oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sözlükten çıkış yaptım ve şimdi giremiyorum.. uçurdular herhalde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizsiziarariz said: şimdi ben nickimi bizsiziarariz aldım alışkanlıktan ama biz sizi ararız da yapılabiliyor sanırım napsam ? ayarlardan değiştirebiliyorsun nickini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ayarlardan kullanıcı adı değişiyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 o nick değil girmek için kullandığın kullanıcı adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Orç nickini ver lan, eksi basacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şimdi ben 9. nesil oldum . 10 tane mesaj hakkı verdiler yazıyorum arada . Burda daha önceden bilen varsa genelde almıyorlar mı yada gerçekten değerlendiriyorlar mı ? Yani yazar olma ihtimalim var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 facebook yuzunden pabucumuz dama tildi bari bu sekilde ilgi cekelim kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahaha büyük ihtimalle öyle. zaten başlık bile var onla ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bugün salak saçma entryler giren bi adamın yazar olduğunu gördüm. yani 10 entry kas hemen! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kafalarına göre onaylıyolar sanırım, 20 entry girdim ve uçuruldum sanırım. siteye giremiyorum,alttaki modlardan bişeler işaretlemek gerekio mu ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 10 mesajımı attım, incelicezz seni beğenmezsek çöpe atarız, beğenirsek mail atcaz onu mezarlığa göm üstüne su iç diye yazı çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahah şaka gibi bi durumdayım şuan. şifremi hatırlat dedim. şifre verdi, verdiği şifreyle giriş yapamıyorum. alla alla noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yazarı seçmen lazım girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yok aga girmiyo alla alla delirecem :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eski entrylerden c/p yaptım bu sefer 2-3 acc alcam, kafalarına göre banlama yok ama yeni üyeler ufak bir hatalı enrty nedeniyle bile uçabiliyor o açıdan hazır açıkken ip değiştirebiliyorsanız fazla acc almanızı tavsiye edeirm hem satarsınız ilerde assdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yazar olan varsa dorke başlığına entry girin yahu 9. nesil çaylak 7. nesil potansiyel yazar falan.. kız kurusu gibi kaldım tanıdık yok bişi yok sözlükte bugün sana yarın bana hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 biride bana yazsın, aşırı karizmatik süper insandır fln yazın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sözlükten kız kaldıracan herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eheh kısmet bu işler :P kendimi entrysiz ezik gibi hissettim ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 10 tane entry min içine paticiği de soktum. yazar yapmazlarsa bize gıcıklıkları var protesto ederiz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eheh bende paticiğe mesaj attım orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zgrw karşılıklı yazışalım kenkim dostum babs çok ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çaylaklıktan çıkarsalar yazcam da, hala çaylağım, yazdıklarımı benden başkası okuyamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aynen valla kitap dolduracak kadar entry girdim uçururlarsa bombalarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ulan arkadaş girmiyor yaaa, mail adresimi yazıyorum bana gelen şifreyi yazıyorum, yazar olarak çaylak olarak ne dediysem girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar