Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kendin mekanda bulun yeter. kola, kahve filan iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben zaten kesin gelcem dememistim, aslinda gelmek istiyordum ama annem babam izin vermiyor ne yazikki (bkz. dunku bulusmada evde kalmak) :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 [img=http://img130.imageshack.us/img130/2715/15112007004az8.th.jpg][img=http://img130.imageshack.us/img130/2715/15112007004az8.th.jpg] 200 defa güncellendi. sanane sistem.[img=http://img130.imageshack.us/img130/2715/15112007004az8.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 klasik laraken pozu :), bi kere de suratın gözüksün olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 benim efsnae bi resmim var. onuı atmak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ahaha o kol, resmin upload edilme zamanı falan olmadı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sakalımı bıyığımı konuşturuorum olm : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 doktor vardı birde. ambiyans, köfte, biberler süper. tam süperdi amcam. beyaz önlükte giymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 olm o biberleri güzel yedik de, çıkışı da süper olacak. du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ard arda ye biberleri. 5-6 tane hatta 10 tane ard arda. 1 tanesini hissediyorsun sadece. asdasdasdasa bu 1 tanesini hisssetme olayı süper :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 mADmaXimus said: O_o baluu benimde ailem izin vermiyor iki gundur nolucak halim :( abi ona bişi demiyorum.. Ebeveyn olmak zor :D @bulusanlar Lan siz de hemen gazlamissiniz, uyumasaydim gelirdim abi, dun de ciktik bowling attik, yani yapmayin, potansiyeli olan insan ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yok yok baluu satar ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hacı bowling atınca insan baya yoruluyor tabi. dorusun. ulan o zaman 5 lik top at, ben ayarlarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kiz sen kişisel takibe felan mi aldin beni ? bu ne yahu nere yazsam, tak altindan senin mesajin bitiyor. okulun yok mu snn yrn ? hadi bakiiim nenniye !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 heee evet gözüm yollarda seni bekliyorum bişe yazsın diye sen ayarına ayar veririm oluuuuuuuummmmm!! o değilde haftasonu fasıl yapalım? sdasda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi ne alakasi var.. 2,5 iskenderi goturdukten sonra aksam yemeende bi soyle sekerleyelim dedik :D oglen vakti arayip deseniz ayarlariz bişiler di mi ? saat olmus 9 ariyorsun.. P.s : cok pis uste cikarim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ivy said: heee evet gözüm yollarda seni bekliyorum bişe yazsın diye ne o hoslandin mi ondan? ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yahu bi paintball yapalim, en son 10 kasim'da paintball yapmadik diye şişti şişti patladi koraxciiim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 temmuz yavrum erkek arkadaşım senin abindi di mi? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ee? abim gulmustu bu espriye dsfdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oOoo.. Erkek arkadasina gelene kadar... Temmuz'a herkes abi duser be, bi arayim ebeveynlerini de yarin aksam disari cikalim, bir abi olaraktan izin koparalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 olm utanmadan bi de sabote ediyorsunuz? takdir ettim ama ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Korax said: benim olay yalan gibi.saat 8de soundcheck var.Erken biterse gelicem yanınıza direk. Netekim bütün soundcheck'i yaptık,üstüne bide prova yaptık.Olmadı yani,gelemedim nabüüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hourna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 resimlerde görünen 3. arkadaş benim. laraken fasıl var abi güzel ortam olacak sen de gel sonra da üye olursun dedi. paticik ortamına bu "fasıl"la adım attım yani. iyiydi ama. eğlendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar