Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ayıri kapılar açıldıktan sonra 10 saat boyunca questi verenlerde titleı alıyo ama mount sadece 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aket-Atum said: ayıri kapılar açıldıktan sonra 10 saat boyunca questi verenlerde titleı alıyo ama mount sadece 1 tane tam tersi diye biliyorum ben, title 1 tane ama mount u ilk 10 saatteki herkes alabiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 said: Received by all who ring the Scarab Gong within 10 hours of the first person to ring it. After that, this mount is unattainable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hangi realmlerde calınmamıs bu gong nasıl ögrenebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 burning steppes kaldı sadece ve sporeggar rp serveri. yalnız burning steppesin war effortu tamamlanmamış olması lazım. bir de 2.3 e kadar geçin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar