toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fenerbahce psv'ye gore rahat olan taraf. psv'nin kazanmak zorunda oldugu, ve kaybedecek hiçbir şeyinin olmadıgı bir maç. fb nin rahatlıgı sorun olursa maglubiyet gelir. ama psv de teknik direktorunu gondermiş, ve cok kotu durumda su anda. bu da sahaya yansıyabilir ve fb yine 3 atıp gonderebilir. iki ihtimal var bana gore, macı izleyince gorucez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kazım oynarsa yönetir diyorum ve çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bi 8 de psvden bekliyoruz İnşallah Fenerbahçe kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Koeman'da keşke PSV'de kalsaymış,Valencia'ya geldi önce Real'den fark yedi dün de kendi evinde Rosenborg'a 2-0 yenildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Maç kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Koeman Valencia'ya geldiğinde takımın başında yardımcı antrenör vardı takımın başına geçmemişti daha zaten alındıktan 2-3 saat sonra maç oynandı. Gerçi bu Rosenborg maçının açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bence takıma uyum sürecinin sonunda valencia'da gayet başarılı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kertenkel said: Maçtan önceki grup puan durumu: 1.inter 6 2.fenerbahçe 5 3.psv 4 4.cska moscow 1 ya kusura bakmayin ben anliyamadim diye soruyorum baska bi niyetim yok... herkezin 2 maclik puani olurken fenerin nasi 3 maclik puani oluo ?? matematigim yetmedi galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Vicente,Baraja,Albelda,Marchena,Del Horno,Villa,Morientes,Joaquin hem Valenica hem İspanya milli takımının anaparçaları(gerçi çok sakatlık sorunları oluyor) ve isim olarak süper oyuncular,ama adamlar bir türlü olmuyor... Neyse maça dönelim,Valencia'a göre bşi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Maç başlıyor... Volkan-Gökhan-Yasin-Edu-Carlos-Colin-Aurelio-Vederson-Alex-Semih Güzel, zevkli bir maç olması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Quibble said: kertenkel said: Maçtan önceki grup puan durumu: 1.inter 6 2.fenerbahçe 5 3.psv 4 4.cska moscow 1 ya kusura bakmayin ben anliyamadim diye soruyorum baska bi niyetim yok... herkezin 2 maclik puani olurken fenerin nasi 3 maclik puani oluo ?? matematigim yetmedi galiba.. inter 2 galibiyet-1 mağlubiyet fenerbahçe 1 galibiyet-2 beraberlik psv 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet cska 1 beraberlik 2 mağlubiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 inter 1 mağlubiyet 2 galibiyet 6 puan, psv 1'er galibiyet mağlubiyet ve beraberlik, cska da 1 beraberlik 3 mağlubiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 stream var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fener güzel oynuyor. inşaallah fener kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 BulletRide said: Quibble said: kertenkel said: Maçtan önceki grup puan durumu: 1.inter 6 2.fenerbahçe 5 3.psv 4 4.cska moscow 1 ya kusura bakmayin ben anliyamadim diye soruyorum baska bi niyetim yok... herkezin 2 maclik puani olurken fenerin nasi 3 maclik puani oluo ?? matematigim yetmedi galiba.. inter 2 galibiyet-1 mağlubiyet fenerbahçe 1 galibiyet-2 beraberlik psv 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet cska 1 beraberlik 2 mağlubiyet heh tesekkur ederim matematigim yetmemis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 alexe faul vermesi lazımdı galiba. edit: hafif yüzüne yumrukumsu bişi gelmiş faul yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 off ne vurdu beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 carlos sıyırttırdı valla. güzel oynuyor fb. alacak maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 carlos çok iyi oynuyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o değilde fbde bjk gibi takip takıma pas atıyor. herzaman yapmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 goooooooool :) fb 1-0 psv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gol fener attı 1-0 vederson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL OLEY BEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 goOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOoooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar