Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hahahahaha. club da fln bulduk deyin de sonu epic bitsin bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hapsız müzik kafasına ulaşamayanlar ne dinliyor acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 7thBreath said: lsd, patideki adıyla LCD :D, Askeri amaçla ilk ortaya çıkmıştı yamulmuyorsam. Hatta youtube'da deney videoları var askerlere veriyorlar falan. http://tr.wikipedia.org/wiki/Albert_Hoffman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 valla ben hayatımda ne yaptıysam her şeyi vakit geçsin diye yaptım. abartısız söylüyorum, tüm başarılarım ve başarısızlıklarım da can sıkıntısı ve vakit geçsin duygusundan ileri geldi. güzel bişi bence sıkılmak. sıkıntısını dizi izleyerek gideren adam var, senin gibi atolye açarak gideren var. biz üretken olamıyoruz problem orada, hep harcama peşindeyiz, hep tüketme peşindeyiz. böyle bi kültürden geliyoruz nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 "roket adam" said: valla ben hayatımda ne yaptıysam her şeyi vakit geçsin diye yaptım. abartısız söylüyorum, tüm başarılarım ve başarısızlıklarım da can sıkıntısı ve vakit geçsin duygusundan ileri geldi. güzel bişi bence sıkılmak. sıkıntısını dizi izleyerek gideren adam var, senin gibi atolye açarak gideren var. biz üretken olamıyoruz problem orada, hep harcama peşindeyiz, hep tüketme peşindeyiz. böyle bi kültürden geliyoruz nedense. Peki giderilemeyen sıkıntı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sıkıntı giderilen bir şey değil ki zaten. uyuyana kadar bir şeyler yapıyosun işte. sonra uyuyosun. kalkınca yine sıkıntı gidermeye çalışıyorsun. böyle gidiyor. arada dışarı falan çıkıyosun takılıyosun. yani hayatın kendisi sıkıntıyı gidermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 goldbären said: hapsız müzik kafasına ulaşamayanlar ne dinliyor acaba merak ettim goa-trance psychedelic vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 smooth jazz dinliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Wolas said: hayır asıl amacı wikipedia said: kanın pıhtılaşmasını sağlayacak bir başka ilaç aranırken bulunan bir ara maddedir. yani anladın herhalde kan savaş ordu komikmisin sirinmisin bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Chemical'ın kanından 3 damla pıhtılaştırıp, ögütüp snortlasam LSD kazanına düşmeye denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bazen keşke papatya olsaydım diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 çok araştırdın tabi doğrudur sende tez yazdın demi üstüne SNA1L said: Wolas said: hayır asıl amacı wikipedia said: kanın pıhtılaşmasını sağlayacak bir başka ilaç aranırken bulunan bir ara maddedir. yani anladın herhalde kan savaş ordu komikmisin sirinmisin bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 vay arkadaş ilk kelimeyi okuyup aklıma tarihe bakmak geldi snra nicki gördüm chemical kendimi son sayfaya attım hemen bir kaç post okudum neler oluyor buralarda dedim burdan sonrasını okuyan varsa selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 offff offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 topici tam okumadım ama chemical hayatlarımızı değiştirelim istersen ben çok sıkılıyorum mesela benim yerime geçsen seni bol bol sıkarlar 2007 topiğiymiş daha iyi hala sıkılıyorsan bu teklifim daha değerlidir senin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sıkılmaktan çok canımı sıkıyorlar artık benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sen çok fazla şirinler izleyip sıkılgan şirinden gaza gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar