Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metroproject - A1 Quattro

Charsi

Öne çıkan mesajlar

a3 alacaktım ikinci el. buyuk diyor.

swift ve yaris e baktı. olur dedi, hatta swifti biraz beğendi, ama aslında istemiyor.

corsa istemiyor, kankileri kullanıyor çünkü. pişti olacak tabi. bana oyle demiyor ama sorunca. osu kötü busu kötü, anlamıyorum sanki sebebini.

getz ve jazz ise ben istemiyorum. honda ve hyundai benim evimin garajına giremez.

clio yu beğenmedi. halbuki ben baya tuttum test sürüşünde. fiyat tabi biraz gereksiz pahalı.

bir ara daihatsu copen falan görürsek zincirlikuyu civarinda istiyorrrrruuuuuum diye tepiniyordu koltukta. manual dışında vites olmadığını duyunca anında satış yaparak vazgeçti.

mini nin delisi oldu. kosiflere ne zaman servise bir sey icin yolum dusse hemen arabadan cikip sergideki cooper a kosuyor. ama o kadar bos, elalemin standart donanımını ve hatta bmw nin tüm modellerinde standart satılan pasif güvenlikleri ekstra diye satan bir arabaya sırf tipi cancon diye o kadar çok para veresim de yok. üstelik o kasanın bir kazada ne tepki vereceginden emin olamıyorum.

o parayı vereceksem değsin bari.

ben açıkcası a1 in içi dolu bir a3 fiyatına satmaya kalkışmadıkları sürece vereceğim parayı kat kat haketmesi beklentisi icerisindeyim. çok umutluyum bu arabadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...