paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, Lamborghini “individualization-bireyleştirme” üzerinde çalışmaları bulunan BF’nin son çalışması GT 660. GT660’ıın silueti FIA GT yarış otomobillerini çağrıştırıyor. Aerodinamik kit aracın yere basmasını arttırıyor. Kit’de iki farklı arka kanat seçeneği bulunuyor; biri aracın geleneksel Lamborghini kanadı diğer ise değişime uğramamış yarış kanadı. Yine aerodinamiğe katkıda bulunan yan marşbiyeller ve iki parçadan oluşan, ayarlanabilir ön tampon rüzgârlığı. Arka tamponda ise üç parçadan oluşan rüzgâr dağıtıcısı bulunuyor. Motor da 25 beygir daha fazla güç üretecek şekilde, gövde gibi modifiye edilmiş. Araç için 19 ve 21 arasında değişen jant seçenekleri de sunuluyor. Aracın içinde 12 parçadan oluşan karbon-fiber kit ve özel tasarlanmış bir direksiyon kullanılmış. Aracın teknik veriler şöyle: * 8000 devirde 665 beygir * 6000 devirde 680 Nm tork * Redline: 8500 devirde * 0-96km/s: 3.3 saniye * Son sürat: 340 km/s Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Şimdik şöyle oluyorki direk yorum eklicem ama ben Lamborgini'nn ürettiği hiç bir arabayı beyenmiyorum. tipi şekli çok itici geliyor estetikten tamamen uzak yaratık gibi arabalar üretiorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, "Çağın ilersinde tasarım anlayışı" bu :P Bilemiyorum, ben seviyorum tiplerini oldum olası. Köşeli ve sert çizgili olması çekiyor sanırım veya Audi çatısında olması mı çekiyor ne :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 simdi gider alirsin bu arabayi 300 400 bin euro diyelim bir sene sonra yari fiyati olur turkiyede lambo boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 super, efsane geri donuyo gibi bi şıklık yakalanmış countach gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, İkinci elde az değer kaybı için tek alternatif VW, hatta Golf almak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ferrari ve Aston Martin derim başka bişi demem. İstanbula bi gidebilirsem Aston Martin nasıl bişi anlatıcam sizlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, O nasıl oluyor :) Anlatılmaz, yaşatılır :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bİ arkadaşım almış vanguish mi neyse ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, 'Anlatılmaz yaşatılır' cümlesini ön plana çıkarmak istiyorum! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abso sana baba diyebilir miyim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 konnichiwa, bildiğim kadarıyla bu lamborcini traktör üreticisiymiş bi spor araba almış ve beğenmemiş sonra sahibi buna beğenmiyosan daha iyisini yap len gibi birşey söyleyince buda spor araba yapmaya başlamış. 1 defa binme fırsatım oldu bi diabloya 2005 modeldi sanırım. koltuklar çok rahatsız. ama bu araba tipik lamborcini hatlarında ve paramesyumun dediği gibi zamanın ilerisinde çizgilere sahip arigatou gosaimasu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 diablo zamanında Audi Lambo'nun sahibi değildi ama. Audi alınca daha da kullanıcı dostu oldu araba :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aynalar bile elle indiriliyodu yahu. ne biçim araba bu demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 absolut aston surus olarak acaip zevksiz bir araba. Tipki bentley gt gibi yalniz luksune diyecegim birsey yok. Surus zevki her zaman ferari lamborghini birde lotus vardirki tadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çok hoşuma gitti. mükemmel gibi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Chaotic said: konnichiwa, bildiğim kadarıyla bu lamborcini traktör üreticisiymiş bi spor araba almış ve beğenmemiş sonra sahibi buna beğenmiyosan daha iyisini yap len gibi birşey söyleyince buda spor araba yapmaya başlamış. 1 defa binme fırsatım oldu bi diabloya 2005 modeldi sanırım. koltuklar çok rahatsız. ama bu araba tipik lamborcini hatlarında ve paramesyumun dediği gibi zamanın ilerisinde çizgilere sahip arigatou gosaimasu... Yok böyle degil bu traktör üreticisi bi araba dizayn edio Ferrariye gidio Enzo amcam uza git dio tabi buna bu da ben yaparım diyo. Discoveryde izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Lotus hala var mı? Ben bitti diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Bu arada, Audi Lambo'yu devraldıktan sonra en büyük değişimi şanzıman ve ergonomi yaşadı :) Artık daha rahat vites değişiyor ve sürüş ergonomisi çok daha iyi. İşçilik kalitesi de yükselmeye başladı. Bazı hayranları o kült felsefenin yumuşamaya başladığını düşünüyorlar ve pek memnun değiller. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 selam, çok bayıksın ama sen ya saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, ulfang içinEvet, çok önce o teşhisi koydular bana ve işin kötüsü tedavin de mümkün değil dediler. Bununla yaşamak durumundaymışım :( Kader utansın. Seni de tebrik ederim, onca kişi anlamadı rahatsızlığımı, sen şıp diye çözü verdin :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ARABA MI O? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Araba değil yavrucum, otomobil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 otomobil mi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 uçan araba varken bence manasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar