Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 (düzenlendi) Fantastik kurgu olarak en son Joe Abercrombie'nin yazdığı The Devils'i okudum. Fantastik ortaçağ ortamındaki Suicide Squad şeklinde özetlenebilir. Ekipte vampir, kurt adam, necromancer vs. var. Bir üçlemenin ilk kitabı, fakat diğer kitaplar aynı hikayenin devamı gibi değil de ayrı maceralar şeklinde olacakmış. Genel olarak beğendim ama Abercrombie'nin diğer kitaplarının altına koyarım. Mizah bu defa fazla geldi, bir de hikayede kendini birkaç defa tekrar eden bir şablon var. Ama hızlı ilerleyen ve kendini okutan bir kitap. Ayrıca James Cameron'un yazacağı bir filmi yapılacakmış. Yönetmenliğini de o mu yapacak belli değil. https://www.empireonline.com/movies/news/james-cameron-to-follow-avatar-fire-ash-by-writing-adaptation-of-joe-abercrombies-the-devils/ Ağustos 2, 2025 Komutan tarafından düzenlendi
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 (düzenlendi) Bir süre önce okuduğum bir diğer kayda değer kitap da Richard Swan tarafından yazılan The Justice of Kings. Empire of the Wolf evreninde geçen ilk kitap. Kutsal Roma benzeri bir imparatorlukta geçiyor. Son derece güçlü olmakla beraber bir çöküş sürecine girmiş. Baş karakter imparatorluğun her tarafını dolaşan gezgin bir yargıç. Ölülerle konuşma ve insanlara kısa bir süreliğine dediğini yaptıran ses gibi birkaç büyülü gücü var, ayrıca iyi kılıç kullanıyor. Yanında bir koruması bir de katipliğini yapan genç bir kız var. Olayları kız anlatıyor. Henüz diğer kitapları okuma fırsatı bulamadım ama ilk kitabı beğendim. Ağustos 2, 2025 Komutan tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar