Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adrian Ilıe %70 BjK'DE(miş)& Türkiye Kupası Kuraları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu illie uefa kupası finalinde falan oynadı, 2 sezon avrupa kupalarında oynadı valencia'da

daha ne gerek başarı için, kötü de oynamıyordu, ayrıca çokta iyi bir forvetti[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
adrian ilie devamlı sakattı valencia'da, doğru düzgün maça çıkmadı. 5-10 gol attı sezon başı maksimum
sakatlıktan kurtuldu hep formsuzdu

hiç bi zaman adından söz ettiremedi. bu mudur başarı allah için? o zaman gs'de uefa kupasını alan marcio da çok başarılıydı di mi? yapmayın allah için ya

katkısı olmadıktan sonra nasıl başarılı oluyor[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
ilie bi daha ki sene eger kalirsa en degerli futbolcular arasina girer turkiyede yabancilar arasinda.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
ilie yi bence oynatmıcak okadar fazla
zaten hazır olana kadar ölme eşşeğim ölme heh[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
iyi adam ilie
iş yapıcak beşktaşta tahminimce

ahmet hassan bonservis bulsun gitsin yani napalım

he bide röportaj yapmışlar elemanla galatasarayı sormuşlar,bu sene moda siyah beyaz demiş ehuehue hastasıyız

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 11 January 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
illie imzayı attı oh beee ilhanın yükü biraz olsn hafifler en azından neyse takımımıza hayırlı olması dileğiyle...[signature][hline]Your death will be avenged !!!
Mesaj tarihi:
adam Hepatit B çıktı.
Gs de onun için 97 yılında gondermiş.
herşeyi ortaya belgeleri ile orataya koydu Telegol az once.[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King
Mesaj tarihi:
walla beşiktaşlı yonetici saglık uzmanı telle baglandı biz guvenioruz oynicak fln dio ciddiye almıo gibi cogu kişide var zaten fln dedi:)

bence bu sezon oynatır soora yollar.ama bu sezonda ne kdr oynar bilemem sanırım sakatlıktan çıkmış 1 bucuk ay evvel.[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King

Mesaj tarihi:
Adam 2 aydan beri lucenin verdiği özel programı uyguluyormuş.Zaten adam Memorial Hastanesinde yapılan efor testlerinde diğer bjkli futbolcularla aynı seviyedeymiş.Fanatikte yazıyor.İlk antrenmanında da 4 gol atmış şov yaptı filan diyo...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Mesaj tarihi:
ya bu adam iyi adam neyi tartışıyorki millet

eğer başarılı performans gösterirse izlemesi çok zevkli bir adam[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
ya kötü bir adam değil de, son 5 yıldır bu adamın adını duyan var mı allah için?
yok, nedeni de basit çünkü ya sakat ya sıçışlarda form durumu.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Geçende arkadaşlar ile konuşuyoruz tek bjk'lı benim Bjk ilie'yi alacakmış diyorum alamaz diyorlar alırlarsa süper topçu diyorum evet sakat ama ölüsü yeter diyolar dün akşam konuşuyoruz aynı arkadaşlarla ilie bitmiş beya zaten sakat bi poh olmaz ondan 3 gün sonra tribüne gönderirsiniz diyorlar.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Hepatit B hastaliginin zarari yoktur, sadece hepatit virüsünü bünyenizde tasirsiniz.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
geçen seneki alaves maçında duydum bena dını :)

oyuna sonradan girip süper bi şut çekmişti. ağzımıza sıçıodu tam anlamıyla ama cordoba kurtartmıştı süper bi şekilde ehe.
  • Yeni Oluştur...