Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alo kimlen görüsüyorum

Genitalic

Öne çıkan mesajlar

Angelotti said:
Bana ismini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim dostum.

msn diyarlarinda .t1'flux diye de bilinirim ben =P öyledir yani. kac senedir bu böyle yeter! artik degisiklik yapmak lazimdir diyerek atilim gerceklestirdim, aklima bu geldi bunu yazdim.

ayrica hosgeldin diyen herkese tesekkurlerimi sunar hepsini öperim. sagolun varolun beni sizler yarattiniz!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Slat said:
Genitalic said:
artik cok mutlu bir insanim

.. Çok mutlu bir insanım yazacağına çok mutlu bir kızım yazabilirdin mesela, insanların akıllarındaki soru işaretlerini gidermek için !

Genitalic said:
öyle deme bak cukulatadan bir yudum koladan bir yudum degil cukulatayi ye önce sonra dik kolayi bir de gegirdin mi senden krali yok alemde!

erkek
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Genitalic said:
artik cok mutlu bir insanim

İnsan olduğunu biliyoruz geç onu cinsiyetini söyle arkadaşım ona göre mesaj yazıcak insanlar (bende dahil).. Çok mutlu bir insanım yazacağına çok mutlu bir kızım yazabilirdin mesela, insanların akıllarındaki soru işaretlerini gidermek için !

şuan yörüngede olan şair burada

bunu demek istemiş.

http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM

hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...