kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aynı ip den 2 hesap alan kafamı seviyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 işte bu anam için bu babam için diye kaynak göstersin o zaman no problemo dio. 35 tane feyk yazar alıp satmayın gözünüzü oyarım dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nerde gösteriyoruz kaynağı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya ben uye oldum tekrardan ama şifreler gelmiyor hesabıma :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ekşisözlük çok saçma bişi.. okan bayülgende iyice biyerlerini kaldırdı.. komik te değil adamakıllı kaynakta olamıyo.. bence bi anlam ifade de etmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Halen beklemedeyim ya beklemedeyim beklemedeyim . Daha ne salladılar sistemden ne de yazar oldum . Hala çaylak modundayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 4-5 saat oldu hala çaylak biriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gündüzden beri çaylağım. sdfnjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 o değil de şu istatisliklerde onay bekleyen çaylak sayısı ( 10 entry girmiş) 7 kişi yazıo. 7 kişi miyiz lan biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kandırdılar hepimizi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gece güncelleniyo istatistikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 doruk girdim ben sana entry=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bende çaylağımda 10 entry girmek için 1 ay yokmu zaten, niye acele ettiniz, post kasmayın lütfen(td):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hemen 10 entry'i yazıp bkleyen kişileri yazar yapmışlar yani yazan kazanıyor gibi bişi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cavanagh saolasın =)) sana bi dürüm ısmarlıcam bu iyiliğin karşılığında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 auhea 10 a tamamlayamıyorum entry'i malüm ekşi sözlük engine sıçışlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 her yeni gelen için konu açmışlar benim için de açın depresyona girdim :( :( :( :( ben de 9. nesilim ben de insanım Shewky nikim açın :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dun 17 sayfa olan basliklar bugun 90 nerdeyse, yine de pek sanmiyorum eksideki dususun duracagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çaylak alımı ile oluşan bi heves gibi duruyor. ama ekşi dün 17 başlık yaptıysa vay haline, facebook sildi süpürdü o zaman ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ehue kingpin burda da bi kingpin efendi diye acc açsana sen fake haha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çaylakken attığınız mesajları göster diye bir tuş varya ona tıklamışım sonra da unutmuşum, bugüne tıkladım sandım (saat 12'yi geçti ya en fazla 5-10 topica olmuştur diorm kendi kendime :D) bir baktım benim yazdığım topicler fln var, beni yazar yaptılar sandım :D ama değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 # 3 ay boyunca kullanilmayan okur hesaplari yer tasarrufu adina silinir. kaç senelik acc silinirmi 3 ay girmedk dye ya...:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sende 3 ay nası girmedin be :) İnsan yolda giderken bi net cafe görür "dur lan bi ekşiye gireyim de silmesinler üyeliği" der, yani 3 ay girmemenin tek nedeni astronot olup uzaya gitmiş olabileceğindir diyecem de uzay mekiklerinde de vardır internet kesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ben girmeseydim çatlardım zaten =) 9. nesil olmaktan gurur duyuyorum eheh. Çaylaklıktan çıkarsak tabii =P P.S: Zaten yazar olursam paticik başlığına - verenlere ayar verip geleceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim eski çaylakıklarımda hep 10 sınırdı..10dan fazla entry girilemiyordu..şu an 23 entry'm var ve hala bir şeyler yazma hakkım.nasıl oldu ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar