Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sana sağlıklı bi cinsel ilişki lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hepimize lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok ya bana sağlıklı bir beraberlik lazım duygusal manada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o zaman eldivenle çavuşu tokatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sağlıklı olan herşey lazım diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 denedim yeterince tatmin etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Masturbasyon kimi tatmin ederki yani beni etmio şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çok yapmışsındır ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahahaha kesinlikle benim 2-3 katım falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ahahah 20 yaşına gelipte yada geçipte hala masturbasyonlan tatmin oluosanız dsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 eeee ne yapayım ihtiyaç başka şansım mı var :) Lexius bu konunun üstadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 rus muhappeti dönüodu kaç sayfadır xD abi bizde yapıorz da yani tatmin olmak için diil sadece yani bilirsiniz bunun yapılması gerekir belirli aralıklarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 neyse Prudent uğraşma benle :):) 1 senede 50 kişiyle yatmış kadını tavsiye ediyo bana ahahah ben abazamıyım la al tarafı pis kapak yemiş üstüne saçmalamış garip yazık acınası bir durumdayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kız kapıyı açık bırakmış hafız "siyu" falan yazmışsın o da sana "tamam" diyerek kapının açık olduğunu tekrar deneme şansın olduğunu göstermiş. Prudent arkadaşımızın da başından böyle bir olay geçmiş. Fuarda kız sigara istemiş bu öküz Oktar'dan o da "keşke" demiş ve kız gülümsemiş efendim bu gülümseme ile kız kapıyı açık bırakmış oluyor yani kapıyı açık bırakmak bu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi yok içmeyelim saol gibi laftan sonra nasıl kapı açık kalır kız 3 kilit atmış kapıya O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 lol o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Necro said: Kız kapıyı açık bırakmış hafız "siyu" falan yazmışsın o da sana "tamam" diyerek kapının açık olduğunu tekrar deneme şansın olduğunu göstermiş. Prudent arkadaşımızın da başından böyle bir olay geçmiş. Fuarda kız sigara istemiş bu öküz Oktar'dan o da "keşke" demiş ve kız gülümsemiş efendim bu gülümseme ile kız kapıyı açık bırakmış oluyor yani kapıyı açık bırakmak bu demek. Yoo hayır gayette adam sıçtırık bi espri yapmış ve kız da tamam sus bari konuşmada rezil olma demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bana güven bunca yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ; başaracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 umarım doğru söylüyosundur Necro :) bu seferde its all right then see you in an other life demek zorunda kalmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet aslında biraz düşününce necro cidden haklı abi. ben olsam denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Oktar da denemek isterdi ama hem başıbağlı :/ bir de kızı nereden bulsun? diablo senin elinde fırsat var bunu kullan ne kaybedersin düşün? düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet kader.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablotg said: bu seferde its all right then see you in an other life demek zorunda kalmıyım :) auhzhauhuhuahzuahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ya işin gerçeği necro haklı ama işte kıskançlık napiim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar