Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cevap ve Ona verdiğim cevap O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rus muhappeti dönüodu kaç sayfadır xD abi bizde yapıorz da yani tatmin olmak için diil sadece yani bilirsiniz bunun yapılması gerekir belirli aralıklarla
Mesaj tarihi:
neyse Prudent uğraşma benle :):)
1 senede 50 kişiyle yatmış kadını tavsiye ediyo bana ahahah ben abazamıyım la al tarafı pis kapak yemiş üstüne saçmalamış garip yazık acınası bir durumdayım :(
Mesaj tarihi:
Kız kapıyı açık bırakmış hafız "siyu" falan yazmışsın o da sana "tamam" diyerek kapının açık olduğunu tekrar deneme şansın olduğunu göstermiş. Prudent arkadaşımızın da başından böyle bir olay geçmiş. Fuarda kız sigara istemiş bu öküz Oktar'dan o da "keşke" demiş ve kız gülümsemiş efendim bu gülümseme ile kız kapıyı açık bırakmış oluyor yani kapıyı açık bırakmak bu demek.
Mesaj tarihi:
Necro said:
Kız kapıyı açık bırakmış hafız "siyu" falan yazmışsın o da sana "tamam" diyerek kapının açık olduğunu tekrar deneme şansın olduğunu göstermiş. Prudent arkadaşımızın da başından böyle bir olay geçmiş. Fuarda kız sigara istemiş bu öküz Oktar'dan o da "keşke" demiş ve kız gülümsemiş efendim bu gülümseme ile kız kapıyı açık bırakmış oluyor yani kapıyı açık bırakmak bu demek.

Yoo hayır gayette adam sıçtırık bi espri yapmış ve kız da tamam sus bari konuşmada rezil olma demiş
Mesaj tarihi:
Oktar da denemek isterdi ama hem başıbağlı :/ bir de kızı nereden bulsun? diablo senin elinde fırsat var bunu kullan ne kaybedersin düşün? düşün...
  • Yeni Oluştur...