hollydog Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu balon ne zmn patlıyacak yoksa biz hep balonlamı kalıcaz...kötüde patlatın şu balonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ehehe yok ki balonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet bende onu yazdıktan sonra farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 peki nedirkine o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 öyle o balon, noob olduğunun belirtisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahahah, garbage dışına hiç mesaj atmamışsın o yüzden mesaj sayın "yok". bu yüzden balonun da yok. şimdilik kural bu: 50 mesaj atana kadar balonlusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 muaha ben de diyorum nasıl yok mesajı. ehe Yeni gelenlere konu aç ordan 5'te 1ini halledersin, sonra diğer yeni gelenlere hoşgeldin falan yaz ordanda bi 5'te 1i gider işte, hergün yap bunu 2-3 gün sora patlar balonun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bebelere balon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 balonun patlasın yalancısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bende varmı bi deniyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar