wastiee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 22:18 tarihinde, Sarevok yazmış: said: 2001-09-18 22:16 tarihinde, fizban yazmış: ben wastiee yi tanımıyom wastiee'yi nası tanımazsın? wastiee=ildeniz deermişim... ildeniz kim lam? :-) editlerim bak haa :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 22:16 tarihinde, fizban yazmış: ben wastiee yi tanımıyom ehehehe, bekleseydiniz c'de ya da yarmagulun kapisinin onunde tenefusun sonuna kadar, taniycaktin beni, ehehhee :-p yrn artik :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 22:49 tarihinde, fizban yazmış: ildeniz var ya .. intihar yani .. adam susmuyo .. susmayı bırak nefes almıyo .. nefes almıyoken de konu$uyo heheauh .. bi de iğrenç bi geyik .. hani insan konu$ur da anlamlı konu$ur .. anlam falan aradım bari sus dediğinde sussa .. ıyy irench bi$i yani ehuh iyi adamdır yaw o tabii colt gibi konşur :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buliwhy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Yaw konu ne ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 23:03 tarihinde, Buliwhy yazmış: Yaw konu ne ;P kardeşim kaldan olmayan post atamaz deget ülen :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 0ldeniz i ben mecikten tan1yorum aman Allah, tasslehoff un hirsiz olmayan versiyonu, nationals in birine katilmisti millet turnuvayi birakip gidiyodu :-)) Daha fazla uçak olayiyla ilgili APo yorumu istiyorum, gelismeleri APo ya yorumlatip burada live yapin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 ben turuncu memo yorumu da istiom =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 turuncu memo ne lam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 tarihci sacini boyardi turuncuya hatirlamion mu yuuuuh bunak gull =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 aha efet hatırlad1m kendini Barbaros Hayrettin sanardi herhalde liç oldum ben kisim astim olayii :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 abi abarttınız olayı yannız aştınız hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Mehmet günel aşmış ya derste tüb patladı herkes yararlandı birinin kolu kandı sonra sarardı tabii geçen sene oldu bunlar ah ah :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 lam konuyu ildenize kadar getirmissiniz helal olsun ne diiim ildeniz diiince aklima geldi (eheu bende destek veriim bari) adam bugun bizim sinifta bi tekme denedi ama dengesini kaybedip yere yapisti bizim halimiz kopus tabi ehehaeh bide adama sarevok un bilardo oynarken koptuu olayi gosterdik baya bi guldu ehuahu madem bokunu cikarcaz ildenizden sonraki konu lazo olsun heuahuahu o daa kopus ! L-A-Z-O ! LAZO !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 17:57 tarihinde, arcane yazmış: lam konuyu ildenize kadar getirmissiniz helal olsun ne diiim ildeniz diiince aklima geldi (eheu bende destek veriim bari) adam bugun bizim sinifta bi tekme denedi ama dengesini kaybedip yere yapisti bizim halimiz kopus tabi ehehaeh bide adama sarevok un bilardo oynarken koptuu olayi gosterdik baya bi guldu ehuahu madem bokunu cikarcaz ildenizden sonraki konu lazo olsun heuahuahu o daa kopus ! L-A-Z-O ! LAZO !!! o ne lan dip not =Erdal hoca her zaman :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 eheh lazo ööle bişe ki frp oynarken s.kerim questini ben anlamam kafam basmaz benim dedi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:02 tarihinde, Sarevok yazmış: eheh lazo ööle bişe ki frp oynarken s.kerim questini ben anlamam kafam basmaz benim dedi :-) Apo the youngest :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 01:54 tarihinde, Denth yazmış: 0ldeniz i ben mecikten tan1yorum aman Allah, tasslehoff un hirsiz olmayan versiyonu, nationals in birine katilmisti millet turnuvayi birakip gidiyodu :-)) Daha fazla uçak olayiyla ilgili APo yorumu istiyorum, gelismeleri APo ya yorumlatip burada live yapin :-) rancor'lu river boa'nın prot green'li longbow archers üstünden trample dmg vuramiyacaanı ildenize yarım saatte annatabilmiştik :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:05 tarihinde, Sarevok yazmış: said: 2001-09-19 01:54 tarihinde, Denth yazmış: 0ldeniz i ben mecikten tan1yorum aman Allah, tasslehoff un hirsiz olmayan versiyonu, nationals in birine katilmisti millet turnuvayi birakip gidiyodu :-)) Daha fazla uçak olayiyla ilgili APo yorumu istiyorum, gelismeleri APo ya yorumlatip burada live yapin :-) rancor'lu river boa'nın prot green'li longbow archers üstünden trample dmg vuramiyacaanı ildenize yarım saatte annatabilmiştik :-) heheh o kadar oldunu bilmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 17:57 tarihinde, arcane yazmış: lam konuyu ildenize kadar getirmissiniz helal olsun ne diiim ildeniz diiince aklima geldi (eheu bende destek veriim bari) adam bugun bizim sinifta bi tekme denedi ama dengesini kaybedip yere yapisti bizim halimiz kopus tabi ehehaeh bide adama sarevok un bilardo oynarken koptuu olayi gosterdik baya bi guldu ehuahu madem bokunu cikarcaz ildenizden sonraki konu lazo olsun heuahuahu o daa kopus ! L-A-Z-O ! LAZO !!! Adam bana tekme savurmaya kalktı. Bi geri çekildim, 2.80 yerde hehaeh. Yarım saat yarıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:27 tarihinde, Gimli yazmış: said: 2001-09-19 17:57 tarihinde, arcane yazmış: lam konuyu ildenize kadar getirmissiniz helal olsun ne diiim ildeniz diiince aklima geldi (eheu bende destek veriim bari) adam bugun bizim sinifta bi tekme denedi ama dengesini kaybedip yere yapisti bizim halimiz kopus tabi ehehaeh bide adama sarevok un bilardo oynarken koptuu olayi gosterdik baya bi guldu ehuahu madem bokunu cikarcaz ildenizden sonraki konu lazo olsun heuahuahu o daa kopus ! L-A-Z-O ! LAZO !!! Adam bana tekme savurmaya kalktı. Bi geri çekildim, 2.80 yerde hehaeh. Yarım saat yarıldık Lazo kim yaw biri tam anlatsın bana newbieyim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:28 tarihinde, Goarth yazmış: said: 2001-09-19 18:27 tarihinde, Gimli yazmış: said: 2001-09-19 17:57 tarihinde, arcane yazmış: lam konuyu ildenize kadar getirmissiniz helal olsun ne diiim ildeniz diiince aklima geldi (eheu bende destek veriim bari) adam bugun bizim sinifta bi tekme denedi ama dengesini kaybedip yere yapisti bizim halimiz kopus tabi ehehaeh bide adama sarevok un bilardo oynarken koptuu olayi gosterdik baya bi guldu ehuahu madem bokunu cikarcaz ildenizden sonraki konu lazo olsun heuahuahu o daa kopus ! L-A-Z-O ! LAZO !!! Adam bana tekme savurmaya kalktı. Bi geri çekildim, 2.80 yerde hehaeh. Yarım saat yarıldık Lazo kim yaw biri tam anlatsın bana newbieyim :-) alala okul kantininde hamsili hamburger arayan birini görmedinmi... o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:29 tarihinde, Sarevok yazmış: said: 2001-09-19 18:28 tarihinde, Goarth yazmış: said: 2001-09-19 18:27 tarihinde, Gimli yazmış: said: 2001-09-19 17:57 tarihinde, arcane yazmış: lam konuyu ildenize kadar getirmissiniz helal olsun ne diiim ildeniz diiince aklima geldi (eheu bende destek veriim bari) adam bugun bizim sinifta bi tekme denedi ama dengesini kaybedip yere yapisti bizim halimiz kopus tabi ehehaeh bide adama sarevok un bilardo oynarken koptuu olayi gosterdik baya bi guldu ehuahu madem bokunu cikarcaz ildenizden sonraki konu lazo olsun heuahuahu o daa kopus ! L-A-Z-O ! LAZO !!! Adam bana tekme savurmaya kalktı. Bi geri çekildim, 2.80 yerde hehaeh. Yarım saat yarıldık Lazo kim yaw biri tam anlatsın bana newbieyim :-) alala okul kantininde hamsili hamburger arayan birini görmedinmi... o işte Hmmm Sakız rulez dedim için görmedim böyle güzel bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 hmm peki awp kullanırken zoom yapmak için secondary fire tuşunu kullanmak yerine bilgisayarı kendine çeken bi oyuncu gördünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:32 tarihinde, Sarevok yazmış: hmm peki awp kullanırken zoom yapmak için secondary fire tuşunu kullanmak yerine bilgisayarı kendine çeken bi oyuncu gördünmü? muhahah bu ne güzellik böyle muhahah sürekli kaçıyorum bu herifi kesin görmek lazım Uoda ağaç kesmek için ne yapıo bu arkadaş ekrana balta mı sokmaya kalkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:35 tarihinde, Goarth yazmış: said: 2001-09-19 18:32 tarihinde, Sarevok yazmış: hmm peki awp kullanırken zoom yapmak için secondary fire tuşunu kullanmak yerine bilgisayarı kendine çeken bi oyuncu gördünmü? muhahah bu ne güzellik böyle muhahah sürekli kaçıyorum bu herifi kesin görmek lazım Uoda ağaç kesmek için ne yapıo bu arkadaş ekrana balta mı sokmaya kalkıo ağaç keserken hiç görmedim ama rivayetlere göre pk olmuş ama mavilerimi kırmızılarımı kesiceene karar veremedii için sadece gri'leri kesmeyi uygun bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar