paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Vodan ÖM denen bir şey var. Öyle 'çott' diye söylenmez ki :P Evet parlama olasılığını kabul ediyorum ama kaçak valfi anında tankın çıkışını kesiyor. Ama işletmeler de haklı, kim bilir nasıl montajlar yaptırıyor insanlar. Saygılar.
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bence 2000-2001 bravo hgt olabilir :)
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bravo :) evet bencede olabilir :)
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 13000-14000 arası bişey bulabilirsin, hgtleri biraz çok yakar ama 186nm tork 155beygir gücü üretiyor, kazasızını bulmak zor ama imkansız deil, rengi buz mavisi olursa tadından yenmez bişey olur, parçası boldur ucuzdur, çok yaşlı değildir çürüme pas gibi şeyler çok olmaz. haa satarken zorlanırsın :) ben bi tane alacaktım fakat kadro alamadığım için alamadım. araç satılmış ama bi fikir versin diye resimlerini vereyim
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aslinda gayet ideal de, fiat faktoru cok guvenmiyorum acikcasi :) bu arada sokaktaki fiyatlar internettekine gore daha ucuz mudur ?? (nasi bi cumleyse artik).. TC de olmadigim icin internetten bakmaktan baska sansim yok malesef.
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 valla söle soliim senin baktığın sitedekiler pahalı geldi. sahibinden.com da daha uygun fiyatlar sozkonusu, örnegin bu arac 14200du, pazarlık payı da vardı. suphesiz pazarlarda daha ucuzunu bulmakta mümkün.
Apex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet nette fiyatlar şişirilmiş genelde, özellikle 60-70 bin euro üstüne çıkıldığında 4-5bin euro'ya kadar oynamalar olabiliyor.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 eshreff gelip dicek 85 model bmw al diye inanma ona
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 @para, pardon affet alan yetkilisi olduğunu unutmuşum :p Ama şunu da ekleyim, depodan kaçak olmasından ziyade egzozdan çıkan gazın kapalı alanda birikmesi tehlike yaratıyor sanırım.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 BonePART said: eshreff gelip dicek 85 model bmw al diye inanma ona 7 kasa mi dicek peki? kandirabilir cunku :P kucuk mafya cocugu olurum hehe :D
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Charsi said: Zheld biraz daha uğraşırsan balonun patlıcak.. saol söylediğin için
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya 2000 model ford focus st hakkinda dusuncesi fikri elestirisi olan var mi ?
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Selam, @Vodan; Emisyon değeri olarak daha düşük olan LPG atığı, normalden daha az tehlikelidir. Ama depo kaçağı facia olur sanırım : İtalya bu işi nasıl çözmüş acaba?!? Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ahanda up.. Turkiyeye donmeme 1 gun kaldi.Yeni gorus fikirleriniz varsa tekrar alabilirim. Kararim daha cok E36 kasadan yana.. Ve bi sorum olucak. E36 lar RWD mi?? yani 3.16 gordum bi tane RWD idi.. 94-95 modellerde RWD mi yoksa... eger oyle ise, orgasm yasicam kosarak geliyorum.
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Valla konuyla alakası yok ama dayanamıcam...O parayı ben biriktircem giderim yamaha dragstar alırım ya...Ahh nası kötü oldum şimdi.Kardeş nası biriktirdin o parayı,söyle lütfen.Bende razıyım hamal olmaya,hamal değil inşaat işçisi bile olurum
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 soyliyim abi.. Amerikaya geldim.. Yolda acilan Manav/Tezgahlarinda calismaya basladim.. Aksam 6 da tezgahi toplayip kamyona attim, sonra kamyonu alip hal'e gittim.. sabah 3-4 e kadar mal aradim mal aldim ve kamyona yukledim.. sonra sabah 5-6 gibi tezgahlarin kuruldugu yere gelip tezgahlari actim.. 3 tane tezgah var. hepsini yerlestirmek acmak hazirlamak 10-11 i buldu. 12-1 gibi eve geldim aksam 6 ya kadar uyudum sonra tekrar ayni donguyu yaptim :) gunluk 100 dolar aldim. birikti para.
Öne çıkan mesajlar