eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bugun idare önünde bu bizim okulda dış kapı önüde oluyo nöbetçiydim bi kere aşırı sinir bozucu bizi çağrırken zil takmışlar kuş ötüyo ona basıyolar avaz avaz bazen aşırı yorucu oluyo ve bugün başıma çok ilginç bişey geldi: bi adam geldi 40-45 yaşlarında adamı görüyorum ilginç şekilde etrafta dolandı inceliyomuş gibi sonra bana gelip: ÜST KATA NERDEN ÇIKABİLİRİM DİYE SORDU! ya ben dumur oldum gayet ciddi şekilde sanki soru normalmiş gibi gösterdim merdivenleri MERDİVENLER OKUL KAPISINDAN GİRİNCE SOL TARAFTA BARİZ ŞEKİLDE GÖRÜLÜYOR! hala sorunun etkisinden kurtulabilmiş deilim ve adamın kişiliği hakkında en ufak bi düşünce tasarlayamadım kafamda son model manyak,kör,spastik v.s[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ııyyy çok sinir bişey biliorum.veliler geliyo onları falan götürüyon.sınıflara haber falan verion.....[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 nobetcısın tabı gosterıceksın asıl benım garıpsedıgım senın ımzandakı 'Fenerbahce Cumhurıyetı' hedesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 lise kötüdür.. inan ben de çok kötü günler geçirmiştim lisedeyken. ama geçiyor.[signature][hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmm o niye apache :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 13 January 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 imza super :) nobetçilik ise cocukca geliyo bana. her okula 2 guvenlik olmasi lazim :) işsizlik azalır.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 eheh 2 yıl önce bir kadın(ama yabancıydı)bana okulun girişini sormuştu ama bahçe kapısını yani en dış girişini tabi ben de nöbetçi olarak zaten kapıda duran bir şahsım kapının dışından içeriye kapının yerini sorgulamasını yadırgamıştım ama çaktırmadım ha bir de songül yılmaz diye biri vardı okulda baya bir işe baktığı için çoğu kişi onunula görüşmeye gelirdi hepsi de songül hanım derdi ben hepsine songül karlı yazmıştım sonradan öğrendim o bir şarkıcımıymış dansöz müymüş neymiş?öyle vermiştim ama bir sorun çıkmadı :)[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 derslerimizden alı konuyoruz :-P.genellikle lise sonlar nöbetçi olur benim bildiğim.[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: radiohead, 13 January 2004 19:32 tarihinde demiş ki: derslerimizden alı konuyoruz :-P.genellikle lise sonlar nöbetçi olur benim bildiğim. bizde lise 1 içerde lise 2 dışarda nöbetçi lise 3 ve 4 de yok (atl olduğundan isteyenlere lise 4 de var)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 13 January 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bizde lise 1 lere kat nöbetçiliği lise 2lere kapı nöbetçiliği verilirdi hhehe bir de tam benim nöbetçi olduğum gün biri geldi mühim biri sorgulamadan aldım sabah oldu bu olay müdür yardımcısı geldi "cumhurbaşkanı bile gelse sorgulamadan alma" dedi.ehehehe akşamüstü müfettişler geldi adamları deli ettim yaklaşık 25 dakika benimle uğraştılar kimlik vermemekte ısrar ediyor adam gösteriyor ama vermiyor "bak müfettişim" diyor tamam verin yazayım bilgilerini diyorum "vermem" diyor salak verse 1 dakikalık iş geçirmedim sonra telefon ile müdür yardımcısını aradım.adam deliriyor bu arada bırakmıyorum adamı resmen.müdür yardımcısı geldi.kimliği ermiyor sizin izniniz olursa girebilir demiştim adam öyle girdi. aynı gün kavga çıktı okulda müfettiş "ne biçim okul la burası" diye gidiyordu en son gördüğüm ehehe[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 mükemmeldir nöbetçilik . dersten yırtarsın[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Nöbetçilik çok kötü 9 saat canım sıkılıyor ya.Üstüne üslük birde hocaların fırçasını çek nefret ediyorum nöbetçi olmaktan.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: regulus, 13 January 2004 19:36 tarihinde demiş ki: bizde lise 1 lere kat nöbetçiliği lise 2lere kapı nöbetçiliği verilirdi hhehe bir de tam benim nöbetçi olduğum gün biri geldi mühim biri sorgulamadan aldım sabah oldu bu olay müdür yardımcısı geldi "cumhurbaşkanı bile gelse sorgulamadan alma" dedi.ehehehe akşamüstü müfettişler geldi adamları deli ettim yaklaşık 25 dakika benimle uğraştılar kimlik vermemekte ısrar ediyor adam gösteriyor ama vermiyor "bak müfettişim" diyor tamam verin yazayım bilgilerini diyorum "vermem" diyor salak verse 1 dakikalık iş geçirmedim sonra telefon ile müdür yardımcısını aradım.adam deliriyor bu arada bırakmıyorum adamı resmen.müdür yardımcısı geldi.kimliği ermiyor sizin izniniz olursa girebilir demiştim adam öyle girdi. aynı gün kavga çıktı okulda müfettiş "ne biçim okul la burası" diye gidiyordu en son gördüğüm ehehe hahahaa çok iyi yaaa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hastasıyım nöbetçi olmanın,al yanına kitap oku bütün gün,sonra defterkeri topla ben-hocam defterinizi alabilirmiyim hınzır olduğunu sanan öğrenci-kapasitene bağlı hıhıhı ben-ben belki alamam kapasitem yok ama annen ve bilumum akraban rahatça alabilir bence süper.sonra sakız şeker çukulata karşılığında öğrencileri dışarı bırakma(en az 10 çukulata yemiştim o gün) sonra tam hoca geliğinde nöbetçi kulubesindeki telefondan müdürle fln konuşuyomulş gibi yapıp kapıda araayla kapıyı açmamaı bekleyen hocaları sinirlendirmek.nıhahahah[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bize en son ilkokulda nobetcilik yaptirmislardi... tenefuslerde bahceye cikani geri almamak gibi bi gorevimiz vardi... birileri girmek icin zorluyordu kapiyi bende tutuyordum... cok feci zorlamaya baslamislardi bende cocugu isirmistim... ilk insan isirmam iste o zamana denk gelir... feci kanatmistim cocugun kolunu ama ehuehuehue[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yok lan simdi hatirladim bi ara orta 3'de de nobetcilik geyigimiz vardi... magic oynardik heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Nöbetçi olmasını bileceksin, nöbet yerleri dağıtılırken kafanı çalıştırıp nöbette beklemen gerekmeyen yerlerden birini seçiceksin, gününü gün ediceksin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 aman aman nöbetçilik die bi müessese vardı di mi ;) gözlerim doldu bir anda. önemli bişey ve o gün ense yapmak için hoş bir fırsattı diye hatırlıyorum. aynı yıl içinde 1500 kişilik okulda 4 kere nöbetçi olduğumu bilirim ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: eagle_dnz, 13 January 2004 19:25 tarihinde demiş ki: bi adam geldi 40-45 yaşlarında adamı görüyorum ilginç şekilde etrafta dolandı inceliyomuş gibi sonra bana gelip: ÜST KATA NERDEN ÇIKABİLİRİM DİYE SORDU! Eheuhueheue[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hehehe muavinlerle aran iyi olacak, birlikte tutmak istediğin kızla birlikte nöbetçi olacaksın. O zaman bak bakalım sana azap mı geliyor yoksa iple çekilen gün olarak mı :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 eagle senin okul hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sacma eğitim görmeye gittigin bi yerde senden hizmet isteyemezler[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: fedaykin, 14 January 2004 15:48 tarihinde demiş ki: Hehehe muavinlerle aran iyi olacak, birlikte tutmak istediğin kızla birlikte nöbetçi olacaksın. O zaman bak bakalım sana azap mı geliyor yoksa iple çekilen gün olarak mı :D Bi de sadece o kız nöbetçiyse o tarafta işim var ayaklarında nöbetçilikte baymış kızla iyi muhabbetler kurulabilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 January 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 iğrenç birşey okulda nöbetçilik yapmak sınav gününe denk gelir kopya falan yazamassın :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar