karpuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1.si zaten Michael Angelo'nun, "ben dünyanın en iyi solo yazan adamıyım" gibi bir iddiası yok. Çok iyi bir müzisyen olmadığı açık. Ama şu yaptığı hareket de insan hareketi değil. Malmsteen'de ruh olmadığını söylemek, malmsteen dinlenmemiş olduğunu gösteriyor bence. Gayet seksenlerin o abartılı duygusal ve gaz ruhu mis gibi de yakalanmış, her dinlediğimde de yumruğumu sıkıp "Heyt be 80'ler gibi yok" diyesim geliyor. Yapmayın, etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Buyrun Blackstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Budur. Tüylerim diken diken oldu valla. Şarkıyı da bilince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bu adam iyi görünüyo çalarken de hiç elle tutulur bişey yaptığı yok yani tamam çalıyo birinden ritim birinden solo ama hiç güzel bişey çaldığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 izledim, "güzel hoş ama birazda boş" dedim tam winampten john paul jones-triple neck song denk geldi fikrimi percinledi. ama taktir ettiğim biri, ama nebileyip gitar showu yapıcak adam arıyosam doğru isim angus young'tır yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Michael Angelo sanki youtube shredder'ıymış gibi bir muhabbet olmuş. Bu tarz düşünen arkadaşlara pek katılmıyorum. Bu adamın gitar tarihine kattığı şeyler var. String Dampener adlı sistemi icat edip gitarlarında rahat tapping ve legato cümlelerini çalmak için kullanmıştır. Guitar One Magazine tarafından tüm zamanların en hızlı gitaristi seçilmiştir. Bir çok clinic ve workshop ile sayısız insanı eğitmiştir. Michael Angelo'nun cliniclerine girme şansı bulmuş bir tanıdığım her dersten sonra dumur olduğunu söylemişti. Teknik kapasitesi ve bunları uygulama alanı çok geniş bir adam. 2 gitar, 4 gitar çalmak gibi gösteri ağırlıklı haraketleri bolca olsada (ki quad gitar çalmayıda deneyen ilk insan bildiğim kadarıyla) temelinde bilgili birisi. Bence bu kadar çok negatif yorumu hak etmiyor. Ruhu yok konusuna gelirsek. Ruh dediğiniz adamın sadece melankolik ya da coşkulu olması mı? Ruh dediğimiz şey illaki bize duygusal gelmek zorunda değil. Gösteriş seviyor olabilir, hızı müziğinde odak noktası yapıyor olabilir. Bizi çalış tarzı irite ediyorsa da bu o adamın ruh halidir sonuçta. Yani ruhu vardır. Beğenilsede beğenilmesede bu adamın kendine has bir tarzı ve ruhu var. Kötü gitarist diye nitelenmesine karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 malmsteende ruh yok, ustune kilibik. karisi "one item only" demisti konser sonrasi imza dagitma esnasinda, bi de para verip signature pedalini alicaktim iyi ki almamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bu adamda ruh yok diyenin alnını karışlarım. fena +18 http://www.youtube.com/watch?v=oWq03lk8Goo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Angelo diyince speed kills diyorum. Hatta sonrasında speed lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Perfectionist said: Ruhu yok konusuna gelirsek. Ruh dediğiniz adamın sadece melankolik ya da coşkulu olması mı? Ruh dediğimiz şey illaki bize duygusal gelmek zorunda değil. Gösteriş seviyor olabilir, hızı müziğinde odak noktası yapıyor olabilir. Bizi çalış tarzı irite ediyorsa da bu o adamın ruh halidir sonuçta. Yani ruhu vardır. Beğenilsede beğenilmesede bu adamın kendine has bir tarzı ve ruhu var. Kötü gitarist diye nitelenmesine karşıyım. Arda cım ben kötü gitarist demiyorum, sadece bence (bakın bence) gereğinden fazla hızlı çalıyo diyorum. Ha bu hızda melodik çalan başka adamlar yok mu var tabi, Dragonforce var ki adamlar yalamış bitirmiş olayı ama işte melodi kulağını yakalıyo. Michael Angelo da beğenmediğim şey o hızda çalarken melodileri çok karışıyor ve kulağa kötü geliyor. Adam da sürekli hıza uğraştığı için melodi bazında çok bişey elde edemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bu adamın artık saçlarına farklı şekil vermesi lazım. kafaya tas koyup da kestirmiş gibi kaç senedir. sıkılır insan yeter lan değiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yok ben sana özel yazmadım onu. Genelde şu gitaristte ruh var bunda yok muhabbeti çok geçer ya hani o yüzden öyle genele yönelik yazdım. Buarada dragonforce deme bana. Dayanamıyorum o adamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nesine dayanamıyosun olm? gayet güzeller bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Perfectionist said: Buarada dragonforce deme bana. Dayanamıyorum o adamlara :) Valla açıkçası ben de dayanamıyorum. Hoyrat gitar solosu çekerse canım Wintersun var kapı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar