bakayım tvi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar