Solomnus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: PiNk, 14 January 2004 18:20 tarihinde demiş ki: said: Apache, 14 January 2004 16:53 tarihinde demiş ki: sarısınlarında hıc bır tarafatan yonetılmedıgı ıcgudulerle yasadıgıda bılınen seysıler arasında Apache ne dmek istedigini anliyamadim.. aciklarmisin? said: PiNk, 14 January 2004 18:23 tarihinde demiş ki: Hmmmmm simdi aNLADIM ..(aciklamana gerek kalmadi) Hadi ole olsun ole deil ama.... Hehe ironiyi tek benmi farkettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: PiNk, 14 January 2004 18:20 tarihinde demiş ki: said: Apache, 14 January 2004 16:53 tarihinde demiş ki: sarısınlarında hıc bır tarafatan yonetılmedıgı ıcgudulerle yasadıgıda bılınen seysıler arasında Apache ne dmek istedigini anliyamadim.. aciklarmisin? said: Hmmmmm simdi aNLADIM ..(aciklamana gerek kalmadi) Hadi ole olsun ole deil ama.... ------------------ said: harbi ne dedin orda banada dokunuyo ucu said: aha bende şimdi anladım virgulu koysa ugraşmicaz bu kadar :p yorumsuz... [Bu mesaj Apache tarafından 14 January 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ehe ben dıcektım onu 3 dkk da ıyıdır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Apache, 14 January 2004 16:53 tarihinde demiş ki: sarısınlarında hıc bır tarafatan yonetılmedıgı ıcgudulerle yasadıgıda bılınen seysıler arasında Ah canim benim once kurdugun cumle'ye bak sonra yazim hatalarina bak ondan sonra sarisinlara bulas.. Kimin ne oldugu bence senin kurdugun dusuk cumleden ,kullanmayi bilmedigin unlem isaretlerinden belli ornek istersen eger; tarafatan,seysiler..... Bu denli yazim hatasina ve karmasaya ragmen bu cumlenin cozuldugune sukret sen...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ayrica yapilmis olan bir ignelemeyi'de kimsenin cakozlayamamasi aciiiiiiiii....:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Biz adalardaan modalardaaan gelen bir neslin temsilcileri olarak BonePART'ın yazısını okurken Apacheninkini hayli hayli okuruz... Ayrıca ben göz nedir ve nerde bulunur bilmiyorum.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Valla ben teddy'nin yazilarini cok guzel desifre ediyorum .. Hic sorunum olmuyor...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Laf sokuşa bak bea. hey yavrum bea. kimsede çakozlamamış bak sen.... Sen şimdi ayıcık mı diyorsun boneparta? ha söyle bakiyim![signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kimse dirseini yalayamaz[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 teddyPART *!der ve kaçar*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: -banShee-, 14 January 2004 19:29 tarihinde demiş ki: kimse dirseini yalayamaz Bunu kime sölesem yalamayı deniyo....beceremiyo üzülüyo falan...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 iste arkadaslar bone un yeni avatarı[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 January 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 TEDDYBONE ![signature][hline][signature]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Insan metabolızması en cok atlarınkıne benzer vede tam tersı... nşa asla gozlerınız acık hapsıramazsınız mumkun degıl... Teddy bear ve hayvan sevenler ıcın bı seyler bılmıyorum :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Estel_Anorien, 14 January 2004 19:37 tarihinde demiş ki: iste arkadaslar bone un yeni avatarı[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 January 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Abi bundaki K i$aretini B yapaLIm :D[signature][hline]icQ=135954330Ema apLadan iyi QuoteEma apLadan iyi İmzaEma apladan iyi konu açmaSypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya bizim tedin sembollerinden biriydi o.. o geldi ilk aklıma. onu bi arkadaş B yapıverir artık.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Apache, 14 January 2004 17:52 tarihinde demiş ki: tam hapsurma anında vucudun butun fonksıyonlarının gecıcı olarak durdugunu O sadece kalp değilmiydi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Lidriel, 14 January 2004 17:00 tarihinde demiş ki: hem sarışın hem erkekse allah sabır versin o zaman :) şşş hooop! *!hem erkek hem de sarışın olduğunu çaktırmaz..*[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 apandis adlı organımsının aslında sanıldığı gibi işlevsiz ve sadece hastalığa neden olan bişe olmadığı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 o marsa gidip gelmeyi biri bayagi sallamis, oyle bir sallamiski yani marsa kadar gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben dün 350 yle hapşurdum kulak zarım patlıyodu ama olsun rekor bende eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sahte sarışınların sarışınlardan bile zeki olduğunu...[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar