Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 topik açasım fikirlerinizi alasım geldi. Yorum falan yapın ama çok yermeyin olur mu :( Şimdi ben çok çok çok fazla seviyorum bu arabayı. Deli gibi, Hele bu cr ( sırf hardtop tavan için ). Çok beğeniyorum, hele siyahı olursa araba direk yakuza moda giriyor =). Cr de klima vs koymamış adamlar hafiflesin diye, yorumları okudum kullanım acaip zevkliymiş. Kadran hoşuma gitmesede arabayı herşeyiyle seviyorum. Siyah olsaymış bu resimlerde süfer olurmuş =)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 amerikada yuzune bakmiolar bu arabanin.. 36.300$ dan baslio fiyatlari.ama bende hastasiyim muhtesem bi alet bencede :) ben kadranida seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 onlarda bulmuş bunuyo =) ya niye bu ulkede bukadar pahalı arabalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu araba muhteşem :) kullanmışlığım var gerekli yerlerde arabada kopsunmu kopmasınmı ayarı yapabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 harika bi araba yaw, ilerde para durumlarım iyi olursa almak istiyorum acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 uçan araba dururken bence.. manasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 chaotic her başlığa aynı mesajı atarak postmu kasıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 manasız? maaanaaasııızzz????? o uçansa buda kaçan araba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 post kasmam ben.. abi o minik gemi için değmez bir düşünce akımı yerleştirmeye çalışıyorum ben uçan araba geliyor diyorum boşverin bunları diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 keske iki kisilik olmasaydi dedigim tek arac. gerci mugen olsun isterse tek kisilik olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 can geç bu japon oyuncaklarını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben japoncu degil almanciyim yalniz :) japonlarda bi s2000 seviyorum, eh bide evo X ciksa iki edicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Selam, Evo'nun yeri her zaman ayrı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ucan araba ne abi, ucuyosa araba degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 peki kullanan test eden var mı nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ben S2000 kullandım tam manasıyla süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 uçan araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 anlatsana charsi biraz =) paylaş anılarını daha ben kapısına dokunamadım :(. Uçan bişey o araba diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 skycar diyo skycar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla çirkin ve tahminen zevksiz olur. Bir sürü emniyet kısıtlama vsvsvs. Uçma hevesim olsa pilot olurdum =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şimdik önce kişi boyutlarına göre arabaya bakıcaksın şahsen ben 185 boyum ve 90 kiloluk cüssemle biraz zorlansamda sığdım ve rahat ettim. Ancak sürme konforuna diyecek bişey yok. arabanın kopup kopmama ayarlarını yapabiliyorsun onun dışında arkadan itişli olduğu için gayet eelenceli bir araba :) gerekirse videosunu koyarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Selam, Benim bildiğim uçabilen taşıtların otomobil veya araba olarak sınıflandırılmadığıydı. Hayır ters biliyorsam; yolcu uçağı = uçan otobüs (express ama) iş jetleri = uçan VIP minibüs planör = uçan bisiklet (kaykay veya benzeri bir şey) kargo uçağı = uçan kamyon helikopter = uçan mini-cooper/smart Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 koysana videosunu =) kopup kopmama ayarı ne? hani bu vtec in ozelligi var yuksek devırde şov yapmaca onumu kastettın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Arkadan itişli olması çok eğlenceliymiş evet, kıçını sağa sola vurdura vurdura gitmek ayrı bi zevk diyorlar ehueh, ama bi honda satış bayii bana demiştiki bu arabadan 10 tane satıyosak 6-7 tanesi kesin geri tamir için geliyo demişti, çünkü insanlar arkadan itişli böyle bi arabayı kullanma tecrübesi olmadan basıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 a evet bir mit var "kullanılması çok zor araba" diye. Ondan istiyorum birazda =) esmer akrep hatunu gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar