Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Arac almak istiyorum artik otobuslerden baydim :) -15 bin ytl ye kadar.. -hic farketmez hersey olabilir.. (o yuzden beynimi yicem) -acikcasi 1992 den eski olmasin -manuel lutfen -sole bi durum var ki, ben ve bi kac arkadas board yaptigimiz icin SUV tarzi bisi cok isime yariyabilir. -ayni zamanda hizi sevdigim icinde yol arabasi dusunebilirim sonucta kar sezonu 3 ay max. bole iste fikir verirseniz sevinirim.. Baktiklarim '92-'95 Bmw 3 serisi.. '94 opel frontera (abes kacio) '92-'96 honda civic '00 ford focus st AYRICA CIMRI DIILIM PARAM YOK ! :P
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 biriktir seat leon al ben öyle yapacağım 2. el bulabilirsin belki o paraya seat leon tavsiyem
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sole bi durum var ki.. 1.5 aydir amerikadayim ve daha 1.5 ayim var.. ve burda hammallik yapiyorum.(atliyan olmasin hammallara lafim yok)ama gunde 4-5 ton tasimak, parca parca olsada elimle tasimak birazcik koyuo adama. bilen bilir, hal den meyve sebze aliyorum falan filan. bunca hikayeye gerek yoktu gerci ama, tukendim ve burda 3 ay calistiktan sonra bisey basarabilmis oldugumu gormek istiyorum. kas yapmis olmak disinda :P yani para biriktirmicem direk alicam, zaten turkiyeye donunce para biriktiricek bi kaynagim olmicak :)
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Valla eğer SUV tarzı düşünüyorsan 92 model bir Tahoe veya Blazer bakabilirsin :) o fiyatlar olmasada 16 ya falanda bulabilirsin.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya sansima dolar dustukce dusuo.. biraz toplasa tahoe ya canim feda.
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 http://www.araba.com/799020.html mesela :)
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abicim helal olsun diyeyim o zaman binek bişey al o zaman ha bide mesleğin falan nedir ona görede seçim yapabilirsin google var bide o benden daha yardımcı olur
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Zheld biraz daha uğraşırsan balonun patlıcak..
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 meslekle baglantisiz olcak araba, butun 2.el araba sitelerinin iceriklerini ezbere biliyorum. insanlarin fikirleri deneyimleri lazim biraz :)
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ozaman sana kullandığım ve önerebiliceğim tek SUV o fiyata Blazer'dır. :)
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 SUV alirken sadece fiyatina bakmayin. benzini icer kullandigindan cok garajda durur (: eski araba alinca zaten cogu zaman astari yuzunden pahaliya geliyo. eger para kisitliysa yedek parca sikintisi cekilmiycek ucuz bisey bak derim.
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 HRV de iyi arabadır bence çok güzel gidiyor. Coupe'sini kullanmıştım :)
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Valla Grand Cherokee alabilirsin. Vergilerinide araştırmalısın yalnız. Motorları çok büyük olduğundan dolayı vergileri hala yüksek olabiliyor. Yinede kasko değerine göre bir alt dilimden vergilendirilmesi gibi bir husus var bu yüzden mantıklı olabilir. LPG takarsan 1.6 benzinli araba kadar yaktırırsın. Temiz bişey bulabilirsen keyifli de olur. Dağada çıkarsın yolda da gidersin :) Sanırım 10k $ civarına bulunabiliyordu..
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 12-15 yasinda Cheeroke 3.5-4.0 : yillik vergisi 1645.00 YTL 12-15 yasinda Cheeroke 4.0 + : yillik vergisi 2368.00 YTL bilmem anlatabildim mi :P
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İşte bi kasko değeri sebebiyle bir alt dilime girerse 95 model Grand Cherokee'nin vergisi 657 YTL olur.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya bizim arkadaşta kia sorentomu ne var, 95 üstü olması lazım, istediğin fiyata satıyor sanırım. Tabi eksileri var ama, ayağını yerden keser ve aşırı hafif çok guzel kalkıyo=)
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, Al bir tane binek araç, tak üstüne rayları, bağla boardlarını da tepesine, al kar lastiklerini, vur kendini kışın dağlara. Jipe falan gerek yok. Dağdan inince de takarsın 4 mevsimleri, paşa paşa kullanırsın. Marka ve model tavsiyesine gerek yok; zaten bakmışsın bir çok otomobile. Zevkine, vergi ödeme gücüne ve yakıt parası sabrına uygun bir model seçersin artık :) Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 evet sanirim ray+kar lastigi en mantiklisi.. herkeze tesekkurler :)
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 frontera'ya sıralı sistem lpg taktırdınmı mis gibi, hem az yakarsın hemde performans kaybın maksimum %5 olur.
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, Diesel bul al, çok daha iyi. Ayrıca benzin deposundan çok daha dayanıklı olmasına rağmen kapalı otoparklara alınamazsın :) Uyuz olduğum tek noktası bu. Sırf bu sebeple diesel alacağım. Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sanirim ray+kar lastikli bi E36 kasa 3.18/3.20 ye tav olucam. fronteraya cok baktim, cok temizlerini gordum aklima baya bi yatmisti, frontera sport lar 2.0 motor 120hp olmasi lazim. her ne kadar beygiri SUV sinifina gore zayif kalsada kurtarir die dusunuyorum. ayrica yillik vergisi 400 kusur ytl. ideal. dizel frontera en ucuzu 23bin ytl ye gordum 2.8d idi. dediim gibi E36 kasa beni keser gibi tek sorun cook fazla sorun cikarir mi ? cikarirsa cok param gider mi ? :P sonucta 12-15 yasinda araba olucak :)
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 @para, dayanıklılıkla ne alaksı war yahu kapalı otoparkta gaz dışarı çıkamayınca parlama riskinden dolayı alınmıyor LPG li araçlar.
Öne çıkan mesajlar