AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Beni de unuttular =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aaa ben hala 10 mesaj yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Queen said: Lan yıllardır SQL cümlelerinde o tırnakları kopyala yapıştırla yapıyodum bu kadar kolay mıydı ya? `kolaymış` =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yeni nesillerde çok noob yazarlar olduğundan en ufak bi format dışına çıkışta vs., uçurmayı görev biliyolar. ki haklılar da çok salak sapan yazılarla dolabiliyor sözlük. dikkatli yazınız. bir de sözlüğümü öğreniyorum okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Phyx'ten alıntı yapıp entry girdim az önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sanırım onaylama ve inceleme işlemlerini çok yavaş yapıyorlar, haftalardır sayıda çok bir değişme yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 5ton adam başvurunca haliyle uzun sürüyor olsa gerek eleme işlemleri.. girerseniz 10tane daha yazın ara ara.. bekleyin silkelenenler gitsin bi. sonra az daha yazarsınız zati. hem uyum sağlarsınız kurallara, ortama falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 anlıyorum, ancak bundan önceki daha kısa sürmüştü gibi geldide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 10 taneden fazla entry girmek onaylanma sürenizi uzatmaktan baska bi halta yaramaz diyor sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 65k adamı tek tek kontrol edeceklerini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ee napıcaklar, nickini begendiklerini tutup begenmediklerini yollamazlar herelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ya 6. nesile mi ne yapmışlardı işte 19 mayısda açılan dalga..beklettiler beklettiler sonra %50sine hiç bakmadan yazarlık kalanlara da uçuş vermilerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o değil de sayıda ben toplu bi düşüş bekliyodum bi ay hiç entry girmeyen çaylaklar uçar diye hiç bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 kule hala beklemdeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 10. nesil diye bişey çıkmış. çok iyi hatırlıyorum ben şu an yazar olduğum hesabı 2007 ocağında almıştım. ve dokuzuncu nesilim şu an. yazarlık alımı başlayınca yeni üye olup enrty girenlerin nesli olabilir bu. arada bir login olup bakınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 patlatsınlar diye format dışı bi entry atmıştım patlamış sonunda ama çaylakım hâlâ. 1. nesil 304 2. nesil 363 3. nesil 1.090 4. nesil 2.047 5. nesil 95 6. nesil 7.108 7. nesil 2.463 8. nesil 3.938 9. nesil 68.600 10. nesil 2.661 onuncu nesil çıkmış evet..hâlâ 74k çaylak var..bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ööf sıkıldım ben valla. 10 entry girin bekleyin dediler böyle hiçbişey yapmadan bekleyemicem. ucururlarsa ucursunlar of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Valla.1 aydır falan bekliyorum bende sanırım. edit: nebula üyeliğinin açılması için bile bu kadar beklemedim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hehe daha zaman alır sanırım=) 6. nesillerde bile 3 ay bekleyen falan olmuştu yanlış hatırlamıyosam, sonra zaten miğferdibi alımı yaptılar toplu bu sefer toplu onaylama olmaz ama çoğu kişiyi onaylarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 valla 8. nesilim 10 mesajı atığımın 2 gün sonrası yazar oldum,hoş toplamda 30 entryim var zaten,genelde okumayı seviyorum ama yazarlıkta kapanmasın diye entry giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yazmayı seveni almıolar,okumayı seveni alıolar ne biçim yaaa. ahauha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 8. nesilim ben de ve şunu söyleyebilirim; 8 ve 9. nesilin yarısından fazlasının gitmesi gerekiyor yazıyorum falan ama çok az zevk alıyorum yani şu anda sözlüğü okumaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 o değil de, bi badim bile yok sözlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yaa geçen gördüm en sevdiğim yazarlardan,aynı zamanda memleketten toprağım jimi the kewl'ı çaylak yapmışlar,bi ton seveni vardı?Ne alak anlamadım::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar