JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ya şimdi 2 sene sonra üniversitem bitiyor ve sanırım askere gidicem. Kütüğüm Tokatta ve tek çocuğum . Sizce ne olur ne biter nerde yaparım yani varmıdır önceden tahmin edilebilitesi.Aileme baktığımda kimse doğu taraflarına gönderilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yeni bişey mi çıkacakmış ne sanırım öyle birşey duymuştum . Üni. bittikten sonra 2 sene hakkın oluyormuş gitmemek için . Öyle bir tahmin olur mu onu bilemem ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tamamen şans eseri olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 istanbul istiyordum istanbulda yaptım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yücel Uğur Kılıçyaldır adında bir hocaefendi var. Ona gidip okutup üfletiyorsun sonra cinlerine bakarak askerliğini nerde yapacağını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sanmıyorum şans eseri olduğunu yani bildiğim kadarıyla ailenin tek çocuklarını doğuya göndermiyolarmış.Üni mezunuda olcaz elimizde toefl belgeside olcak ohooo pc başı bi iş alırım artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 JD said: Sanmıyorum şans eseri olduğunu yani bildiğim kadarıyla ailenin tek çocuklarını doğuya göndermiyolarmış. İyi sallamışlar sana valla,kim demiş gitmiyor diye?Paşa paşa tek çocuk olup gidenler gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ya nerden biliyim dedikodular dolanıyor işte D: 1 kişiden duymadım baya kişiden duydum misal birde şey varmış gene sadece duydum dövmeli arkadaşları kıbrısa yolluyolarmış böyleysede güzel kıbrıs deneyimim olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben ailenin tek cocugu saglam bir yerin komutani albay cocugunun doguya gittigini gordum kim solemisse yalan solemis kaldiki burasi turkiye cumhuriyeti kendinize gelin, bir kac tane sehit oldu diye vatanin bir bolgesini savas alani ilan etmeye hic birinizin hakki yok. Kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 10 dedikodu duyarsan belki biri doğru çıkar. Tüm yapacağın askerlik şubesini aramak. Ha bir dedikodu da ben söyleyeyim, üni mezunu olmasan, 15 ay gitsen ailene yakın olmayan bir yere verirlerdi. Ama üni mezunu olacaksan ya kısa yapacaksın ya da uzun. Uzun dönem çıkarsa gideceğin yer tamamen çekeceğin kurayla belirlenecek, askerliğini evinden 10 dakika uzakta yapanı da biliyorum (öğle yemeği için evine gidiyordu), bütün memleketi baştan başa katedip ülkenin diğer tarafına askerlik için gideni de. Kısa dönem olursa yine kafalarına göre veriyorlar, aynı şehre çıkma ihtimalin de var, memleketin ücra yerlerine gitme ihtimalin de. Önünde daha iki sene varmış, yeni yasayla bi 2 sene de tecil hakkın olacak. Daha 4 senen var yani elinde. Kim öle kim kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 torpilin varsa -paşa tanıdığın falan- istediğin yere gidersin. yoksa da, bilgisayarda kurayla belirleniyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 onun bi ayarı var.kütüğü ankarada kayıtlı olanlar cogunluk dogu misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 benim bildiğim eskidendi o batıdakini doğuya, doğudakini batıya yollama olayı. şimdi rastgele olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 axedice said: Yücel Uğur Kılıçyaldır adında bir hocaefendi var. Ona gidip okutup üfletiyorsun sonra cinlerine bakarak askerliğini nerde yapacağını söylüyor. o hoca gidenleri "makatina askerlik cini girmis cikartmak lazim" diye bafiliyormus ama =/ Haber detaylari Hocanin son kurbanlarindan S.K.(20) -Hoca bana "Sana er cini girmis sen askerligi er olarak yapacaksin patates soyucaksin butun gun" dedi.Istemedigimi soyledigimde ise "Bak istersen er cinini cikarip yedek subay cini koyarim ama islem biraz acili" dedi mecburen kabul ettim- diyerek itirafta bulundu. Bir baska kurban olan K.O.(21)ise -Hoca bana "Sana komando cini girmis dogu yolu gozukuyor sana" dediginde dunyam yikildi doguya gitmemek icin ne dediyse yaptim cok pismanim- diyerek skandalin ciddiyetini gozler onune serdi. Hocanin bu yolla 2000 kadar genci kirlettigi tahmin ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hmm aileden kimse doğuya gitmediyse seni büyük ihtimal K. Irak sınırında yem olarak kullanabilirler.. Ya da mayın tarama aleti bozulursa önden yürürsün falan o tip işler işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kütüğü Tokat'ta olanlar Topkapı Sarayı'nda yapıyor böylece Osmanlı Tokadı oluyorlar AHEAFAJEGFJASGDHAH selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sadfdsafasdf kalp ameliyatı geçirdim bunun bi etkisi olurmu sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ne bu laubalilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 öle vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kalp ameliyatı geçirdiysen ve riskin varsa,ağır mağır işler yorucu işler yapmaman gerekiyosa belki işe yarayabilir.Çürük raporu vermezler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yalnız şöyle bişe var, nüfusta nereye kayıtlıysan, oranın x km çevresine vermiyolar. ama x'in kaç olduğunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Tokatın x km çevresini vermicekler yani hmmm ya kalbimden raatsızım askere gitmedi damgasıda yemek istemiorm ama yani boyum 1.97 komando yaparlarsa komando olabilcek şeye sahip diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aga yoklamaya gittiğinde zaten doktor soruyor sana muayene sırasında, daha önce bi kırığın çıkığın vs var mı diye, o zaman söylersin kalp ameliyatı geçirdiğini. onlar bakarlar icabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Doğu'da yaşıyorsan Batı'da, Batı'da yaşıyorsan Doğu'da yapacaksın hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben nüfusta kayseriliyi. ben nerde yapacam o zaman sdf. yine ortada mı kalacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar