Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 matama said: sen icinde bulunmussun benim 430 spyder im var isin ozu su lamborghiniyi emin ol benim kadar kullanmamissindir, veya icinde bulunmamissindir bir kere kesinlike ferah degil onu kafana koy, ikincisi ole her tarafinda tus olunca araba guzel olmuyor, honda oluyor ust sinif spor arac degil:) neyse isin ozu su lamborghini alirmiyim diye sorarsan alirim, ama bunun nedeni kesinlikle ic designi olamaz, baska guzellikleri var. bu arada modena spor arabalar arasinda ben fazla begenmesemde efsanedir oda ayri 355 360 iyi günlerde kullanmanı dilerim arabanı tek diyeceğim dediklerimi daha dikkatli okumandır. hiç bir mesajımda ferrari veya lamborghini için şu bundan daha iyidir demedim. sadece şu bundan dizayn olarak daha güzel dedim buda tamamen zevk meselesidir. senin ferrarin olması benim için lamborghinin iç dizaynının ferrariden daha güzel olacağını değiştirmez :) bu arada bende honda kullanıyorum ve kullandığım arabayı bana aldıran şey içinin nfs den fırlamış gibi olması(bu zamana kadar hondadan hep uzak durup hondayı hiç sevmemiş olmama rağmen) üstteki mesajına itafen konuyu uzatmıyorum. dediğim gibi zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yine yanlis anlama var cunku iyi kotu tabiriyle zevkler ayni seyler degil, yanlis insanla konusuyorum dememin sebebide cok acik , cunku arabalari izlemiyorsun, 360 su an neredeyse 10 senelik bir araba, 2 sene sonra 430 un yenisi geliyor sen gidip 10 sene onceki ferrariyi, yeni bir murcielegoyla karsilastiriyorsun sonrada inat ediyorsun. Bana gore en efsane spor araba gullwing dir ama oturupta gullwing in ici kotu, bentley gt nin ki iyi dersen, yanlis cevap alirsin buda normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 viper da direksiyon opsiyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bak bu da Dacia Logan. Lambo ile havalandırma ızgaralarını karşılaştıralım madem :) Bence F430 Supersport kategorisinde nispeten ulaşılabilecek olanlar arasında en iyisidir. Yinede şöyle şehir içinde keyifle binebileceğin lüks donanıma sahip araçlar ile daha sportif kullanıma imkan veren araçlar arasında bir tercih yapılabilir. Bende Aston Martin'i beğenirim mesela. Ferrari kadar çok bulunmayan prestijli bir marka olduğu için. Yinede amaç daha fazla sürüş keyfi almaksa Ferrari bu konuda en iyisi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Aston Martinlerin içi bir numaradır. Plastik kullanmamış adamlar düğmeler ya alüminyumdan ya camdan :D . Ama ford sağolsun yanlış yapıyor bazı konularda aston. Ben bi arabaya 200k euro verdikten sonra anahtarının ford mondeoyla aynı olmasını istemem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 matama said: sen icinde bulunmussun benim 430 spyder im var matama insan diilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 konunun dışına çıkmayacak olursak, uzay mekiğini sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Oha 13. battlestar lan bu, nasil bir arka dizaynidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Selam, Kişisel görüşler ve zevkler neticesinde görsellikle ve sürüş karakteriyle ilgili şeyler görecelidir ve kişiden kişiye değişeceği için tartışılması abestir diye düşünüyorum :) Ayrıca işin içinde markalara olan kişisel duygular da varsa iş daha da karışıyor. Ferrari'nin F355 zamanlarında ergonomisi bile kötüydü, bırakın iç kalitesini. Fakat artık bunun böyle olmadığını görebiliyoruz. Araç kıyaslarken aynı dönemin araçlarını kıyaslamak gerekli (bence). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Hayret ettim gerçekten ben uzatmayım dedikçe uzatmışsınız... Neyse matama haklısın izlemiyorum ben araçları ezbere konuşuyorum :) İkincisi dacia logan için. Lafları saptırmaya konuyu çarpıtmaya bu kadarda meyilli olmayalım :) madem öyle güncel ferrari modelleriyle karşılaştıralım 430 Scuderia 599 Fioriano 612 Scaglietti 430 Gallardo Murcielago halen herhangi bir Ferrari'nin içinin herhangi bir Lamborghini'den daha estetik olduğunu düşünmüyorum. Resimlerin hepsi şu andaki güncel modeller. Zevkler tartışılmaz diyorum hala tartışıyoruz buna da ayrıca anlam veremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bir baliga araba niyetine binmek istiyosaniz neden olmasin? hamsi niyetine sahinleri avlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 gallardonun icini 430 dan daha iyi yaptin ya birsey demiyorum :) ikisinide kullanmis biri olarak tek diyecegim heralde arabalara gercekten binsen utanip ozur dilersin uzatmanin anlami yok. mezar gibi gallardonun ici p.s bunu muhtemelen bu yaz sonu porshe rs veya gallardo spyder alacak biri soyluyor ona gore dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 neyse zaten benim için en güzeli bu :) genelde pek seveni yoktur ama benim hayalimdir. bu dünyadan gitmicem bir tanesinin ruhsatında ismim yazmadan....... Ön Arka İç Motor Umarım herkes bir gün hayalini gerçekleştirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şimdi resimlere bakinca farkettim ki dodge viperla corvette c6 nekadar birbirine benzemiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 e be rondar bu viper degil mi? viper in ici gonulden soyliyorum logan dan kotu bulup bulabilecegin en kotu plastik var icin ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 viper evet herhangi bir şekilde kalitedende bahsetmedim zaten :D kendisi amerikan zira çok bi kalite beklemek hata olur :) bu benim hayalim sadece iyi yada kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 rondar vazgeç şu sevdadan gel al bi ferrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 küçük hacimlerle muhattap olmuyorum hayallerimde ehuah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Top Gearların birinde viper ın içi için erimiş action man benzetmesi yapmışlardı :D hakkaten ööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 matama said: gallardonun icini 430 dan daha iyi yaptin ya birsey demiyorum :) ikisinide kullanmis biri olarak tek diyecegim heralde arabalara gercekten binsen utanip ozur dilersin uzatmanin anlami yok. mezar gibi gallardonun ici p.s bunu muhtemelen bu yaz sonu porshe rs veya gallardo spyder alacak biri soyluyor ona gore dusun. O_o OHA O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 valla bende de ferrari enzo var, bakınız ne kadar kolay burdan herhangi bir spor araba sahibi olmak adam gibi fotoğraf koymadıkça kimse kimseyi yemesin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Güzel araba ama gider bunun yenine m3 gtr alırım,üstüne modifiye yaparım 700milyardı dimi bu 300-400milyar yanıma kalır..Bide yola bunu güle oynaya geçerim m3 gtr ile.. Öyle işte..m3 fan olmak böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Matama bizi diskoya götür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 MrMarvelous said: Top Gearların birinde viper ın içi için erimiş action man benzetmesi yapmışlardı :D hakkaten ööle Jeremy Clarkson'ın tamamen bir amerikan düşmanı olduğunu düşününce çokda şaşırtıcı değil. Top Gear'ın izlenmesinin tek nedeni çoğu kişinin sadece hayalinde gördüğü arabaları test etmeleri, yarıştırmaları. Birde arada sırada parçalarlar işte. Yoksa Jeremy Clarkson mantıklı karşılaştırmalar yapabilen bir insan değil :) İngiliz arabaları en iyisi onun için geriside fasa fiso. Adam M5 RS6 ve jaguar karşılaştırıp jaguarın en iyisi olduğunu söyleyen bir insan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Selam, Rondar said: Adam M5 RS6 ve jaguar karşılaştırıp jaguarın en iyisi olduğunu söyleyen bir insan. :D Bence direkt kıymıklı reçineli çam kazığa kuru kuru oturtulmalı :P Ettiği söz küfüre girer, töbe töbee... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar