LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Oynayan var mı ? Casusluk oyunu.hala ilk bölümde kasıyorum uzun zamandan sonra böyle zor oyun oynadım :) (Expert zorlukta) Rus ajanısınız Almanlara karşı istihbarat topluyor casusluk yapıyorsunuz ve oyun çok gerçekçi :) Yapay zeka mükemmel bir ses duyulursa direk alarma basıyorlar.Bütün bölüm üstünüze abanıyor. O yüzden gizlilik şart. Hee savaşa girerim herkesi tararım mp40 modundaysanız alman el bombalarıyla kanka olacaksınız. Hitman tarzı bi oyun , elbise değişme , telle boğma bayıltma filan. Dahada açıklama yaparım istiyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ne zman çıktı bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 2 hafta olduç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 birinci-ikinci dünya savaşında falan mı geçiyo, yoksa modern bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 screenshots Oyun 2. dünya savaşınad geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 splinter cell 2.dünya versiyonu gibi bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Burax said: splinter cell 2.dünya versiyonu gibi bişi mi? Commandos'la Hitman'in harmanlanmış hali gibi geldi videolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aldım valla deneyeceğim birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oyun fiziği ve grafikleri baya güzel geldi bana. Sadece trainingi oynadım ama yine de bir fikir sahibi oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 512ddr2 ram ve geforce6500le oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kasar o kartla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bu oyunun yeni çıkan ikincisini oynarken, ilk oyunu da kaçırmamam gerektiğini farkettim ve buldum. Gerçekten çok zevkli bir oyun, Hidden&Dangerous ile Hitman'i bir potada eritmişler. Ruslar genelde böyle düzgün oyun yapamaz ama bu sefer olmuş. Öyle bir yere soteleneyim geleni indireyim mantığı işlemiyor, adamlar çok isabetli şekilde bina içlerinde bile bombayı kafana koyuveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oha çok eğlenceli ve zor! 2dakika ara vereyim dedim.. ilk cutscene'den sonra göreve başladım ve yaldır yaldır koşuyormuşum. mayın tarlasıymış abi.. THE END sonra bi adamı indireyim diye arkadan dolandım çok güzel. 2ai' da benim arkamdan dolanmış.. THE END öyle, 2 dakika kafa dağıtayım oyunu değilmiş.. laptopu kucaama alıp gideyim de makaleleri okuyayım bari :( eğlenemedim lan bugün hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Çok zor oyundu bu ya, iyiydi ama fazla zor geldi bana yani baya kasmak lazım ve eğlenceyi bozabiliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 velvet assassin ile aynı atmosfer var, grafikleri daha kötü ama oyun olarak 5 basar(ya da 4). baya oldu ya çıkalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 velvet assasinden tek aklimda kalan bagyanin poposu oldu sanki oyun onun uzerine kurulmus devamli parliodu sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 razzRaziel said: velvet assassin ile aynı atmosfer var, grafikleri daha kötü ama oyun olarak 5 basar(ya da 4). baya oldu ya çıkalı bu zaten topak 2007'de açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bu tarz oyun fazla çıkmıyor, o yüzden daha hoşgörüyle eleştirmek lazım. Ben baya beğendim, zor olabilir evet ama bu türler zaten eğlence değil taktik ağırlıklı oyunlar oluyor, haldır huldur koşturmak isteyenler için tonla FPS zaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Razu said: razzRaziel said: velvet assassin ile aynı atmosfer var, grafikleri daha kötü ama oyun olarak 5 basar(ya da 4). baya oldu ya çıkalı bu zaten topak 2007'de açılmış yok ben Death to Spies: Moment of Truth'dan bahsediyorum, 10 ağustosta çıkmış. 07de çıkanı oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kas kas kas.. bi kod yazmışım hacı 150satırlık kısmı istediğim gibi çalışmıyor ne sorun var diye 30-40ar sayfalık 3pdf grubunu karıştırıyorum falan.. sinirler tavan yapmışkene bi papatya bir de yasemin çayı içeyim de sakinleyim diyorum. bi de oyun açalım da semra keyfimizi bulalım da diyorum hatta.. gelgelelim bu var elimde... aç-açma.. stress aynı olm. öle koştur koştur oyunu deil, yapay zekayı sevdim bayağı. dikkatsiz kafayla oynayınca çok eğlenceli oluyor. çıkıyorum tam.. yürüycem "oha adam varmış yat yat yat.. gördü hindi herif! kaç kaç kaç!" falan paso.. eğlenceli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Abi oyun aşırızor ama. Taktikten değil de gayet imkansız şeyler olabiliyor, o yüzden zor :) Ama canım çekti olsa da oynasam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ilk oyunda generali paketleyip kaçırma(veya öldürme) bölümü vardı, 3 tam gün uğraşıp çözemeyince oyunu kaldırmıştım bilgisayardan. ne gıcık oyundu be. bak 2 sene geçmiş ama sinirim hala geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abiiiii.. ne zor oyun be. öle iki dakika oynama ile olmuyor. her bölüm +35dakika kafadan. zaten yarısı mal mal gezmekle geçiyor. yok o değil bi de çanta aramaları falan çıktı.. havalandırma kanalları vs. anca 2. bölümü bitirebildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya ajan gibi ilerlemek zor geliyorsa, kafadan dalın adamlara, çoğu bölüm öyle de geçilebiliyor. Birini vur-kaç-gizlen gelenleri vur tekrar kaç falan baya uzun sürüyor, ama heyecanlı oluyor. Ya da her bölümde olan bir oduncu-garson gibi kimsenin tanımadığı en alt kademe adamı bayıltıp elbisesini giyiverin, rahat rahat dolaşın çoğu kısımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yaw kimi kısımda adamlar altındakileri tanıyorlar ya. herif anında yakalıyor "sen bizim garson, oduncu değilsin!" gibisinden. bi de mesela 2.bölümde kafayı yedim, denizaltının oralarda herkesi temizleyip parça parça suya attım. ama o da zevkli olmuyor.. gerilim güzel :D süper oyunmuş ama 2gün kullan/at çöp oyun değil kesinlikle. durur bu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar