Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkılmak önemlidir

Chemical

Öne çıkan mesajlar

tek bir şey söylemek istiyorum, yaşamadığınız şeylerin nasıl oluyor da normal halinizden daha kötü olabileceği argümanını ortaya atabiliyorsunuz?

belli ki herhangi bir uyuşturucu etkisi altındayken müzik dinlememişsiniz. artısını eksisini tartışmak niyetinde değilim de garip geliyor denemeden etmeden böyle çıkarımlar yapmanız.

zira kimse normal kafayla müzik dinlenmez demiyor, bunlarla daha iyi dinleniyor diyor. ki tamamen doğru, algıya etkisi kanıtlanmış uyuşturucuların müzik algılama konusunda da nelere yol açabildiği denenmiş şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

tek bir şey söylemek istiyorum, yaşamadığınız şeylerin nasıl oluyor da normal halinizden daha kötü olabileceği argümanını ortaya atabiliyorsunuz?

belli ki herhangi bir uyuşturucu etkisi altındayken müzik dinlememişsiniz. artısını eksisini tartışmak niyetinde değilim de garip geliyor denemeden etmeden böyle çıkarımlar yapmanız.

zira kimse normal kafayla müzik dinlenmez demiyor, bunlarla daha iyi dinleniyor diyor. ki tamamen doğru, algıya etkisi kanıtlanmış uyuşturucuların müzik algılama konusunda da nelere yol açabildiği denenmiş şeyler.

evlenip boşanmadan evlilik hakkında nasıl fikir ileri sürüyorsan "gördüklerine bakarak"

biz de bu konuda fikir oluşturuyoruz çevremizde gördüklerimizden =)

ayrıca benim konuştuğum tipler gayet de "kafa güzel değilken dinlenmez bu müzikler" diyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

kimyasal olan uyarıcılar devlet tarafından daha güçlü bir ordu yaratmak için geliştirildi.
sonralarıdnda testler sonuçunda onaylanmadı ve gene devlet tarafından yasaklandı.
tabi bu, yıllar geçtikce tekrardan kimyasıyla oynanıp o zamanki hataları düzeltildi.
bazı kimyasallar ise bu yasaklanmış olan kimyasallara bağımlı olan kişilerin iyieştirilmesi amacıyla geliştirildi.
sonra hepsi beraber uyarıcı ve uyuşturucu olarak piyasada satışa çıktı.
yani şudurki, tüm uyarıcı ve uyuşturucuların canlıya kattığı etkileri var ha sen bunu bilinçli kullanıp yararını almaya çalışırsın veya bilinçsiz kullanıp kendini kaptırırsın o da senin iraden.
sonuç: insana kattığı özelliklerinden dolayı daha iyi müzik dinlenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

birinden bahsediosun ama sanıyorum. yukarda çogul konuştun ya. gerçekten araştırdıysan fln merak ettim paylaş link vs okuyalım.

çünkü zaten bu ilaçların hiçbiri böyle kullanılsın diye üretilmemiş başta. şu an öyle o amaçla üretilip geliştirilenler vardır illa ama gelişimleri çok saçma sapan aslında
Sosyal ağlarda paylaş

kendi arkadaşımın babaannesine veriyor doktor günlük belli bir düzeyde alma hakkı var ondan biliyorum.

edit: üstüne birde hikayesini anlatayım kadını huzur evine yerleştirmişler orada haplarını vermediler diye isyan etmiş haplarına ulaşmış aşırı doz alıp evden kaçmış böle babaannem olsa ne taşşak geçeriz beraber belli değil :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...