Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kojiroh said: Abi kötü müzik dinleyince tabi öle olur sdf Aggro geliyo trance ve türevleri peki? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kendimi bildim bileli sıkılıyorum herşeyden ben napayım çok nadir aha bu supermiş lan dediğim oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yok abi bana göre değil. Progressive rock, psychedelic rock falan lazım, illa elektronik olcaksa da Massive Attack, Bonobo, God is an Astronaut falan olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tek bir şey söylemek istiyorum, yaşamadığınız şeylerin nasıl oluyor da normal halinizden daha kötü olabileceği argümanını ortaya atabiliyorsunuz? belli ki herhangi bir uyuşturucu etkisi altındayken müzik dinlememişsiniz. artısını eksisini tartışmak niyetinde değilim de garip geliyor denemeden etmeden böyle çıkarımlar yapmanız. zira kimse normal kafayla müzik dinlenmez demiyor, bunlarla daha iyi dinleniyor diyor. ki tamamen doğru, algıya etkisi kanıtlanmış uyuşturucuların müzik algılama konusunda da nelere yol açabildiği denenmiş şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konu baya kişisel gözüktü buraya attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 adam zamanında ne sıkılmış ya.az daha sonuna kadar okuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t6RbNhmmpRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben kullanıcı değilim de bu tiplere salak diyen arkadaşlarımızı çok kendini beğenmiş ve vizyonsuz buluyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ama salak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 iyi müzik diye ömür boyu dinlediğiniz müziklerin çıktığı yer aşkmeşk değil ama işte insan bi durup düşünmeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 iyi mğzik malatyadan çıkar. izzet babadan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 mascio said: tek bir şey söylemek istiyorum, yaşamadığınız şeylerin nasıl oluyor da normal halinizden daha kötü olabileceği argümanını ortaya atabiliyorsunuz? belli ki herhangi bir uyuşturucu etkisi altındayken müzik dinlememişsiniz. artısını eksisini tartışmak niyetinde değilim de garip geliyor denemeden etmeden böyle çıkarımlar yapmanız. zira kimse normal kafayla müzik dinlenmez demiyor, bunlarla daha iyi dinleniyor diyor. ki tamamen doğru, algıya etkisi kanıtlanmış uyuşturucuların müzik algılama konusunda da nelere yol açabildiği denenmiş şeyler. evlenip boşanmadan evlilik hakkında nasıl fikir ileri sürüyorsan "gördüklerine bakarak" biz de bu konuda fikir oluşturuyoruz çevremizde gördüklerimizden =) ayrıca benim konuştuğum tipler gayet de "kafa güzel değilken dinlenmez bu müzikler" diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=J10w3FuCwfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kimyasal olan uyarıcılar devlet tarafından daha güçlü bir ordu yaratmak için geliştirildi. sonralarıdnda testler sonuçunda onaylanmadı ve gene devlet tarafından yasaklandı. tabi bu, yıllar geçtikce tekrardan kimyasıyla oynanıp o zamanki hataları düzeltildi. bazı kimyasallar ise bu yasaklanmış olan kimyasallara bağımlı olan kişilerin iyieştirilmesi amacıyla geliştirildi. sonra hepsi beraber uyarıcı ve uyuşturucu olarak piyasada satışa çıktı. yani şudurki, tüm uyarıcı ve uyuşturucuların canlıya kattığı etkileri var ha sen bunu bilinçli kullanıp yararını almaya çalışırsın veya bilinçsiz kullanıp kendini kaptırırsın o da senin iraden. sonuç: insana kattığı özelliklerinden dolayı daha iyi müzik dinlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 mdma diyet hapıydı ama başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hayır asıl amacı wikipedia said: kanın pıhtılaşmasını sağlayacak bir başka ilaç aranırken bulunan bir ara maddedir. yani anladın herhalde kan savaş ordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ilginç. ben araştırırken 1940 larda almanya da diyet hapı olarak bulundu diye biliyordum. tekrar araştırayım edit; ama kanamayı yavaşlatma konusunda çalışmayı direk ordu ile bağdaştırmak da iyi bir kafaymış. askljdasj edit 2; komplo teorisi gibi geldi bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 daha iyi müzik dinlemek noluyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 müziği daha iyi dinlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 lsd, patideki adıyla LCD :D, Askeri amaçla ilk ortaya çıkmıştı yamulmuyorsam. Hatta youtube'da deney videoları var askerlere veriyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tmm biri öyle olabilir de, "tüm kimyasallar" dediğinde ciddi araştırma gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 halen yaşlılara hareket kazandırmak için terapistler tarafından yeşil reçeteli olarak veriliyor. (rengini yanlış hatrlıyor olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 birinden bahsediosun ama sanıyorum. yukarda çogul konuştun ya. gerçekten araştırdıysan fln merak ettim paylaş link vs okuyalım. çünkü zaten bu ilaçların hiçbiri böyle kullanılsın diye üretilmemiş başta. şu an öyle o amaçla üretilip geliştirilenler vardır illa ama gelişimleri çok saçma sapan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kendi arkadaşımın babaannesine veriyor doktor günlük belli bir düzeyde alma hakkı var ondan biliyorum. edit: üstüne birde hikayesini anlatayım kadını huzur evine yerleştirmişler orada haplarını vermediler diye isyan etmiş haplarına ulaşmış aşırı doz alıp evden kaçmış böle babaannem olsa ne taşşak geçeriz beraber belli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar