Namessar Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 paramecium said: Selam, Kelli felli derken?! Saygılar. valla ben kelli felliyim. dogru diyor. hatta 73 kilodan 93 e ciktim son 4 senede, iyice dalga konusu oldum. gobek benden once giriyor arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Selam, ÇÜRÜK YUMURTA!!! Ben senin gibi değilim, hayır değilim işte!!! Ben inatla göbeğim yok diye kendimi inandırmaya çabalıyorum; kış soğuk geçti, hareket azdı öyleyse göbek bölgesinde hafif kabarma normaldir. Askere gidiş 69kg, dönüş 87kg. Şimdilerde ise 85-86 arasında top koşturuyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Para, 2. yumurcak doğsun o zaman eritirsin her şeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 paracım maşallah, analı babalı büyüsün :) Dün carrefour starbucks buluşmamızın fotoğrafına rastladım hehe :) Seni son gördüğümüzde de oldukça zayıftın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Selam, Takasa girdim! Saçlardan verdim, göbeğime aldım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar