Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okulda nöbetçilik!!

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

bugun idare önünde bu bizim okulda dış kapı önüde oluyo nöbetçiydim bi kere aşırı sinir bozucu bizi çağrırken zil takmışlar kuş ötüyo ona basıyolar avaz avaz bazen aşırı yorucu oluyo ve bugün başıma çok ilginç bişey geldi:
bi adam geldi 40-45 yaşlarında adamı görüyorum ilginç şekilde etrafta dolandı inceliyomuş gibi sonra bana gelip:
ÜST KATA NERDEN ÇIKABİLİRİM DİYE SORDU! ya ben dumur oldum gayet ciddi şekilde sanki soru normalmiş gibi gösterdim merdivenleri
MERDİVENLER OKUL KAPISINDAN GİRİNCE SOL TARAFTA BARİZ ŞEKİLDE GÖRÜLÜYOR!
hala sorunun etkisinden kurtulabilmiş deilim ve adamın kişiliği hakkında en ufak bi düşünce tasarlayamadım kafamda son model manyak,kör,spastik v.s[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

eheh 2 yıl önce bir kadın(ama yabancıydı)bana okulun girişini sormuştu ama bahçe kapısını yani en dış girişini
tabi ben de nöbetçi olarak zaten kapıda duran bir şahsım kapının dışından içeriye kapının yerini sorgulamasını yadırgamıştım ama çaktırmadım
ha bir de songül yılmaz diye biri vardı okulda baya bir işe baktığı için çoğu kişi onunula görüşmeye gelirdi hepsi de songül hanım derdi ben hepsine songül karlı yazmıştım sonradan öğrendim o bir şarkıcımıymış dansöz müymüş neymiş?öyle vermiştim ama bir sorun çıkmadı :)[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

said:
radiohead, 13 January 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
derslerimizden alı konuyoruz :-P.genellikle lise sonlar nöbetçi olur benim bildiğim.

bizde lise 1 içerde lise 2 dışarda nöbetçi lise 3 ve 4 de yok (atl olduğundan isteyenlere lise 4 de var)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 13 January 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizde lise 1 lere kat nöbetçiliği lise 2lere kapı nöbetçiliği verilirdi
hhehe bir de tam benim nöbetçi olduğum gün biri geldi mühim biri sorgulamadan aldım sabah oldu bu olay müdür yardımcısı geldi "cumhurbaşkanı bile gelse sorgulamadan alma" dedi.ehehehe
akşamüstü müfettişler geldi adamları deli ettim yaklaşık 25 dakika benimle uğraştılar kimlik vermemekte ısrar ediyor adam gösteriyor ama vermiyor "bak müfettişim" diyor tamam verin yazayım bilgilerini diyorum "vermem" diyor salak verse 1 dakikalık iş geçirmedim sonra telefon ile müdür yardımcısını aradım.adam deliriyor bu arada bırakmıyorum adamı resmen.müdür yardımcısı geldi.kimliği ermiyor sizin izniniz olursa girebilir demiştim adam öyle girdi.
aynı gün kavga çıktı okulda müfettiş "ne biçim okul la burası" diye gidiyordu en son gördüğüm ehehe[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 13 January 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
bizde lise 1 lere kat nöbetçiliği lise 2lere kapı nöbetçiliği verilirdi
hhehe bir de tam benim nöbetçi olduğum gün biri geldi mühim biri sorgulamadan aldım sabah oldu bu olay müdür yardımcısı geldi "cumhurbaşkanı bile gelse sorgulamadan alma" dedi.ehehehe
akşamüstü müfettişler geldi adamları deli ettim yaklaşık 25 dakika benimle uğraştılar kimlik vermemekte ısrar ediyor adam gösteriyor ama vermiyor "bak müfettişim" diyor tamam verin yazayım bilgilerini diyorum "vermem" diyor salak verse 1 dakikalık iş geçirmedim sonra telefon ile müdür yardımcısını aradım.adam deliriyor bu arada bırakmıyorum adamı resmen.müdür yardımcısı geldi.kimliği ermiyor sizin izniniz olursa girebilir demiştim adam öyle girdi.
aynı gün kavga çıktı okulda müfettiş "ne biçim okul la burası" diye gidiyordu en son gördüğüm ehehe

hahahaa çok iyi yaaa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

hastasıyım nöbetçi olmanın,al yanına kitap oku bütün gün,sonra defterkeri topla
ben-hocam defterinizi alabilirmiyim
hınzır olduğunu sanan öğrenci-kapasitene bağlı hıhıhı
ben-ben belki alamam kapasitem yok ama annen ve bilumum akraban rahatça alabilir bence

süper.sonra sakız şeker çukulata karşılığında öğrencileri dışarı bırakma(en az 10 çukulata yemiştim o gün)
sonra tam hoca geliğinde nöbetçi kulubesindeki telefondan müdürle fln konuşuyomulş gibi yapıp kapıda araayla kapıyı açmamaı bekleyen hocaları sinirlendirmek.nıhahahah[signature][hline]"In blossom today, then scattered:
Life is so like a delicate flower.
How can one expect the fragrance
To last for ever?
- Admiral Onishi Takijiro
Sosyal ağlarda paylaş

bize en son ilkokulda nobetcilik yaptirmislardi... tenefuslerde bahceye cikani geri almamak gibi bi gorevimiz vardi... birileri girmek icin zorluyordu kapiyi bende tutuyordum... cok feci zorlamaya baslamislardi bende cocugu isirmistim... ilk insan isirmam iste o zamana denk gelir... feci kanatmistim cocugun kolunu ama ehuehuehue[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Nöbetçi olmasını bileceksin, nöbet yerleri dağıtılırken kafanı çalıştırıp nöbette beklemen gerekmeyen yerlerden birini seçiceksin, gününü gün ediceksin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 13 January 2004 19:25 tarihinde demiş ki:

bi adam geldi 40-45 yaşlarında adamı görüyorum ilginç şekilde etrafta dolandı inceliyomuş gibi sonra bana gelip:
ÜST KATA NERDEN ÇIKABİLİRİM DİYE SORDU!

Eheuhueheue[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe muavinlerle aran iyi olacak, birlikte tutmak istediğin kızla birlikte nöbetçi olacaksın. O zaman bak bakalım sana azap mı geliyor yoksa iple çekilen gün olarak mı :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 14 January 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
Hehehe muavinlerle aran iyi olacak, birlikte tutmak istediğin kızla birlikte nöbetçi olacaksın. O zaman bak bakalım sana azap mı geliyor yoksa iple çekilen gün olarak mı :D

Bi de sadece o kız nöbetçiyse o tarafta işim var ayaklarında nöbetçilikte baymış kızla iyi muhabbetler kurulabilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

iğrenç birşey okulda nöbetçilik yapmak sınav gününe denk gelir kopya falan yazamassın :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...