paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Selam, Alıcak mısın peki :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karıma almayı düşünüyorum o zamana kadar hala bir araba almamışsam ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 go home audi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 a3 alacaktım ikinci el. buyuk diyor. swift ve yaris e baktı. olur dedi, hatta swifti biraz beğendi, ama aslında istemiyor. corsa istemiyor, kankileri kullanıyor çünkü. pişti olacak tabi. bana oyle demiyor ama sorunca. osu kötü busu kötü, anlamıyorum sanki sebebini. getz ve jazz ise ben istemiyorum. honda ve hyundai benim evimin garajına giremez. clio yu beğenmedi. halbuki ben baya tuttum test sürüşünde. fiyat tabi biraz gereksiz pahalı. bir ara daihatsu copen falan görürsek zincirlikuyu civarinda istiyorrrrruuuuuum diye tepiniyordu koltukta. manual dışında vites olmadığını duyunca anında satış yaparak vazgeçti. mini nin delisi oldu. kosiflere ne zaman servise bir sey icin yolum dusse hemen arabadan cikip sergideki cooper a kosuyor. ama o kadar bos, elalemin standart donanımını ve hatta bmw nin tüm modellerinde standart satılan pasif güvenlikleri ekstra diye satan bir arabaya sırf tipi cancon diye o kadar çok para veresim de yok. üstelik o kasanın bir kazada ne tepki vereceginden emin olamıyorum. o parayı vereceksem değsin bari. ben açıkcası a1 in içi dolu bir a3 fiyatına satmaya kalkışmadıkları sürece vereceğim parayı kat kat haketmesi beklentisi icerisindeyim. çok umutluyum bu arabadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Türkiye'de Yaris alınmaz. Luna versiyonunu getirtmiyor salaklar. Yoksa ben bile Yaris alabilirdim : Fiyatını uygun yapacaklarına eminim A1'in ama donanım ve tip olarak bu gördüğümüzden ne derece sapacağını Allah bilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 paramecium said: Selam, Luna versiyonunu getirtmiyor salaklar. bugun kopru yolunda zincirlikuyu da yesil bir yaris gordum. yaris yazisinin yaninda dikdortgen kutunun yani yuvarlak icinde hilal olan bir amblem vardi. luna bu mu? ithal galeri isi mi simdi bu? galeriden araba alacak adam neden yaris getirtsin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Selam, O SOL(ay) oluyor :) LUNA'da güneş oluyordu sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ters oldu para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Selam, İnsan ÖM atar da uyarır moderatörünü :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 şeffaf yönetim böle bişey. herkesin en ufak hatası ortada. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben şaseye kasa demiştim, moderatör bozmamıştı beni moralim bozulmasın diye. güneşe luna demiş, çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Selam, Hatırlamadığım anılar konuşuluyor, tırsıyorum : Canım mod, güzel mod derken ayağımı kaydırıvereceksiniz gibi bir his var içimde... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Deviricez seni ya. Bi gün senin açmadığın bi sticky görürsen şaşırma. Selam; Patinaj bölümünün yönetimine el koyduk. Saygılar. diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 AHAHAHAH :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 soyle nickin altına da bir bmw logosu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 2010 model çıkışlı olacak yazmışlar her yerde. yani almanya da 2009 şubat civari turkiye de 2009 eylül cıvari görürüz bu arabayı. çok geç yahu. ben o tarihe kadar 2. arabayı almış olacağım çoktan :( keşke çıksaydı bu ekime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 e şirokko verlim sana? gayet şirin mi şirin tatlı mı tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 istemem :( karım binecek, büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fiesta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 begenmedi. mini diye tutturdu. buna da resimlerden begenmisti. hem buna ben de binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya yaris ya mini diyor. jip olarakta daihatsu terios istiyor. daha ne kadar baskıya dayanabilecegimi bimiyorum :P ama benim arabanın köşelerini düzeltmeden bir seyler almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 daewoo al daha iyi daihatsu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Selam, Yaris veya Mini al, servise beraber gidin :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hayirli olsun bu da cikti. dis mekan ic mekan 1.4tsi quattro bir modeli olcak deniyordu. fiyatlarinin da 25kdan baslicagi dusunuldugunde quattro modeli (eger varsa) cok cazip geliyor bana. ufak olcak araba dedigin diyerek a3ten buna gecicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Selam, İç dizaynlar başımı döndürdü; gerçek anlamda! Fotoğraf koysalarda video yerine keşke : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar