Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni nesillerde çok noob yazarlar olduğundan en ufak bi format dışına çıkışta vs., uçurmayı görev biliyolar. ki haklılar da çok salak sapan yazılarla dolabiliyor sözlük. dikkatli yazınız.

bir de sözlüğümü öğreniyorum okuyun.
Mesaj tarihi:
5ton adam başvurunca haliyle uzun sürüyor olsa gerek eleme işlemleri.. girerseniz 10tane daha yazın ara ara.. bekleyin silkelenenler gitsin bi. sonra az daha yazarsınız zati. hem uyum sağlarsınız kurallara, ortama falan..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
10. nesil diye bişey çıkmış. çok iyi hatırlıyorum ben şu an yazar olduğum hesabı 2007 ocağında almıştım. ve dokuzuncu nesilim şu an. yazarlık alımı başlayınca yeni üye olup enrty girenlerin nesli olabilir bu. arada bir login olup bakınız bence.
Mesaj tarihi:
patlatsınlar diye format dışı bi entry atmıştım patlamış sonunda ama çaylakım hâlâ.
1. nesil
304
2. nesil
363
3. nesil
1.090
4. nesil
2.047
5. nesil
95
6. nesil
7.108
7. nesil
2.463
8. nesil
3.938
9. nesil
68.600
10. nesil
2.661
onuncu nesil çıkmış evet..hâlâ 74k çaylak var..bakalım
Mesaj tarihi:
hehe daha zaman alır sanırım=)
6. nesillerde bile 3 ay bekleyen falan olmuştu yanlış hatırlamıyosam, sonra zaten miğferdibi alımı yaptılar toplu
bu sefer toplu onaylama olmaz ama çoğu kişiyi onaylarlar
Mesaj tarihi:
valla 8. nesilim 10 mesajı atığımın 2 gün sonrası yazar oldum,hoş toplamda 30 entryim var zaten,genelde okumayı seviyorum ama yazarlıkta kapanmasın diye entry giriyorum
  • Yeni Oluştur...