aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 O değil de cska 0-2'den nasıl 4-2 vermişm maçı yaa? Slavia beraberliğini bile bilip bu maçtan yattık :) TEbrikler FB, iyi maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tebrrikler fenerbahçem bn 1-0 demiştim 2-0 aldın =) artık gruptan çıktık büyük ihtimalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 korktuğum başımıza gelmedi neyse ki, tebrikler hepsine. artık gruptan çıkmamak için bir sebep kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İnter'e yenilmeyiz gibime geliyor. PSV inter'e çelme takarsa son maçta CSKA maçına liderlik için çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Edu'nun kritik hatalarını yaşamış her Fenerbahçeli gibi bende tırsıyorum ama bir yandan rahat rahat çıkarız gruptan diyorum. Ama bir yandan da deniz orta sahada bir odunluk yaparsa, ya edu geri pas atamazsa, ya Lugano adamın ayağını eline ceza sahası içinde verirse gibi dengesizlikler yaşıyorum. 2 3 Roberto daha alsak seneye şu dengesizlikleride bitirsek artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar